Olimpik Sarajevo
- Ljiljani87
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Re: Olimpic Sarajevo
Neda se ovome papku zoranu suki,pa neda,protiv sarajevskih klubova
Adilovic i 1:1 , neeee preckaaaa
Wagner i 1:1 , neeee preckaaaa
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
P.S.-Kako se raduje golu sirokog malo je reci
Adilovic i 1:1 , neeee preckaaaa
Wagner i 1:1 , neeee preckaaaa
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
P.S.-Kako se raduje golu sirokog malo je reci
još ovaj Merajic igra za mladu reprezentacijuakisarajevo92 je napisao/la:E moj Merajicu.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Joj Regoje,cccc..Al jos uvijek odlican rezultat pred revans.Da im je samo da ovo sacuvaju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Listica zasluzila gol i Olimpicu ce biti tesko do pehara u uzvratu. Znaju ovi igrati a volio bih da jos jedan pehar dodje u Sarajevo.
Sad je idealna prilika nastaviti iz kontre traziti gol, pres je na Sirokom. Cak mislim da je mozda i najteze proslo, posto je bila velika podrska Sirokobrijezanima.
Ipak dobar rezultat za uzvrat.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- bistrikboy
- Kontakt:
svaka cast Mirzi,a sad do kraja!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ČESTITAM,nogometašima I st.štabu,,,,,,Sve je u našim glavama-Vjeliki uspjeh je igrati finale svoje države.Mokroguz je napisao/la:Sad je idealna prilika nastaviti iz kontre traziti gol, pres je na Sirokom. Cak mislim da je mozda i najteze proslo, posto je bila velika podrska Sirokobrijezanima.
Gledao sam utakmicu i mogu reci da je pravo čudo kako Olimpic nije primio još par komada... te penal, te prečka, stativa, na kraju autogol Regoja... sve u svemu dobar, odličan rezultat pred revanš na Koševu, samo da se Olimpic ne bude branio kao u Širokom Brijegu drugo poluvrijeme u kojem je Široki bio izuzetno dominantniji, dok je prvo poluvirijem pripalo momcima sa Otoke... inače, sretno našem Olimpiku u revanšu, očekujem titulu pobjednika Kupa BiH
Hajmooooo Vukovi
Hajmooooo Vukovi
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Sve u svemu dobro je. Ma sta dobro, odlicno je 
Jbg, mozda se u drugom poluvremenu nije trebalo naglo zatvarati ali i takva igra je donijela povoljan rezultat.
Moramo ovo osvojiti. Suvise smo blizu da bi prokockali sansu....
Jbg, mozda se u drugom poluvremenu nije trebalo naglo zatvarati ali i takva igra je donijela povoljan rezultat.
Ne da nećete osvojiti nego će vas razbiti bez problema. Sinoć ste imali sreću da u prvoj nije bilo sve završeno. Bez ikakvog podcjenjivana realno kažem.gorazdak je napisao/la:Sve u svemu dobro je. Ma sta dobro, odlicno je
Sa jucerasnje tekme.Neshvatljivo da selektor U -19 Karacic kod intoniranja himne lijepo sjedi
Sudjenje nije bilo za finala.Ofirno navlacenje za ekipu Sirokog i usmene prijetnje nasim igracima u toku utakmice(dodijeljivanje zutih kartona)koji ne bi imali pravo nastupa u revansu doprinjeli su padu igre cijele ekipe u drugom poluvremenu.Rezultat je dobar sta se sve desavalo,penal,precka,bezbroj prekrsaja oko sesnaesterca.
Pred Mirzom je veliki posao.Sada smo jako blizu i ovoj ekipi treba podrska da ostvari istorijski uspjeh.
Revans se igra na KOSEVU u 17 sati,BESPLATAN ULAZ.Tako sef rece
Sudjenje nije bilo za finala.Ofirno navlacenje za ekipu Sirokog i usmene prijetnje nasim igracima u toku utakmice(dodijeljivanje zutih kartona)koji ne bi imali pravo nastupa u revansu doprinjeli su padu igre cijele ekipe u drugom poluvremenu.Rezultat je dobar sta se sve desavalo,penal,precka,bezbroj prekrsaja oko sesnaesterca.
Pred Mirzom je veliki posao.Sada smo jako blizu i ovoj ekipi treba podrska da ostvari istorijski uspjeh.
Imate vec jednog gledaoca koji cu svu svoju negativnu energiju usmjeriti prema igracima Sirokog.lupus je napisao/la:Sa jucerasnje tekme.Neshvatljivo da selektor U -19 Karacic kod intoniranja himne lijepo sjedi![]()
1946
Sto na Kosevu?
Pa mogli ste konacno napuniti stadion na Otoci.
Mislim da bi dosta Sarajlija doslo podrzati vas da oba trofeja ostanu u gradu.
Pa mogli ste konacno napuniti stadion na Otoci.
Mislim da bi dosta Sarajlija doslo podrzati vas da oba trofeja ostanu u gradu.
Ne mogu se zadovoljiti uslovi koje Savez zahtijeva.Svecana tribina,ambulanta za doping i dr. sve sto nam nedostaje na Otoci.
Sem travnjaka izgleda da smo pravi gologuzaneri.
Sem travnjaka izgleda da smo pravi gologuzaneri.
Ja sam na Kosevu. Sretno Olimpik, da dignete pehar.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Vidim da smo statisticno jaki kod kuce protiv Sirokog Brijega, t.j. izgubili smo samo jednom protiv Sirokog Brijega kod kuce, i to prvi susret u 2009, izgubili sa 0-1. Od sedam utakmica kod kuce su nam dali samo 4 gola.
Prosle godine u kupu kad su nas savladali 2-0 na Pecari, savladali smo ih u uzvrati 3-2 i sjecam se da je Amar Rahmanovic i jos neko je bio jako blizu da uvali 4-2.
Od 4 pobjeda protiv Sirokog sto nam je ekipa uspjela, 3 su bili kod kuce. A Siroki nas savladao samo 2 puta, jednom kod kuce i jednom u gostima.
Sad ce se teren mijenjati, valjda bude i publike, zato sam jako optimistican pred revans. Samo da ne bude nekih vecih promijena u kadru zbog zutih, povrijedjenih itd.
Prosle godine u kupu kad su nas savladali 2-0 na Pecari, savladali smo ih u uzvrati 3-2 i sjecam se da je Amar Rahmanovic i jos neko je bio jako blizu da uvali 4-2.
Od 4 pobjeda protiv Sirokog sto nam je ekipa uspjela, 3 su bili kod kuce. A Siroki nas savladao samo 2 puta, jednom kod kuce i jednom u gostima.
Sad ce se teren mijenjati, valjda bude i publike, zato sam jako optimistican pred revans. Samo da ne bude nekih vecih promijena u kadru zbog zutih, povrijedjenih itd.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
[youtube][/youtube]
Mirza legenda ziva

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.