Sad će reprezntacija BiH biti ona istinska,činit će se svi.I oni što su se trudili da je odbrane,i oni koji su radili na tome da je raskomadaju i podijele,stiže Babin petokolonaš!Cartman je napisao/la:Nece valjda ovog kloca Husidica pozvat.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sad će reprezntacija BiH biti ona istinska,činit će se svi.I oni što su se trudili da je odbrane,i oni koji su radili na tome da je raskomadaju i podijele,stiže Babin petokolonaš!Cartman je napisao/la:Nece valjda ovog kloca Husidica pozvat.
Sreca da su otisli na vrijeme, nadam da ima sanse da nadoknade deficit i postanu igraci. Da su ostali u nasoj ligi jos godinu, propali bi definitivno.Ajzea je napisao/la: Ma vala s tobom se mogu složiti ja što se tiče prvog dijela, što se tiče drugog ne jer ovdje i gotovog igrača niko nije u stanju prodati za neke dobre pare. Želji su slabe finansije i iz tog razloga on mora slati igrača u Dinamo npr. da bi se preko Dinama prodao, lijepo bi bilo kada bi bili u stanju zadržati Aru, Gojaka i slične i kasnije ih mi prodati za neku normalnu cifru, pa makar i Dinamu za milion
Kad bi barem. Svi osim Suljica kandidati za prvi tim. To su prava pojacanja.SafetSajo je napisao/la:iskreno mislim da ce se ova cetiri igraca uskoro naci na spisku
Asmir Suljic, Mario Vrancic, Danijel Milicevic, Ivan Martic,
bar za neku prijateljsku eventualno mozda i povratnik Ermin Zec
drug po meni je jedino Milicevic kandidat za prvi tim, ne vidim sta ima Martic da neki drugi nas bek nema. Vrancic je prica za sebe.dubrovnik je napisao/la:Kad bi barem. Svi osim Suljica kandidati za prvi tim. To su prava pojacanja.SafetSajo je napisao/la:iskreno mislim da ce se ova cetiri igraca uskoro naci na spisku
Ovako ja to gledam. Vrancic je po meni u ovom momentu uz Besu i Pjanica taj treci igrac sredine kojem bi ja dao sansu. Da se ja pitam nekolicinuSabinho je napisao/la:drug po meni je jedino Milicevic kandidat za prvi tim, ne vidim sta ima Martic da neki drugi nas bek nema. Vrancic je prica za sebe.dubrovnik je napisao/la:Kad bi barem. Svi osim Suljica kandidati za prvi tim. To su prava pojacanja.SafetSajo je napisao/la:iskreno mislim da ce se ova cetiri igraca uskoro naci na spisku
To je korak unazad u odnosu na TSS po meni takodjer. Ne znam cija je ovo ideja i kako je moguce da covjek tako brzo dobije papire a cekamo Milicevica toliko dugo.Sabinho je napisao/la:Ok slazem se sa svime, fino napisano.
Pogledaj recimo ovog Husidica, evo vec je unaprijed osudjen na propast jbg. Ne znam kakav je momak, nedovoljno sam ga gledao i mislim da ako dobije poziv da ce biti sikaniran od rulje.
dubrovnik je napisao/la:To je korak unazad u odnosu na TSS po meni takodjer. Ne znam cija je ovo ideja i kako je moguce da covjek tako brzo dobije papire a cekamo Milicevica toliko dugo.Sabinho je napisao/la:Ok slazem se sa svime, fino napisano.
Pogledaj recimo ovog Husidica, evo vec je unaprijed osudjen na propast jbg. Ne znam kakav je momak, nedovoljno sam ga gledao i mislim da ako dobije poziv da ce biti sikaniran od rulje.
Vjerujem da je ovo patka i guranje od strane novinara jer mi je nevjerovatno da je Mesa od svih silnih igraca koje je gledao izabrao onog kojeg nije uopce gledao. Ili makar nije bilo informacije vezane za to. Ako ipak odluci da ga zove u najmanju ruku je to sve cudno. Opet moje misljenje naravno.
Pozz prijatelju!!!
Jos jednom cestitka na osvojenom prvenstvu! iako malo prerano cestitam mislim da ste uspjeli.
Pa da li je vise vrijeme da momak dobije sansu tj. poziv?STEVIE je napisao/la:buric ka' tituli koraca s lechom..
naravno da je zasluzio poziv, medjutim taj nikad da stigne na njegovu adresu.. prioritet su uvijek bili neki klaunovi iz premier lige.. steta, odlican golman i simpa covjek.masteRofPoker je napisao/la:Pa da li je vise vrijeme da momak dobije sansu tj. poziv?STEVIE je napisao/la:buric ka' tituli koraca s lechom..
Suti, radi, oporavio se od svih povreda, ne znam u cemu je problem.
Zamisli ove situacije, Buric u Azerbejdzanu a Sehic prvi u Poljskoj. Havarija bi bila da se Sehic ne zove.
Steta velika zbog Libeta, zasluzio je momak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kad ikad stigao.Hadzic je inace iz GracaPrenj2000 je napisao/la:Sad će reprezntacija BiH biti ona istinska,činit će se svi.I oni što su se trudili da je odbrane,i oni koji su radili na tome da je raskomadaju i podijele,stiže Babin petokolonaš!Cartman je napisao/la:Nece valjda ovog kloca Husidica pozvat.![]()
Roman je napisao/la:Nema Hadzic veze sa babinim a Safet mu slao poziv i igrao jer je zasluzio isto to radi i Mesa tako da momak igra za veliki klub iz Austrije a preci ce u veci na meti je mnogi klubova iz Primere, PL, Seria A samo se ceka da Hadzic odluci gdje on zeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.