NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2015, 00:21

Ma kakvo spustanje, dragi su meni i Dantes i Highway. Ljudi vole pratiti sport i znaju dosra po malo o svemu :)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 maj 2015, 00:27

Luminary je napisao/la:Nikad nisam kontao ove rasprave, uvijek je fazon izgleda ko ce kome vise spustiti :D
Pa naravno kad na forumu imas ovoliko broj neznalica koji povrsno prate kosarku i spremni su da opale glupost epskih razmjera.Vidis ovaj prvi post @Stevea i sve ti je jasno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 21 maj 2015, 00:29

DANTES je napisao/la:u sportu je mjerilo samo jedno- trofeji... ko ih ima više taj je bolji i tačka
slika
slika
:wtf:

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 maj 2015, 00:31

tuzlak1987 je napisao/la:Ma kakvo spustanje, dragi su meni i Dantes i Highway. Ljudi vole pratiti sport i znaju dosra po malo o svemu :)
Također,tuzlak je malo tvrdoglav u svojim uvjerenjima kako bi dokazao nešta,ali ne izgleda mi kao neznalica iako sam to mislio na početku,korektan momak :thumbup:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 21 maj 2015, 00:32

L-Train je napisao/la:
Luminary je napisao/la:Nikad nisam kontao ove rasprave, uvijek je fazon izgleda ko ce kome vise spustiti :D
Pa naravno kad na forumu imas ovoliko broj neznalica koji povrsno prate kosarku i spremni su da opale glupost epskih razmjera.Vidis ovaj prvi post @Stevea i sve ti je jasno.
Ma znam, al opcenit govorim, otkad znam za sebe uzivao u igri jednog Jordana, Brajanta, Novickog, Trejsija, Lebrona i koga vec ne, danas imas Irvinga, Hardena i Stepha, uglavnom drago ti je sto pratis takve igracine. I onda se neko pojavi i jednog od ovih predstavi kao da su Bavcic i Opacak :roll:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 21 maj 2015, 00:40

DANTES je napisao/la:u sportu je mjerilo samo jedno- trofeji... ko ih ima više taj je bolji i tačka
mozda u pojedinacnim sportovima

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 maj 2015, 00:43

@Luminary-Tako je kako je jbga gledam da se iskljucim iz ovih rasprava jer vecinom nigdje ne vode.Cak i kada krene zdrava diskusija eto ti nekog padobranca da baci kosku i posere se po nekom igracu.Npr ja Kobea nikada nisam pretjerano gotivo ali za sve sto je uradio u ligi ima moj duboki naklon.Nema potrebe za tim da ako nekoga ne gotivis popljujes no sta se moze
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 maj 2015, 11:31

apsolutno... kobi mi je od mržih igrača, ali kako da ga ne respektujem?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 21 maj 2015, 16:49

Upravo ono što sam govorio jučer, je Lebron potvrdio sinoć. Statistika ne pokazuje stvarno stanje na terenu. Imao je brutalne brojke sinoć, a svojim ulaskom je vratio Atlantu u život. Smit je rešetao koš, dok je Đejms bio na klupi, ovaj uđe i uzme igrati izolacije u 3-4 navrata i ljudi sa -18 dođu na 6 razlike. To se u boxscore-u ne vidi, al' kad gledaš utakmice jasne su ti neke stvari.
I da, sudije su prelomile u korist Krava sinoć. Nepostojeći faul, pa onda smiješni faul u napadu Milsapa i ljudi od egala dođoše na -8 u sekundi.
Viva la France, as they say in Rome.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2015, 16:56

Ne znam sta da kazem stvarno. Lik je jedini igrac u ligi koji ce ti u PO uci sa 4 prosjecna igraca da mu das.

Po komentarima nekih ispade da on destruktivno djeluje na Cavse i da utice lose na njihovu igru, a da njega nema oni vjerovatno ne bi usli ni u PO.

Uzima pobjede kao najbolji asistent i strijelac sa timom koji ima rotaciju od 7 igraca bez Lovea i opet se neki naprave pametni da mu prigovaraju kako "nestane" i kako vraca protivnika u igru, a od aktivnih igraca je najclutch igrac u ligi u zadnjih 5 minuta procentualno u PO.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 maj 2015, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 maj 2015, 16:57

Vjerovatno su Love,Irving,J.R. prosječni igrači na svojoj poziciji ? :rol:
Sinoć je umalo bio choker,ali ga je spasilo ono sretno zakucavanje na kraju
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2015, 17:00

Nisam niti rekao da su oni prosjecni, ali daj mu neka 4 prosjecna igraca i opet ce ti uvesti ekipu u PO.

Pa kakav choker, sta ga je spasilo? Zar vam i danas moram postavljati njegove procente u zadnjih 5 minuta u PO? Lik kad nesto uradi dobro ko spasio se, a kad profula choker. Vjerovatno to sto dobro uradi nije jer je premocan.

Postalo je uobicajno da zabije 30 poena uz dobar broj ast i skokova. Kad neko drugi to uradi spektakl bude, on kad uradi jedan sasvim obican suncan dan
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 maj 2015, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 maj 2015, 17:02

Da te prvo pitam jesi li gledao utakmicu sinoć jer očigledno nisi ?
Imali su 18 razlike,onda je on nekontrolisano šutao i peljao loptu,kad je imao slobodnog J.R. koji je u tom trenutku imao nevjerovatan momentum i šut za tri poena 8-10. I da te pitam,da su kojim slučajem sinoć izgubili ko bi bio kriv ?
Steven Gerrard !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2015, 17:06

Jesul izgubili ili pobjedili?

Lik mora petljati kada je ujedno i najbolji PG svoje ekipe. Petljao petljao i ispetljao da je najbolji strijelac na utakmici i asistent. Veoma lose.. Tih 18 bi vjerovatno gubili da nema njega da igra odbranu i organizuje ih ofanzivno tako da. Eto bas ih vodi lose pa su u borbi za titulu bez Lovea i sa Delijem i Jonesom kao igracima koji igraju znacajnije minute

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 maj 2015, 17:07

Bit ce zanimljivo citati ovaj forum kada LeBron udje u finale sa 30% Irvinga, JR Smithom, Thompsonom, Delavedovom, Shumpertom, Mozgovom i td.

Ocekujem da svi hejteri udju u adriano mod (iako pljuju po njemu cesto), i naprave all star igrace od svih njih.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 maj 2015, 17:11

tuzlak1987 je napisao/la:Jesul izgubili ili pobjedili?

Lik mora petljati kada je ujedno i najbolji PG svoje ekipe. Petljao petljao i ispetljao da je najbolji strijelac na utakmici i asistent. Veoma lose.. Tih 18 bi vjerovatno gubili da nema njega da igra odbranu i organizuje ih ofanzivno tako da. Eto bas ih vodi lose pa su u borbi za titulu bez Lovea i sa Delijem i Jonesom kao igracima koji igraju znacajnije minute
Ipak nisi gledao utakmicu sinoć,nego si jutros pogledao box score,nemamo se šta više raspravljati.
Steven Gerrard !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2015, 17:13

Pa koja je tvoja poenta? Da on nije dobro odigrao utakmicu?

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 21 maj 2015, 17:13

Donnie Darko je napisao/la:Bit ce zanimljivo citati ovaj forum kada LeBron udje u finale sa 30% Irvinga, JR Smithom, Thompsonom, Delavedovom, Shumpertom, Mozgovom i td.

Ocekujem da svi hejteri udju u adriano mod (iako pljuju po njemu cesto), i naprave all star igrace od svih njih.
Meni se cini da su vec poceli. Smith ako bude imao jos jedno dvije utakmice preko 20 poena bice novi superstar.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 21 maj 2015, 17:17

tuzlak1987 je napisao/la:Nisam niti rekao da su oni prosjecni, ali daj mu neka 4 prosjecna igraca i opet ce ti uvesti ekipu u PO.

Pa kakav choker, sta ga je spasilo? Zar vam i danas moram postavljati njegove procente u zadnjih 5 minuta u PO? Lik kad nesto uradi dobro ko spasio se, a kad profula choker. Vjerovatno to sto dobro uradi nije jer je premocan.

Postalo je uobicajno da zabije 30 poena uz dobar broj ast i skokova. Kad neko drugi to uradi spektakl bude, on kad uradi jedan sasvim obican suncan dan
Daj mu 4 prosječna igrača i stavi ga na zapad i bit' će 12.
Viva la France, as they say in Rome.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 maj 2015, 17:18

tuzlak1987 je napisao/la:Pa koja je tvoja poenta? Da on nije dobro odigrao utakmicu?
Pa šta god da kažem tebi bi trebalo biti svejedno jer nisi gledao pa da
Nije bio loš,bio je drugi najbolji igrač svoje ekipe sinoć.
Pogledaj procente šuta obje ekipe sinoć skoro pa izjednačeno mislim,slobodna bacanja čak Atlanta bolje izvodila,ali opet Cleveland pobjedio,kako hmm,da nije do Jamesa ?
NE! Nego do J.R. Smitha koji je imao trojku 8-10 i to je presudilo,a lebron je sinoc mogao biti lechoker opet da su zijanili i taj bi se poraz iskljucivo njemu pripisao.
Steven Gerrard !

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []