ja neznam de objasniPIKAMER je napisao/la:Ma stipu ga Gunners, koliko god ti opisivao koliki je klub Atletiko Madrid, Atletik Bilbao je veci, uostalom znamo kako je nastao Atletiko Madrid!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
ja neznam de objasniPIKAMER je napisao/la:Ma stipu ga Gunners, koliko god ti opisivao koliki je klub Atletiko Madrid, Atletik Bilbao je veci, uostalom znamo kako je nastao Atletiko Madrid!
Igraci, treneri i uprava moraju bit Baski, dok navijace regrutuju po BosniPIKAMER je napisao/la:Cuj nezanimljiva, mozda jest vama jer vam dosadilo da vam Barca uzima titule vazda ispred nosa, Bilbaovcima odavno nije bila zanimljivija!
Da ali samo jednu sezonu mislim 96/97.LFP je napisao/la:B.LIZARAZU je igrao u AT.BILBAO...![]()
da igraju i u EPL ista bi situacija bila najbolje je to dokazano protiv Arsenala koje se borio za titulu a barca ih isprasi 4-1
Uostalom, nisam ljubitelj takvih likova. Čuj, lik je "preko noći" odlučio otići iz Barce jer su njegovi roditelji mislili da će lakše doći do para odlaskom iz Barcelone.GunnerS je napisao/la:Znaš kako ja mislim, da on je sebe precijenio. On je mislio da će morat igrat u Arsenalu jer ima talenta al kako kažu talenat ne ćini igrača nego rad i rad, a vjerovatno taj momak nije se previše trudio, jer hebo te ako si u nekom klubu 3-4 godine i ne nametneš se pored svih ti povreda onda nije do kluba, trenera nego do tebe... Opet, moje mišljenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.