Imao sam priliku razgovarati sa Redžepagićem jučer.
Kaže da ove priče o Fenerbahce-u i Džeki nisi tačne i da mediji bezze pišu.
Što se tiče njegovog statusa u City-u kaže da transfer i odlazak uopšte nisu toliko izvjesni koliko se priča po medijima i forumima.
Postoji realna šansa da Pelegrini ostane trener i to bi povećalo šanse da tokom ljeta Edin ode negdje ... s druge strane u City-u su spremni dati otkaz Pelegriniju samo u slučaju da im budu dostupni Ancheloti ili Guardiola ovo ljeto. Više se nadaju Anchelotiju jer navodno se zakačio sa Perezom. Dalje kaze, da ukoliko Ancheloti dodje, automatski rastu šanse da Edin ostane jer bi, kako on kaže, ovaj igrao sa dva špica.
S druge strane, ako Guardiola dođe ... kaze da je to najgora opcija po Edina i da će u tom slučaju sam tražiti da ide jer je poznato da Pep ne voli taj tip igrača.
Još mi je rekao par stvari .. manje važnih ... kaže da postoji velika mogućnost da Kolarov ode u Napoli jer mu je Mihajlović rekao da ima obećanje Napolija da će biti trener nakon Beniteza ... pa bi i taj odlazak Kolarova malo uticao na Džeku.
Benitez sanja da preuzme Real, i već bi ovo ljeto to htio, tako da bi se tu otvorilo za odlazak Kolarova u Italiju .. gdje mu je i želja da igra nakon City-a.