FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pille to ti mala 
Sloboda jeste "jak" protivnik na Tusnju,al ne sumnjam u Osima. Na pocetku sezone rekao je da su tradicije tu da se ruse, krenuvsi od Zenice,Grbavice (nakon dugo vremena izgubili na Gr),Sirokom,Prijedoru jedan od najduuzih nizova bez poraza najbolja odbrana itd... Ne sumnjam u bod(ove).
-
Edvin_manijak
- Kontakt:
e i mene to interesujeBaja_Zvjerka je napisao/la:Moze li mi neko na private objasniti sta znaci Hamo 3:16, jer ja pojma nemam..![]()
Hvala..
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
Manijak sa sjevera
- Kontakt:
Slazem se sa patkompatkica je napisao/la:Sloboda jeste "jak" protivnik na Tusnju,al ne sumnjam u Osima. Na pocetku sezone rekao je da su tradicije tu da se ruse, krenuvsi od Zenice,Grbavice (nakon dugo vremena izgubili na Gr),Sirokom,Prijedoru jedan od najduuzih nizova bez poraza najbolja odbrana itd... Ne sumnjam u bod(ove).
-
Play.Blue.Minded
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
još jedan video "Grbavice"
još jedan video "Grbavice"

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
Strumph_tm87
- Kontakt:
Jes bio lijep zapadSeyo_TM je napisao/la:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Bilo malo NAPALMA, eto šta je bilo. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Evo sad sam bio nekih pola sata na treningu. Igrala prva protiv druge postave, ne znam rezultat. Treniralo se na pomoćnom. Za prvu su igrali svi koji su počeli protiv Borca osim Bučana i Bešlije. Umjesto njih su igrali Bajić i Stanić. Za drugi tim Radošević, Farić, Šimić, Kerla, Mulalić, Selimović, Perak, Serdarević, H. Bešlija, M. Bešlija i Spahić. Kasnije su kod rezervi ušli Rovčanin, Kovačević, Hasanović i Bučan. Trening naravno vodio Osim, a nije nikako bilo Mešanovića i Čolića. Stanić prod'o Edisu mangupsko biciklo i zabio gol. Tako da ako je ovo bio test da li da počne u Tuzli, vjerujem da ga je položio. Bekrić, Ćulum, Popović se nisu zalagali, valjda zbog standardnosti. Mulalić najborbeniji.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Čolića Amar otjerao sa treninga, razlog mi nije poznat...Željovac je napisao/la:Evo sad sam bio nekih pola sata na treningu. Igrala prva protiv druge postave, ne znam rezultat. Treniralo se na pomoćnom. Za prvu su igrali svi koji su počeli protiv Borca osim Bučana i Bešlije. Umjesto njih su igrali Bajić i Stanić. Za drugi tim Radošević, Farić, Šimić, Kerla, Mulalić, Selimović, Perak, Serdarević, H. Bešlija, M. Bešlija i Spahić. Kasnije su kod rezervi ušli Rovčanin, Kovačević, Hasanović i Bučan. Trening naravno vodio Osim, a nije nikako bilo Mešanovića i Čolića. Stanić prod'o Edisu mangupsko biciklo i zabio gol. Tako da ako je ovo bio test da li da počne u Tuzli, vjerujem da ga je položio. Bekrić, Ćulum, Popović se nisu zalagali, valjda zbog standardnosti. Mulalić najborbeniji.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Strumph_tm87 je napisao/la:Jes bio lijep zapadSeyo_TM je napisao/la:A sta je bilo u ovim kucicama na jugozapadu?
Bile prostorije mislim dzudo kluba Zeljeznicar i mjesto za treniranje.Ako grijesim neka me neko ispravi ili nadopuni.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Evo Kutaliju iz Slavije prebili saigrači i ne misli se tamo vraćati. Ima 20 godina. Protiv Aalborga je praktično dominirao. Bilo bi ekstra kad bismo ga mogli zbaviti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
prebili gaŽeljovac je napisao/la:Evo Kutaliju iz Slavije prebili saigrači i ne misli se tamo vraćati. Ima 20 godina. Protiv Aalborga je praktično dominirao. Bilo bi ekstra kad bismo ga mogli zbaviti.
× Plava krv ispod koze ×
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34950.htmMaliMemo je napisao/la:prebili gaŽeljovac je napisao/la:Evo Kutaliju iz Slavije prebili saigrači i ne misli se tamo vraćati. Ima 20 godina. Protiv Aalborga je praktično dominirao. Bilo bi ekstra kad bismo ga mogli zbaviti.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Jao seljacina, pa ja mislim da je ovo moguce samo kod nas.Željovac je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34950.htmMaliMemo je napisao/la:prebili gaŽeljovac je napisao/la:Evo Kutaliju iz Slavije prebili saigrači i ne misli se tamo vraćati. Ima 20 godina. Protiv Aalborga je praktično dominirao. Bilo bi ekstra kad bismo ga mogli zbaviti.
× Plava krv ispod koze ×
Neka su ga prebili,baš mi je drago. Još bi mi bilo draže da se ova vijest proširi,pa da se jednom u kraj stane tim seoskim klubovima.
Evo pise Sanjin na FB , pa da vam prenesem.
Neka posebna najava za ovo gostovanje
nije ni potrebna ...Put je organizovan, broj mjesta je
ograničen..Sutra su uplate od 18:00 do 20:30 na sjevernoj tribini...Dobili
smo dopis da ce na stadion pustiti samo 150 Manijaka, karta za utakmicu
se nece placatii..Vjerovatno cemo biti smjesteni na tribinu gdje ce se
i oni nalaziti..Lične karte ili neki dokument ponesite radi
policijske kontrole...Cijena prevoza je 20 KM... SVI U
TUZLU...
Neka posebna najava za ovo gostovanje
nije ni potrebna ...Put je organizovan, broj mjesta je
ograničen..Sutra su uplate od 18:00 do 20:30 na sjevernoj tribini...Dobili
smo dopis da ce na stadion pustiti samo 150 Manijaka, karta za utakmicu
se nece placatii..Vjerovatno cemo biti smjesteni na tribinu gdje ce se
i oni nalaziti..Lične karte ili neki dokument ponesite radi
policijske kontrole...Cijena prevoza je 20 KM... SVI U
TUZLU...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Tako je. Tu su bile prostorije dzudo kluba, mislim da je i bokserski klub bio tu, ali nisam 100% siguran.123456 je napisao/la:Strumph_tm87 je napisao/la:Jes bio lijep zapadSeyo_TM je napisao/la:A sta je bilo u ovim kucicama na jugozapadu?
Bile prostorije mislim dzudo kluba Zeljeznicar i mjesto za treniranje.Ako grijesim neka me neko ispravi ili nadopuni.
S obzirom da mi je prvi post veliki pozdrav svim zeljovcima
evo moj 100-ti post 
nego je li iko uploadovo utakmicu sa borcem?
nego je li iko uploadovo utakmicu sa borcem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.