FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jel zna neko kakva su dešavanja o Gundoganu ? Prema pisanju EMD-a Gundogan prošao liječničke preglede
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... barca.html
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... barca.html
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 21 maj 2015, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ta ce vam onaj invalidDerdiyok je napisao/la:Jel zna neko kakva su dešavanja o Gundoganu ? Prema pisanju EMD-a Gundogan prošao liječničke preglede
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Da, ali u Barceloni...sad ide kod one poznatog švabe u Minhen na još jedan pregled, valjda finalniDerdiyok je napisao/la:Jel zna neko kakva su dešavanja o Gundoganu ? Prema pisanju EMD-a Gundogan prošao liječničke preglede
ne znam šta reci za ovaj transfer
i ne kontam šta sa njim pola godine, i ako ga kupe ovo ljeto
Razlog zbog kojeg navijam za Barcelonu = Xavi !! P.s. kako ce dovesti Gundogana kada imaju zabranu transfera ???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Mogu kupiti ali ne mogu registrovati do januara 2016.MrHc je napisao/la:Razlog zbog kojeg navijam za Barcelonu = Xavi !! P.s. kako ce dovesti Gundogana kada imaju zabranu transfera ???
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ban je na registraciju igraca, do januara 2016...ne možeš nikog novog potpisati....mi možemo kupiti i Ronalda na ljetoMrHc je napisao/la:Razlog zbog kojeg navijam za Barcelonu = Xavi !! P.s. kako ce dovesti Gundogana kada imaju zabranu transfera ???
Barcina medicinska služba obavila je u Munchenu, zajedno sa bivšim glavnim liječnikom Bayerna Dr. Hans-Wilhelmom Müller-Wohlfahrtom, detaljne preglede zdravstvenog stanja 24-godišnjeg veznjaka, a njegovo stanje ih je u potpunosti zadovoljilo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
TačnoDerdiyok je napisao/la:Jel zna neko kakva su dešavanja o Gundoganu ? Prema pisanju EMD-a Gundogan prošao liječničke preglede
Zorc about Gündogan: "It's his request to transfer this summer, that's what we discussed.
Ovo je za muštuluka
Iniesta: Xavi je čudo, čast mi je što sam igrao s njim
Igrači Barcelone pažljivo biraju riječi za Xavija Hernandeza, koji je spreman na kraju sezone napustiti katalonski klub.
Xavi je u svojoj karijeri, igrajući za Barcelonu, osvojio osam titula prvaka Španije i tri Lige prvaka, a njegov naredni izazov u karijeri trebao bi biti katarski Al Sadd.
"Privilegiran sam što sam imao priliku igrati s njim. Čudesan je igrač, ali i osoba. Mislim da sve te brojke, sjajne statistike govore i bolje od riječi o njemu", rekao je Andres Iniesta i dodao:
"Jedinstven je igrač bez kojeg Barcelona i španska reprezentacija ne bi sve te silne trofeje poosvajali.", zaključio je Iniesta.
--------------------------------------------
kako mi je žao što odlazi ovaj gigant
što kaže kolega @Messilla, polako odlazi ona generacija koja je proslavila Barcu...nakon Valdesa i Puyola, ode i Maestro
slijedeci je Iniesta.
hvala ti legendo za sve što si dao Barci
ocekujemo te za par godina ponovo na Campu, ovaj put na klupi
Igrači Barcelone pažljivo biraju riječi za Xavija Hernandeza, koji je spreman na kraju sezone napustiti katalonski klub.
Xavi je u svojoj karijeri, igrajući za Barcelonu, osvojio osam titula prvaka Španije i tri Lige prvaka, a njegov naredni izazov u karijeri trebao bi biti katarski Al Sadd.
"Privilegiran sam što sam imao priliku igrati s njim. Čudesan je igrač, ali i osoba. Mislim da sve te brojke, sjajne statistike govore i bolje od riječi o njemu", rekao je Andres Iniesta i dodao:
"Jedinstven je igrač bez kojeg Barcelona i španska reprezentacija ne bi sve te silne trofeje poosvajali.", zaključio je Iniesta.
--------------------------------------------
kako mi je žao što odlazi ovaj gigant
što kaže kolega @Messilla, polako odlazi ona generacija koja je proslavila Barcu...nakon Valdesa i Puyola, ode i Maestro
hvala ti legendo za sve što si dao Barci
I šta sad sa ovim Gundoganom yeboga dan
. Izgleda postala praksa dovoditi ove maksume kod kojih je više stvari upitno, a najviše to da li će se makar malo približiti onom nivou na kojem su igrali nekada.
. Izgleda postala praksa dovoditi ove maksume kod kojih je više stvari upitno, a najviše to da li će se makar malo približiti onom nivou na kojem su igrali nekada.Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gundogan je solidno pojačanje za klupe. Ne bi bio moj prvi izbor, ali nije ni loše rješenje jer ne vjerujem da će biti puno skup.
Najmanje što mogu uraditi za Xavija

- JamesJoyce
- Kontakt:
Da hoce jos on i Messi otic i to je to.
btw. od sad sam navijac Barce, samo da mogu pisati na ovoj temi.
Visca Barca.
Visca Barca.
Zadnja izmjena: JamesJoyce, dana/u 21 maj 2015, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Gundogan je itekako dobar igrac, koji kad je zdrav medju najboljim na svijetu je na svojoj poziciji.Kad se samo sjetim kako je u LP uz duelu izmedju Reala i Dortmunda pojeo sredinu i Xabi Alonsa.
27.10.2020
Nismo dobro počeli.JamesJoyce je napisao/la:Da hoce jos on i Messi otic i to je to.
Visca Barca.
I kao prvo, promijeni avatar i potpis. Dobro, može samo avatar.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Napiši "Madrid cabron saluda el campeon" na nekoj od dvije Realove teme, i možeš pisati ovdje koliko želišJamesJoyce je napisao/la:Da hoce jos on i Messi otic i to je to.
Visca Barca.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Nidje veze, bas je avatar dobar, pravi antifrankisticki, eo: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Madrid.jpgmessilla je napisao/la:I kao prvo, promijeni avatar i potpis. Dobro, može samo avatar.
Nema smisla da vrijedjamo protivnike. Bili su dostojni protivnici cijelu sezonu. Ta napokon, imaju bolji medjusobni duel od nas. Mi kao culesi trebamo biti gospoda i imati lijepe manire koji su nas kroz cijelu povijest krasili. Ako smo ispali gospoda nakon odlaska Figa i nakon poraza od Mourinhovog Intera, mozemo i sada.Donnie Darko je napisao/la: Napiši "Madrid cabron saluda el campeon" na nekoj od dvije Realove teme, i možeš pisati ovdje koliko želiš
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Tako je.
Mi culesi smo oduvijek bili napredna elita, to jest avangarda sa bonton manirima....za razliku od kastiljskih skupljaca željeza.
Kad se ide na ekskurziju, uvijek se ide u progresivno-modernu kataloniju ,a ne u regersivno-nazadno-konzervativnu kastilju.
Mi culesi smo oduvijek bili napredna elita, to jest avangarda sa bonton manirima....za razliku od kastiljskih skupljaca željeza.
Kad se ide na ekskurziju, uvijek se ide u progresivno-modernu kataloniju ,a ne u regersivno-nazadno-konzervativnu kastilju.
ode veliki maestro.legenda ,barca nikad nece imat ovakvog igraca kao xavi isto ko sto nikad nece imat igraca kao puyola
ode dusa tima
koiko nas je zaduzio svojim igrama i zalaganjem
,jedan od najvazniji igraca barce u istoriji ,hvala xavi za sve i uskoro opet se opet vidimo kad se vrati nazad ko sto je rekao .isto kao pep ,kao lucho ,vratice se i ispisati nove stranice istorije barce al sad samo u ulozi trenera .takve trenercine su ga vodile ,pep i del boske mu mogu biti put koji ce pratiti ako se odluci za trenerski poziv, uz njih je vjerujem mnogo naucio
gracies xavi !!!
ode dusa tima
koiko nas je zaduzio svojim igrama i zalaganjem
gracies xavi !!!
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Dres za utakmicu protiv Deportiva:

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.