Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ludilo.
Hajde Juventini smije li neko da kakvu opkladu bacimo vezano za finale LP? Pristajem na sve pa čak i da mi Drvo bude na avataru 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ne smiju, jer znaju da su donjiFaraonTM je napisao/la:Hajde Juventini smije li neko da kakvu opkladu bacimo vezano za finale LP? Pristajem na sve pa čak i da mi Drvo bude na avataru
Chinaglia je napisao/la:ne smiju, jer znaju da su donjiFaraonTM je napisao/la:Hajde Juventini smije li neko da kakvu opkladu bacimo vezano za finale LP? Pristajem na sve pa čak i da mi Drvo bude na avataru
Ne nego smo realni i svijesni da je Barselona favorit u finalu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Juća, zezam se 
P.S. tvoji avatari su najjači, originalni
Chinaglia je napisao/la:Juća, zezam se
Znam brate
- HeavensWonder
- Kontakt:
Chinaglia mijenjaj avatar do ponedjeljka. Taj vam je izgubio u finalu kupa 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
zato što nije igrao Morata od €20 mlnHeavensWonder je napisao/la:Chinaglia mijenjaj avatar do ponedjeljka. Taj vam je izgubio u finalu kupa
pobjedit' ćemo Derby della Capitale
I kad ja kažem da Juve gubi finale protiv Barce glat onda Faraon vakav Faraon nakav a vi sami ne vjerujete u toYucca je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:ne smiju, jer znaju da su donjiFaraonTM je napisao/la:Hajde Juventini smije li neko da kakvu opkladu bacimo vezano za finale LP? Pristajem na sve pa čak i da mi Drvo bude na avataru
Ne nego smo realni i svijesni da je Barselona favorit u finalu
Vidim druže Chini a Bgm sam mislio da u ovim Juventinima ima više adrenalinskog duha
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM@ Naravno kad si u finalu LP da zelis da osvojis to takmicenje i vjerujes u to,medutim realno Barselona je favorit tako da ako osvojimo LP to ce biti podvig ako ne idemo dalje jer ova sezona za Juve je vise nego uspijesna

- HeavensWonder
- Kontakt:
Faraon i Chinaglia u potpis da stave... Dežurni zajebanti Serie A - podforuma. Tako da se odmah zna kako s njima da se komunicira. Zdravko i Zoran Mamić 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Barca je favorit i to 75%-25%, onako najobjektivnije sto mogu biti uzimajuci u obzir cinjenicno stanje.
Medjutim, naravno, zelim i vjerujem da ce Juve uzeti, na sto cu vjerovatno staviti i relativno zavidnu sumu ako bude privlacna ponuda.
Medjutim, naravno, zelim i vjerujem da ce Juve uzeti, na sto cu vjerovatno staviti i relativno zavidnu sumu ako bude privlacna ponuda.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ma ja iskreno još ne vjerujem da je Juventus u finalu, zamisli Morata digne klempu pa to bi bila uvreda za sve fudbalske sladokusceYucca je napisao/la:FaraonTM@ Naravno kad si u finalu LP da zelis da osvojis to takmicenje i vjerujes u to,medutim realno Barselona je favorit tako da ako osvojimo LP to ce biti podvig ako ne idemo dalje jer ova sezona za Juve je vise nego uspijesna![]()
![]()
@Heavens
Koliko smo zajebanti toliko vam sreće donesemo
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- bianconeros
- Kontakt:
Zao mi je vas al izgleda da ce te gledati kako Juve dize klempu i to Morata licno samo za China i faraona
Zadnja izmjena: bianconeros, dana/u 21 maj 2015, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pomakni se s mjesta pu pu puMaGiCa je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Deseti kup osvojen, srebrena zvjezdica je tu, čeka se naredno finale i obaranje Benficinog rekorda. Avanti ragazzi!![]()
Nadam se da se neće tako završiti.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Morata ima šansu da odbrani LP već sa 22 godine.FaraonTM je napisao/la:Ma ja iskreno još ne vjerujem da je Juventus u finalu, zamisli Morata digne klempu pa to bi bila uvreda za sve fudbalske sladokusce![]()
22 godine dva finala LP!
@Faraon i @Chinaglia ne preostaje ništa drugo nego da ustanete i
U osvajanju prvog trofeja imao uticaj na igru kao i ja i ti, a drugi neće osvojiti tako da ćemo to da preskočimoPadovan je napisao/la:Morata ima šansu da odbrani LP već sa 22 godine.FaraonTM je napisao/la:Ma ja iskreno još ne vjerujem da je Juventus u finalu, zamisli Morata digne klempu pa to bi bila uvreda za sve fudbalske sladokusce![]()
22 godine dva finala LP!
@Faraon i @Chinaglia ne preostaje ništa drugo nego da ustanete imomku
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!