FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Avanes
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avanes » 19 apr 2010, 19:35

http://www.****/sport/fudbal/k ... o-dva-zuba

Sta prebili, zube mu izbili hehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 apr 2010, 19:37

1921 je napisao/la:Evo pise Sanjin na FB , pa da vam prenesem.

Neka posebna najava za ovo gostovanje
nije ni potrebna ...Put je organizovan, broj mjesta je
ograničen..Sutra su uplate od 18:00 do 20:30 na sjevernoj tribini...Dobili
smo dopis da ce na stadion pustiti samo 150 Manijaka
, karta za utakmicu
se nece placatii..Vjerovatno cemo biti smjesteni na tribinu gdje ce se
i oni nalaziti..Lične karte ili neki dokument ponesite radi
policijske kontrole...Cijena prevoza je 20 KM... SVI U
TUZLU...
Hajde da će makar i tih 150 pustiti na stadion, a ne na livadu udaljenu kilometar od terena! Pa jednom smo već bili ogorčeni na ovu tradicionalnu tuzlansku gostoljubivost i bilo je saopštenje da ćemo se potruditi da, ukoliko se ništa ne uradi, napravimo jednak smještaj za njihove navijače na Grbavici. Recimo tamo ih stavimo na ono pomoćno betonsko igralište. Mali fini kavez napravimo i nek' uživaju! Nema zakona koji nam to može zabraniti!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 apr 2010, 19:43

daj sta je problem, ljudi prave stadion, prave uslove za naredne sezone i gotovo...bolje i 150 nego nikako...odma mi nesto osudjujemo :twisted:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 apr 2010, 19:48

19TM87 je napisao/la:daj sta je problem, ljudi prave stadion, prave uslove za naredne sezone i gotovo...bolje i 150 nego nikako...odma mi nesto osudjujemo :twisted:
Prave stadion već 15 godina!!! Ništa nisu ni dohvatili. A ovo 150 su DUŽNI da puste(5% kapaciteta), tako da ti to nije nikakav poklon! Već je čak i prevara, ako se zna da Tušanj prima sigurno preko 3.000!!! Hajde da računaju po stolicama, onda bi i gosti trebali dobiti stolice, a u stvari nećeš moći ni gledati utakmicu s te neke livade.
Hajde mi molim te reci koji je tvoj motiv da braniš neodbranjivo i to na štetu ŽELJE?! :shock:
Prolazi mi kroz glavu da si ironičan, ali ni tad ti post nema mnogo smisla.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 apr 2010, 20:00

Bekić je igrao prvo poluvrijeme u Lukavici, a i Okanović do 65. minute. Ovo što je Glavaš procijenio da im je lakše protiv nas nego u Lukavici, mora biti dodatni motiv našim igračima.
Slobodi ova utakmica NIJE važnija nego nama!!!
Glupo je ovo računanje da 1170 minuta nismo poraženi, obzirom da se porazi ne dešavaju u minuti, kao golovi. Makar bilo opasnije tako reći nego 13 utakmica. (10 u prvenstvu, dvije u kupu, koja je 13.? :? )

Visca el Višća!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 apr 2010, 20:02

Željovac je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:daj sta je problem, ljudi prave stadion, prave uslove za naredne sezone i gotovo...bolje i 150 nego nikako...odma mi nesto osudjujemo :twisted:
Prave stadion već 15 godina!!! Ništa nisu ni dohvatili. A ovo 150 su DUŽNI da puste(5% kapaciteta), tako da ti to nije nikakav poklon! Već je čak i prevara, ako se zna da Tušanj prima sigurno preko 3.000!!! Hajde da računaju po stolicama, onda bi i gosti trebali dobiti stolice, a u stvari nećeš moći ni gledati utakmicu s te neke livade.
Hajde mi molim te reci koji je tvoj motiv da braniš neodbranjivo i to na štetu ŽELJE?! :shock:
Prolazi mi kroz glavu da si ironičan, ali ni tad ti post nema mnogo smisla.
To je tacno, stadion se gradi 100 godina, nista se ne mice sa mrtve tacke, a iza (ispred) stadiona se digla zgradurina u rekordnom roku, sto cete imati priliku da vidite... gradskim vlastima jednostavno nije u interesu da Sloboda bude dobar klub, i u Tuzli se u zadnje vrijeme desavaju jako cudne stvari... da ne duzim, to nije tema, hocu da kazem da stadion izgleda k'o ruglo i da je cudo da se uopste mogu igdje smjestiti gostujuci navijaci... po meni ima ona varijanta na zapadu, ali tu treba biti dobro oprezan, ili onaj cosak, a odatle se stvarno malo toga vidi... ima tu i do poprilicno nesposobne uprave koja je jedini krivac sto Sloboda nije igrala Europu, iako je to zasluzila, a price o zavjerama su za malu djecu... ovo mi pricaju ljudi koji navijaju za Slobodu i prate stvari, tako da mi odatle informacija... ja sam mislio ici sa Manijacima na tu utakmicu, ali je stvar prekomplikovana, a i broj mjesta je grozno limitiran... zato cu fino medju raju na zapadu i nadat cu se da necu pocet skakat kad Zeljo dadne gol, inace mi valja dobit po usima... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 apr 2010, 20:08

nisam ironican nego ih ja svatam...stoji da se stadion pravi 10 godina...ali isto ja tebe mogu pitat kolko se nas istok pravi...samo mi imamo tu srecu da mozemo obezbjediti gdje da smjestimo gostujuce navijace...mislis da pravi navijac slobode i zaljbljenici u fudbal u tom gradu nebi voljeli da imaju bolji stadion ;)

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 apr 2010, 20:11

Nas istok se ne pravi, nit se poceo pravit.
Sloboda je mogla napravit ovih godina montaznu tribinu ko borac, ona nije puno para...ali...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 apr 2010, 20:12

19TM87 je napisao/la:nisam ironican nego ih ja svatam...stoji da se stadion pravi 10 godina...ali isto ja tebe mogu pitat kolko se nas istok pravi...samo mi imamo tu srecu da mozemo obezbjediti gdje da smjestimo gostujuce navijace...mislis da pravi navijac slobode i zaljbljenici u fudbal u tom gradu nebi voljeli da imaju bolji stadion ;)
Pa nek' izvrše pritisak na svoju upravu da nas makar prevarama ne ograničavaju na tih 150. A ionako im ne bude krcat stadion, pa bi mogli organizovati da gosti budu možda na istoj tribini. Kakogod, krajnje je ružno da toliko godina goste dočekuju na takav način, a ako misliš da Tuzla nije nikad imala para da izgradi makar onu ofirnu skelu sa 3 duge daske k'o u Vrapčićima(sramota grada Mostara, a oni još imaju 3 funkcionalne tribine i komotno mogu goste smijesti iza gola k'o ljude), onda nemam šta da ti pričam...

Visca el Višća!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 apr 2010, 20:14

pa i njihov stadion se nije poceo praviti do nedavno...ja sam rekao kolko se nas istok pravi u tom smislu da je do sad najmanje 10 puta recenio da se treba pocet graditi pa nista

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 apr 2010, 20:17

Nama nije toliko nužno praviti taj istok, kad se poredimo s njima. Ovdje kad dođu, imaju uslove k'o na Stamford Bridgeu, a uzvraćaju ovim nekim ograničavanjem posjetilaca na livadi nedaleko od stadiona.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 apr 2010, 20:18

Zato smo mi Zeljo, a oni su "oni"...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 apr 2010, 20:19

@Željovac svatam ja sta ti govoris ali ne mogu vjerovat da ti nesvatas, ti koda ne zivis u ovoj drzavi gdje je sve politika, a dobro znamo kake su stranacke struje u tom kantonu, pa i u gradu...mnogi ljudi malo malo pa protestuju za neki klinac pa se nista ne promjeni, a ti mislis da su oni mogli pritisnut upravu da naprave tribinu...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 apr 2010, 20:23

19TM87 je napisao/la:@Željovac svatam ja sta ti govoris ali ne mogu vjerovat da ti nesvatas, ti koda ne zivis u ovoj drzavi gdje je sve politika, a dobro znamo kake su stranacke struje u tom kantonu, pa i u gradu...mnogi ljudi malo malo pa protestuju za neki klinac pa se nista ne promjeni, a ti mislis da su oni mogli pritisnut upravu da naprave tribinu...
Pa eto i da nisu, ja ovim putem pritišćem njih :mrgreen:
Kakogod, to je sramota Slobode, Tuzle i Tuzlaka! A oni nek' se dogovore ko je kriv.

Visca el Višća!

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 19 apr 2010, 20:27

"Mislim da smo zasluženo pobijedili u današnjoj utakmici. Ekipa Sarajeva se pokazala kao veoma dobra ekipa i mislim da će oni na kraju biti prvaci. Moji momci su ispoštovali sve što smo se dogovorili u svlačionici", kazao je za SportSport.ba trener Slobode, koji najavljuje borbu i u nastavku prvenstva.
"Nisam nezadovoljan igrom u Istočnom Sarajevu, iako smo izgubili od glavnog konkurenta za opstanak. Štedio sam nekolicinu prvotimaca kako bi što spremnije dočekali derbi sa Željezničarom. Uvažavam i respektujem tim sa Grbavice, smtram kako će "Željo" biti novi prvak BiH, ali isto tako mislim kako će njihova lokomotiva stati u srijedu na Tušnju", kaže trener Slobode Vlatko Glavaš.
Glavasu svaka ekipa buduci prvak :D

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 apr 2010, 20:29

Po čemu je ovo derbi ? Šta je to Sloboda napravila u svojoj istoriji osim što je povremeno igrala u ligi bivše Juge?

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 apr 2010, 20:29

Jao one krmadi u Lukavici prebise covjeka ni krivi ni duzni, naj... gruzijac kutalija
Mes Que Un Club

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 19 apr 2010, 20:30

suntu jeu je napisao/la:Neka su ga prebili,baš mi je drago. Još bi mi bilo draže da se ova vijest proširi,pa da se jednom u kraj stane tim seoskim klubovima.
ne kontam te, majke mi... tebi drago sto su prebili momka? znas ga? nesto ti skrivio?
ili ti je drago sto "mi" ne tucemo svoje, pa su oni gori od nas???

imal neki smajli koji ocituje povracanje???
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 apr 2010, 20:31

suntu jeu je napisao/la:Po čemu je ovo derbi ? Šta je to Sloboda napravila u svojoj istoriji osim što je povremeno igrala u ligi bivše Juge?

Dobro sad nemoj pretjerivati i praviti se pametan, ljudi su igrali u prvoj ligi skoro 20 godina, cini mise 15 u komadu i zato ne seri bezveze da nije ekipa sa tradicijom i ekipa sa kojom se utakmica moze okarakteristi kao Derbi (jos da su bolji na tabeli)
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2010, 20:33

ja sam je napisao/la:imal neki smajli koji ocituje povracanje???
slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.