A na ovom pdfu nece nikad biti normalne rasprave dok administracija ne pocisti ove trolove tipa ziko i ovaj roman ima ih jos par a vjerovatno isti lik. Udjem nakon duzeg vremena na pdf rasparava se vodi sa trolom i ne ulazim vise do utakmice.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ocigledno da nisi najbolje shvatio, Zec nije zivotinja, nego prezime fudbalera.Roman je napisao/la:Suplja ne treba nam zec imamo Dzeku ne treba nam niko vise u napadu samo Dzeko dosta nam ako budemo igrali u odbrani i vezli naprijed Dzeko je taj koji ce zavrsiti posao sa Izraelom
Imas li otprilike informaciju ko su ta imena?aleksandar_veliki je napisao/la:Bio bi sulud potez selektora da na spisku ne bude najubojitiji Bosanac u Evropi u proljetnom dijelu sezone. Sedam komada i tri asistencije u 850 minuta, u timu mjeseca marta Super lige, par puta u timu kola i sto je najvažnije četiri gola u zadnja tri susreta, te u idealnom timu Super lige zadnja dva kola. Dakle, u formi je, to nam treba. Mislim da ces se sloziti sa mnom.Goalgetter je napisao/la:
Avaz Sport
Sta kazes @Aco, ima li nade da ce Zeko biti na spisku? Ili suplja Sinana, kao i obicno.
Tri nova imena su na spisku u odnosu na posljednji spisak...
OK, je li mozes reci od ta tri imena koliko ih se nalazi na ovom spisku? Zec, Mahmutovic, Vrancic, Suljic, Baggio, Eldin Hadzic.aleksandar_veliki je napisao/la:Pivopija, ne bih spekulisao, takav sam info dobio, no ne mora znaciti da je tacan. Mislim da pozivi strancima idu 15 dana prije UEFA termina, a to je 7. juni. Dakle, sutra bismo mogli vise znati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.