RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: Odg: FK Velež : Omladinski pogon

Post Postao/la rodjenisa » 21 maj 2015, 21:19

1922VFC1981 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Jel se baš tako loše radi u omladinskom pogonu, mislim onaj rezultat od juče ne mora ništa da znači, svi mi znamo koliko bolje naši susjedi rade sa mladim igračima?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo samo cu ti pokazat gdje treniraju a o losem radu necu ti nista ni reci..
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55C5F41C
Ovo je za plakat :plac:
Kakav masakar je Velez prezivio :!: to je jednostavno nezapamceno u svijetu fudbala :oops:
I pitamo se sto su nam rezultati takvi kakvi su ,ma neka sve ide u pm a posebno oni koji su trebali na ovom mjestu napraviti Velezu stadion s obzirom da je protjeran sa svog ognjista.Ne kazem da bismo u tom slucaju dominirali ali 100% bi to bilo neuporedivo bolje od ovoga sto imamo.U drugim gradovima vlasti izdvajaju enormne cifre za potrebe svojih klubova a Velez 15 milja maraka :oops: ,s tim da kreces s ulice :damn:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 maj 2015, 21:29

hilmo je napisao/la:Jel se baš tako loše radi u omladinskom pogonu, mislim onaj rezultat od juče ne mora ništa da znači, svi mi znamo koliko bolje naši susjedi rade sa mladim igračima?

:eh: :eh: :eh:

Tuga....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 maj 2015, 21:33

hilmo je napisao/la:

:eh: :eh: :eh:

Tuga....
I onda se čudimo što nas Kurta i Murta kantaju k'o Kuduz Bademu usred Rajlovca? :roll: :facepalm:

rodjenisa
Kontakt:

Re: FK Velež : Omladinski pogon

Post Postao/la rodjenisa » 21 maj 2015, 21:35

@hilmo , imamo jos jedan isti teren u Vrapcicima ,znaci 5-6 km od grada gdje nema ni gradskog prevoza.
Taj teren se sad renovira i ocekujemo postavljanje vjestacke trave ,ali i tu zapinje zbog love ...fali jos malo,RAja iz vana skupila ogroman dio kroz dvije akcije ali i dalje nedovoljno .Zivimo u gradu koji jedva ceka da nas ugasi
Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 21 maj 2015, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 maj 2015, 21:36

MA ja sam mislio da je ono bio samo loš dan vaših omladinaca, pa možda i preveliki strah ili respekt, ipak su se suprostavili Zvezdi koja uvijek ima dobrih igrača u mlađim kategorijama. Ali nakon ove slike....

Brate mili nemam riječi.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 21 maj 2015, 21:44

hilmo je napisao/la:MA ja sam mislio da je ono bio samo loš dan vaših omladinaca, pa možda i preveliki strah ili respekt, ipak su se suprostavili Zvezdi koja uvijek ima dobrih igrača u mlađim kategorijama. Ali nakon ove slike....

Brate mili nemam riječi.
samo da dodam...Velez je najmladja ekipa na turniru..

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 maj 2015, 21:44

hilmo je napisao/la:MA ja sam mislio da je ono bio samo loš dan vaših omladinaca, pa možda i preveliki strah ili respekt, ipak su se suprostavili Zvezdi koja uvijek ima dobrih igrača u mlađim kategorijama. Ali nakon ove slike....

Brate mili nemam riječi.
Cijela Bosna godinama zmuri na nasu situaciju i nazalost neki cak ismijavaju situaciju u kojoj se nalazimo
Ovo sto nam rade je neljudski ,ovo je diskrimanicija u punom smislu te rijeci.Ovo Velez ne moze sam prebroditi.Ne daju nam da se razvijamo samo zato sto smo klub probosanske orijentacije i sto su ljiljani nasa zastava i sto je -od mora do Save -nasa himna :bih:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 maj 2015, 21:50

Ne znam fakat, baš ste u nezgodnoj situaciji, prvi tim koliko toliko pomažu sponzori, međutim ove mlađe selekcije treba da podržavaju lokalne zajednice. A vi od svoje nemate baš ništa.

Valjda će taj u Vrapčićima biti uskoro gotov, i nadati se da će biti dovoljan za sve selekcije kluba.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 maj 2015, 22:06

Nedostatak kolektivne svijesti i razvijene saosjećajnosti prema drugom i drugačijem su samo neke od stvari koje spriječavaju koheziju i kolektivno istupanje te jačanje svih pravaca koje ova država treba da zastupa.
Na Veležovom primjeru, i ismijavanju od strane wannabe mangupa koji pokušavaju da na takav način "njeguju" rivalitet između klubova se jasno da primjetiti koliko smo zreli za korak više u bilo kojoj sferi života, životno bitnoj.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 maj 2015, 22:19

hilmo je napisao/la:Ne znam fakat, baš ste u nezgodnoj situaciji, prvi tim koliko toliko pomažu sponzori, međutim ove mlađe selekcije treba da podržavaju lokalne zajednice. A vi od svoje nemate baš ništa.

Valjda će taj u Vrapčićima biti uskoro gotov, i nadati se da će biti dovoljan za sve selekcije kluba.

Moj drug ,svjestan si i sam da jedan teren ne moze ni pod razno zadovoljiti potrebe svih selekcija , ali za nas ce on sad znaciti stepenicu vise u nastojanjima da vratimo djelic stare slave.

belosevic28
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la belosevic28 » 21 maj 2015, 23:41

Pozz RAja :) Sorry sto upadam na temu, ali i prije sam pisao, tako da, nadam se da ne smeta xd Interesuje me, znate li vi za pricu da smo (FK Sarajevo) dogovorili s vama Hebibovica? Mozda brat Cernica zna nesto vise...pa bi volio da mi odg, ili on ili neko ko zna.
Pozz :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 21 maj 2015, 23:46

belosevic28 je napisao/la:Pozz RAja :) Sorry sto upadam na temu, ali i prije sam pisao, tako da, nadam se da ne smeta xd Interesuje me, znate li vi za pricu da smo (FK Sarajevo) dogovorili s vama Hebibovica? Mozda brat Cernica zna nesto vise...pa bi volio da mi odg, ili on ili neko ko zna.
Ma nek ide, ko ga ****, ove sezone nula, kao i svi.Nije kvalitet za Sarajeva, ali eto.Upropastit ćete ga kao i Ševku.Ističe mu ugovor ovo ljeto tako da najvjerovatnije ide, samo gdje :hmmmmm:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 maj 2015, 23:50

Crvena1981Armija je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Pozz RAja :) Sorry sto upadam na temu, ali i prije sam pisao, tako da, nadam se da ne smeta xd Interesuje me, znate li vi za pricu da smo (FK Sarajevo) dogovorili s vama Hebibovica? Mozda brat Cernica zna nesto vise...pa bi volio da mi odg, ili on ili neko ko zna.
Ma nek ide, ko ga ****, ove sezone nula, kao i svi.Nije kvalitet za Sarajeva, ali eto.Upropastit ćete ga kao i Ševku.Ističe mu ugovor ovo ljeto tako da najvjerovatnije ide, samo gdje :hmmmmm:
Aa pratio sam, da ovu sezonu nije ni priblizno dobar kao proslu. Opet se nadam ako dodje, imat ce mozda vise motiva kod nas. Nezz sta bi ti rekao za Kekija, u pocetku je bio dobar, odjednom se izgubio... Privatni problemi su ga sHebali skroz..

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 21 maj 2015, 23:57

belosevic28 je napisao/la: Aa pratio sam, da ovu sezonu nije ni priblizno dobar kao proslu. Opet se nadam ako dodje, imat ce mozda vise motiva kod nas. Nezz sta bi ti rekao za Kekija, u pocetku je bio dobar, odjednom se izgubio... Privatni problemi su ga sHebali skroz..
Ma vjeruj, nema on neku veliku kvalitetu, teško gdje može u Europu otići u neki veći klub, a da je baš ono što vama treba ne vjerujem.Opet se ide da se oslabi Velež, a ne da se pojača Sarajevo.Ali, hvala Aniju za sve, sretno mu, ispao je korektan prema Veležu.
A Ševko, vrati se :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 maj 2015, 00:05

Crvena1981Armija je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la: Aa pratio sam, da ovu sezonu nije ni priblizno dobar kao proslu. Opet se nadam ako dodje, imat ce mozda vise motiva kod nas. Nezz sta bi ti rekao za Kekija, u pocetku je bio dobar, odjednom se izgubio... Privatni problemi su ga sHebali skroz..
Ma vjeruj, nema on neku veliku kvalitetu, teško gdje može u Europu otići u neki veći klub, a da je baš ono što vama treba ne vjerujem.Opet se ide da se oslabi Velež, a ne da se pojača Sarajevo.Ali, hvala Aniju za sve, sretno mu, ispao je korektan prema Veležu.
A Ševko, vrati se :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ja mislim da je Ani nama bas potreban, jer je polivalentan, relativno mlad, a i mozemo ga dovesti bez obestecenja :) Heh za Sevku nezz, kazem od kako je imao tih privatnih problema, nije sav svoj, vjeruj mii

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 22 maj 2015, 10:15

Iskreno, ja sam čuo da je završeno za Anija sve gore, i to preko jednog našeg igrača. Volio bih da je šupljak i da ostane sezonu još jer je on bio povrijeđen 3 puta, znaci 3 razlicite povrede je imao tokom ove sezone i nije se baš lahko od toga oporaviti, a ako dodamo tome da je i on vidio da se nešto promijenilo u psihi svih igrača, ne vidim razlog da bi se on previše "ložio" i probijao po strani, ako imamo metuzaleme u sredini. Ne moze se bas reci da je ove sezone nula, samo nije to taj Ani

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 maj 2015, 12:53

shaman7 je napisao/la:
Iskreno, ja sam čuo da je završeno za Anija sve gore, i to preko jednog našeg igrača. Volio bih da je šupljak i da ostane sezonu još jer je on bio povrijeđen 3 puta, znaci 3 razlicite povrede je imao tokom ove sezone i nije se baš lahko od toga oporaviti, a ako dodamo tome da je i on vidio da se nešto promijenilo u psihi svih igrača, ne vidim razlog da bi se on previše "ložio" i probijao po strani, ako imamo metuzaleme u sredini. Ne moze se bas reci da je ove sezone nula, samo nije to taj Ani[/quote

I ja sam misljenja da je on malo izgubio motiv igrajuci dole, mislim da bi kod nas mogao biti onaj stari Ani, a takav bi nam dobrodosao... Ugl., vidjetcemo.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 maj 2015, 18:34

Ako se kojim slucajem dese pozitivne stvari u klubu,a nije iskljuceno da hoce, onda bih ja volio da kostur ekipe ostane i pojaca sa jos 5-6 dobrih igraca.Osovina tima po meni je Bobic,Maletic,Skahic,Nikolic,Blagojevic,Hebibovic,Jankovic i Haurdic . Na ovo dodati pojacanja i to lijevi bek,stoper dva veznjaka i jadan do dva napadaca.Tako poslozena ekipa uz dobro vodjenje bi sigurno imala dobre sanse za taj dugo iscekivani rezultatski iskorak.Medjutim to su samo moje zelje a sta ce biti ostaje da vidimo i to vrlo brzo.Idealan rasplet situacije : Evropa na kraju prvenstva uz postavljene reflektore i natkrivena centralna tribina :bale: :bale:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 maj 2015, 23:39

rodjenisa je napisao/la:Ako se kojim slucajem dese pozitivne stvari u klubu,a nije iskljuceno da hoce, onda bih ja volio da kostur ekipe ostane i pojaca sa jos 5-6 dobrih igraca.Osovina tima po meni je Bobic,Maletic,Skahic,Nikolic,Blagojevic,Hebibovic,Jankovic i Haurdic . Na ovo dodati pojacanja i to lijevi bek,stoper dva veznjaka i jadan do dva napadaca.Tako poslozena ekipa uz dobro vodjenje bi sigurno imala dobre sanse za taj dugo iscekivani rezultatski iskorak.Medjutim to su samo moje zelje a sta ce biti ostaje da vidimo i to vrlo brzo.Idealan rasplet situacije : Evropa na kraju prvenstva uz postavljene reflektore i natkrivena centralna tribina :bale: :bale:
Jednog sa ovog spiska mozes maknuti ide nama jedan...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2015, 00:55

Sve ovo oko Veleža je jedna velika smijurija... :x Uprava ne zna šta želi sa Veležom? :oops: :? Sve je ovo tromo, a obična raja i simpatizeri umorni neznanjem ljudi u klubu. Ako Velež u ovoj kukuruz ligi ne može ništa osvojiti, onda šta dalje govoriti. :facepalm: Došlo je do zasićenja i samo dragi BOG zna šta će se desiti sa klubom.

Što se tiče Anija ja koliko sam imao informacije, dečko je rekao da ga isključivo zanima inostranstvo, ali izgleda da su mnogi namirisali Tanove pare pa in on, i ako je tako to je njegova stvar, ali to samo govori koliko neki igrači jedno pričaju a na kraju drugo rade, iako veliko hvala Aniju za vjernost Veležu.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.