Phoenix Suns
Re: Phoenix Suns
Hvala momcima na ovoj fantastičnoj sezoni, ni najveći optimisti ovo nisu mogli sanjati. Poslije All Stara imamo najbolji omjer na zapadu.
Premda smo favoriti protiv Portlanda treba biti oprezan, najvažniji je da pobijedimo u prve 2 utakmice kući i povedemo 2-0 čime bi pritisak prebacili na njihovu stranu. Prva utakmica se igra u ponedjeljak u 4.30 ujutro.
Sretno Sunsi
Premda smo favoriti protiv Portlanda treba biti oprezan, najvažniji je da pobijedimo u prve 2 utakmice kući i povedemo 2-0 čime bi pritisak prebacili na njihovu stranu. Prva utakmica se igra u ponedjeljak u 4.30 ujutro.
Sretno Sunsi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Kao sto ti rece ni ja nisam ocekivao visoko 3.mjesto ove sezone.Momci su sjajni,po mnogima imamo najbolji duo Nash-Stoudemire,idemo u Ponedjeljak protiv Portlanda po 1.pobjedu..Znaci ako prodjemo Portland idemo na pobjednika duela Dallasa i San Antonija..Bice Gusto,ja mislim da mozemo do finala 

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
U play-off-u bi trebali igrati kao sinoć gdje smo dominirali u obrani nad Utahom, dobro smo ih zatvorili, blokirali, dominirali smo u skoku na obe strane parketa. U 1.rundi doigravanja treba se čuvati Portlanda, pogotovo u 1.utakmici jer su oni najavili da je ta utakmica njihova najveća šansa. Roy će najvjerojatnije zaigrati dok će Lopez propustiti 1. krug PO-a.
Treba priznati da smo ipak mi favoriti, ja očekujem naš prolaz i ukupnu pobjedu 4-1 ili možda 4-2. Stvari bi trebao srediti duo Nash - Amare koji igra fantastično, zatim naša široka klupa, od momaka koji uđe s klupe svi dadnu sve od sebe, nitko ne razočara. Trener je sve to dobro posložio.
Sretno Sunsi
Treba priznati da smo ipak mi favoriti, ja očekujem naš prolaz i ukupnu pobjedu 4-1 ili možda 4-2. Stvari bi trebao srediti duo Nash - Amare koji igra fantastično, zatim naša široka klupa, od momaka koji uđe s klupe svi dadnu sve od sebe, nitko ne razočara. Trener je sve to dobro posložio.
Sretno Sunsi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Portland u doigravanje veoma oslabljen bez Brendona Roya
nije da mi je drago zbog njega ali zbog Susna jeste, ovo bi trebali lagano proci ocekujem 4-1 da ne budem bezobrazan
iako su oni opasni i bez nejga ali mislim da bi ovu prvu rundu trebali proci lagano 

Mes Que Un Club
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam očekivao ovakav start Sunsa. Nadam se da će vratiti prednost domaćeg terena, a vrlo vjerovatno je da će ova serija otići u 7 utakmica. Barem bih ja to volio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Joj kako igubise sinoc onaj Miller poludi u sezoni prosjek 14 poena sad 31 zabi cini mi se, nisam geldo oficijalnu statisktiku gledo mec, nevjerovatno mi je krvio, valjda ce se sada probuditi i poceti pobjedjivati, nadam se da ovo nece otici do sedme utakmice da ce aBd rjesiti to u 5 tekmi, ali tesko, ako nista u 6 

Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
iti opet optimistican i podcjenujes Blazerse ti onda nemas pojma o nama mi smo najaci kad nema Roya a aBd ukrascemo vam i drugu tekmu kuci zasto ne i onda vam dat metlu kuciamertiger je napisao/la:Joj kako igubise sinoc onaj Miller poludi u sezoni prosjek 14 poena sad 31 zabi cini mi se, nisam geldo oficijalnu statisktiku gledo mec, nevjerovatno mi je krvio, valjda ce se sada probuditi i poceti pobjedjivati, nadam se da ovo nece otici do sedme utakmice da ce aBd rjesiti to u 5 tekmi, ali tesko, ako nista u 6
sinoc su se itvukli u zandoj cetvrtini. sunsi imali sut za izjednacenje, ali promasio tricu sa 9 metara.
nego milanisto, najlakse je bit general poslije bitke.
-
- Kontakt:
ama nisam nista pogresno rekao samo ja inace ovdje nevolim da pisem inace citam samo postove ali me fakat nerviraju neki kako pricaju a pojma nemaju o portlandu ja idalje vjerujem da mozemo proci phx i to sam vjerovao od pocetka samo sutim za sebe jarane tebi tvoje meni moje ..i ono sinoc zadnji minut pa pola sata se igraloWolverine je napisao/la:sinoc su se itvukli u zandoj cetvrtini. sunsi imali sut za izjednacenje, ali promasio tricu sa 9 metara.
Večeras je po meni najvažnija utakmica serije. Pobjedom se održavamo u životu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
AC_Milan4ever je napisao/la:iti opet optimistican i podcjenujes Blazerse ti onda nemas pojma o nama mi smo najaci kad nema Roya a aBd ukrascemo vam i drugu tekmu kuci zasto ne i onda vam dat metlu kuciamertiger je napisao/la:Joj kako igubise sinoc onaj Miller poludi u sezoni prosjek 14 poena sad 31 zabi cini mi se, nisam geldo oficijalnu statisktiku gledo mec, nevjerovatno mi je krvio, valjda ce se sada probuditi i poceti pobjedjivati, nadam se da ovo nece otici do sedme utakmice da ce aBd rjesiti to u 5 tekmi, ali tesko, ako nista u 6
Gdje si se sad izgubio +29 razmontirali vas, aBd ovako ce da zavrse i sljedece dvije, cim millera zaustavili portland popusio, onu prvu tekmu poludio malo ali vidjeli od koga prijeti opaasnot pa po usima, nek ti ovakvi razultati predju u naviku vidjet ces aBd jos tri slicna razultata
Mes Que Un Club
AC_Milan4ever je napisao/la:ama nisam nista pogresno rekao samo ja inace ovdje nevolim da pisem inace citam samo postove ali me fakat nerviraju neki kako pricaju a pojma nemaju o portlandu ja idalje vjerujem da mozemo proci phx i to sam vjerovao od pocetka samo sutim za sebe jarane tebi tvoje meni moje ..i ono sinoc zadnji minut pa pola sata se igraloWolverine je napisao/la:sinoc su se itvukli u zandoj cetvrtini. sunsi imali sut za izjednacenje, ali promasio tricu sa 9 metara.
I da vjeruj mi da imam pojma o Portlandu, i da ga pratim dugo i da mi je draga ekipa ali isto znam i kad su kompletni da ne mogu sa Sunsima igrati, pravim Sunsima kad su raspolozeni sto ti je pokazala i zadnja tekma.
Mes Que Un Club
Napokon da vam i Jason Richardson proradi...sut za 3 : 8-12 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jason Richardson majstore. Odveo nas je do velike pobjede, vratili smo prednost domaćeg terena. Dobit ih opet u subotu i riješit sve u Phoenixu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Koji je Steve Nash gospodin. Pitaju ga nakon pobjede sinoć koga bi volio u drugom krugu a on kaže pa nismo prošli ni Portland. Treba biti oprezan da nam se ne ponovi 1.utakmica. Dobimo ih 4-1 da imadnemo više odmora, serija Dallas - Spurs će se odužit
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
racunam na umor dallasa ili spursa, jer ta ce serija ici najvjerovatnije u 7 utakmica. mislim, s tim na sunsi pridju u pet tekmi, sto je i vise nego izvjesno. blazersi sakati, bez kamaru igraca, ne bi trebali predstavljati problem do kraja. rich se razgoropadio, nadam se samo da ce sacuvati neku koliku toliku konstantu kroz playoff, jer igra sunsa dosta ovisi o njemu. kad on dobro igra, sunsi uglavnom pobjede. covjek u ovom plyoffu ima procenat suta preko 70% sto je stvarno nevjerovatno.
-
- Kontakt:
jbg sto jest previse previse i ja se nisam nadao onakom porazuamertiger je napisao/la:AC_Milan4ever je napisao/la:iti opet optimistican i podcjenujes Blazerse ti onda nemas pojma o nama mi smo najaci kad nema Roya a aBd ukrascemo vam i drugu tekmu kuci zasto ne i onda vam dat metlu kuciamertiger je napisao/la:Joj kako igubise sinoc onaj Miller poludi u sezoni prosjek 14 poena sad 31 zabi cini mi se, nisam geldo oficijalnu statisktiku gledo mec, nevjerovatno mi je krvio, valjda ce se sada probuditi i poceti pobjedjivati, nadam se da ovo nece otici do sedme utakmice da ce aBd rjesiti to u 5 tekmi, ali tesko, ako nista u 6
Gdje si se sad izgubio +29 razmontirali vas, aBd ovako ce da zavrse i sljedece dvije, cim millera zaustavili portland popusio, onu prvu tekmu poludio malo ali vidjeli od koga prijeti opaasnot pa po usima, nek ti ovakvi razultati predju u naviku vidjet ces aBd jos tri slicna razultata
-
- Kontakt:
nisam gledao zadnje dvije zbog posla ali rezultat mi dovoljno govori cak su i zvizduke kuci dobili jucer cuo sam na radiju eto koliko su lose odigrali ali opet staro kod njih ima next season pa opet ali dokle ja sam bio ubijedzen da cemo phx proci for some reason al jbg zajebao sam se big time
99% idemo na Spurse i vrijeme je da skinemo tu neugodnu tradijiciju protiv njih u playoffu jer smo ove sezone i bolji od njih a i sami po sebi 

------------------------Cech---------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.