Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

stokton
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la stokton » 21 maj 2015, 21:32

lumani je napisao/la:Ja komentara majko mila...Trebao je obaviti operaciju u martu?a kako ljudi moji ?kada se tada nije znalo ni ko je trener repke a da ne pričam dalje.pa ni sada nema spiska,pa Harun je do neki dan pricao da će da tuzi Nurkica..
Evo ga opet Harun, savez, selektor :lol: :lol: :lol:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 maj 2015, 21:38

stokton je napisao/la:
lumani je napisao/la:Ja komentara majko mila...Trebao je obaviti operaciju u martu?a kako ljudi moji ?kada se tada nije znalo ni ko je trener repke a da ne pričam dalje.pa ni sada nema spiska,pa Harun je do neki dan pricao da će da tuzi Nurkica..
Evo ga opet Harun, savez, selektor :lol: :lol: :lol:

Ne mogu ja tebi i drugima pricati tko su Harun i Kifla kada ih ne znate..Opet ću ponoviti tko je Harun,čovjek je molio,čekao išao na koljena nekom Savovicu koji mu je na kraju rekao ****!!!čovjek je na f.b pisao Jusuf je najveći patriota koji je otkazao ljetnu ligu zbog neke smjesne b divizije, Jusuf je moje djete....kraj znamo svi...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 maj 2015, 21:55

Lumani, kakve veze termin njegove vrlo važne i rizične operacije ima sa selektorom i spiskom? Ne zanima me ovaj rat kojeg ovdje provodite, niti biram strane, samo ne vidim tvoju povezanost "kako kada se tad nije znalo ko je trener..." i dalje to.
Operacija je operacija bez obzira na bilo šta, zar ne?
Što se Jusufa tiče, želim mu brz oporavak kao i bilo kojoj drugoj osobi koja prolazi kroz isto. :salut:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 maj 2015, 22:05

BaDa12 je napisao/la:Lumani, kakve veze termin njegove vrlo važne i rizične operacije ima sa selektorom i spiskom? Ne zanima me ovaj rat kojeg ovdje provodite, niti biram strane, samo ne vidim tvoju povezanost "kako kada se tad nije znalo ko je trener..." i dalje to.
Što se Jusufa tiče, želim mu brz oporavak kao i bilo kojoj drugoj osobi koja prolazi kroz isto. :salut:

Kako nema veze,da je u dobrim odnosima sa Savezom možda bi pitao u klubu da se to obavi ranije,ako je to uopšte bilo moguće.ja ne znam od kada on vuce tu povredu,ali mi je cudno da bi klub išao taj rizik da on igra ovih zadnjih 15 tekmi a koljeno mu nije bilo zdravo?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 maj 2015, 22:13

lumani je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Lumani, kakve veze termin njegove vrlo važne i rizične operacije ima sa selektorom i spiskom? Ne zanima me ovaj rat kojeg ovdje provodite, niti biram strane, samo ne vidim tvoju povezanost "kako kada se tad nije znalo ko je trener..." i dalje to.

Kako nema veze,da je u dobrim odnosima sa Savezom možda bi pitao u klubu da se to obavi ranije,ako je to uopšte bilo moguće.ja ne znam od kada on vuce tu povredu,ali mi je cudno da bi klub išao taj rizik da on igra ovih zadnjih 15 tekmi a koljeno mu nije bilo zdravo?
O tome govorim cijeli dan. Zar bi jedan ozbiljan klub dozvolio da mu najveći potencijal igra povrijeđen. Da je bilo volje i htijenja moglo se ovo ranije uradit i on ne igra za savez već za navijače i reprezentaciju. Ovo nije korektno prema repki i navijačima, ne operacija već sam odnos prema tome. Mogao je i trebao izaći ranije u javnost sa obaviještenjem o tome hoće li igrati na EP ali nije i to mu najviše zamjeram.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 maj 2015, 22:14

Ovo sve obicnom navijacu pocinje ici na neku stvar. Brate, kad ozdravis izjasni se zelis li igrati ili ne bez nekih uslovljavanja, glume itd. Pun mi je qrac fb patriota i ovih sto su im usta puna Bosne a uvijek se nesto desi kas trebaju da joj pomognu.

JEDAN JE MIRZA TELETOVIC!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Roman
Kontakt:

Post Postao/la Roman » 21 maj 2015, 22:16

Sabinho je napisao/la:Ovo sve obicnom navijacu pocinje ici na neku stvar. Brate, kad ozdravis izjasni se zelis li igrati ili ne bez nekih uslovljavanja, glume itd. Pun mi je qrac fb patriota i ovih sto su im usta puna Bosne a uvijek se nesto desi kas trebaju da joj pomognu.

JEDAN JE MIRZA TELETOVIC!!!
Tako je
Bojkot Smajlicima

Forza Roma

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 maj 2015, 22:35

lumani je napisao/la:

Prvo, ovdje se vodi priča kako je NBA uštirkana bez ijedne mrvice lufta, a sad ti kažeš kako je on mogao to srediti da je htio.

Naravno da je mogao, da je htio. Sad dalje, naravno da onda to sve nema veze sa Savezom, nego samo i isključivo sa Jukom. On da je HTIO igrati ovog ljeta, on bi pomjerio operaciju (ako je moguće, slažem se) i bio bi spreman za EB. To ko sjedi u savezu ne smije biti prepreka ni Jusufu niti bilo kome. A, to što si naveo za klub i rizik, toga smo svi sjesni. Dakle, operacija je ovako tempirana, a Jusuf je mogao to pomjeriti, (ako ima lufta u silnim vanzemaljskim NBA pravilima, a ima).

Prije nego neko napiše "šta ti znaš, nemaš pojma šta je sve bilo prošlo ljeto...", da kažem da me to ne zanima, postoji lijek i za tu nepravdu učinjenu prošlo ljeto. Ona se može izgovoriti naglas, zar ne? On fino treba reći kako stvari stoje, a ne mazati oči ljudima na drugom kraju svijeta.

"Nema ništa od moje reprezentativne karijere dok je Harun sekretar, Ivana kafekuharica, Ibro portir. Kad oni odu, vraćam se ja. Voli vas vaš Juka. BiH u srcu!"

Čas posla. Ovako mi samo čekamo i čekamo, a nove prepreke se rađaju.

Još jednom, Jusufu želim brz oporavak. A BiH će se gledati kao što se gledala prije Jukinog prvog poena na školskom igralištu! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 21 maj 2015, 22:44

Juka nas i dalje ostavlja u dilemi u vezi njegovog nastupanja za reprezentaciju. Ako vec duze vrijeme vuce povredu koljena sumnjam da bi ljudi iz Denvera dozvolili da odigra ovaj dio sezone u kome je bilo jasno da ne mogu u PO. Logicno bi bilo da to sto prije rijese i da mu ostane vise vremena da se sto bolje pripremi za narednu sezonu. Ovako ce propustiti i Ljetnu ligu i Eurobasket i pitanje je koliko ce biti spreman za pocetak sezone.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2015, 23:00

Yeb'ga rumeni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 maj 2015, 23:07

@bado aferim.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 maj 2015, 23:10

Ali, haj klub mu nije dao na operaciju za vrijeme sezone ali koji yebeni qrac bre hodas po Bosni mjesec dana nakon kraja sezone i onda odjednom moras na operaciju ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 22 maj 2015, 00:21

Pa jeste li vi svjesni kakve vi gluposti pricati? Ja ne mogu da vjerujem i sto je najgore petljate se tamo gdje nemate nikakve veze! Sta je trebao je operaciju uraditi dok je trajala njegova debitanska sezona u NBA a ni jedan momak od 20 godina sigurno ne bi zelio propustiti ni sekundu kada bi mu se ukazala prilika da igra sa legendama. Drugo, nekad kad se planira operacija doktor moze odrediti od prilike koliko ligament ako nije prevelika fraktura bila moze izdrzati i vjerovatno je to dalo nadu Juki da odigra do kraja sezonu bez ikakve medicinske intervencije. Trece, on sigurno bi mogao igrati EB sa onakvim ligamentom kakvog su prikazali Nuggetsi na web stranici ali zamislite doci na pripreme sa takvim zglobom odraditi pripreme, otici na ljetnu ligu, vratiti se nazad u Europu i odigrati 5 utakmica grupne faze Eurobasketa i onda se vratiti na regularnu NBA sezonu. To da se desilo mogli bi se poselamiti sa Jukom ZAUVIJEK(jer se kod njega radi malo napuknuce ne totalna fraktura patelarnog ligamenta sto ulijeva nadu da ce se zavrsiti dobro na kraju).
Za 4 ili 5 godina aBd kada bude nas glavni igrac i velika zvijezda NBA lige evo sad istog trena pred svojim ocima vidim ove likove sto ga iz dana u dan iz noci u noc pljuju kako ce ga dizati u nebesa i pisati kao za Spahu(kapitenu ne zasluzujemo te ili sl.) jer ste totalno "providne osobe". Ja samo ocekujem jednu stvar od Juke a to je da se javi navijacima ili da da neki interview, da malo vise objasni svoju situaciju i po ko zna koji put kaze da zeli samo za BiH igrati jer ocigledno ovdje neki brzo zaboravljaju.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 22 maj 2015, 00:25

@sigurnoable ne blamiraj se bgt,da je želio da igra za repku igrao bi,očito ima neke druge prioritete i to je to,do njega je sto posto,ovo oko saveza glupa priča do bola. Time sam sebe ustručava. Šta ce sutra dok bude igrao u NBA reći : Ja necu da igram za Denver dok su to Lawson i Faried :crazy:
tipični balkanski mentalitet,zaboravlja odakle potiče. Ne zaslužuješ ti nas Jusufe :shh:
Jedan je MIRZA TELETOVIĆ !!!
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 maj 2015, 00:29

Pa i Mirza je srao ovako kad je bio mlađi, stalno su ga boljela leđa, doduše njega je Menso šikaniro al
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 22 maj 2015, 00:31

Pogledaj situaciju dok su obojica u NBA i ko je vise srao... Jusuf mi je bio strasno drag do ovih trenutaka,pregledao sam bar 40 njegovih mečeva ove sezone bio budan iskljucivo radi toga sad pocinjem cak i zaliti :shifty:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 maj 2015, 01:36

SteveHeighway je napisao/la:Pogledaj situaciju dok su obojica u NBA i ko je vise srao... Jusuf mi je bio strasno drag do ovih trenutaka,pregledao sam bar 40 njegovih mečeva ove sezone bio budan iskljucivo radi toga sad pocinjem cak i zaliti :shifty:
Sranje je sranje.Bilo to NBA ili neka druga, svejedno je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 22 maj 2015, 02:18

legenda reala je napisao/la:Pa i Mirza je srao ovako kad je bio mlađi, stalno su ga boljela leđa, doduše njega je Menso šikaniro al
ma za 3-4-5 godina ce biti ista situacija, nurkic ce nam biti zakletva, al et moramo mi srati mi smo inace ****, jbg nas "mentalitet" fol pa se uobicajno sere po svemu :thumbup:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 maj 2015, 08:09

legenda reala je napisao/la:Pa i Mirza je srao ovako kad je bio mlađi, stalno su ga boljela leđa, doduše njega je Menso šikaniro al
I napuštao je i pripreme za vrijeme nene
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 maj 2015, 08:10

Samo down pipe Mirzi. :salut:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.