Kažu da su svi gradovi u Jugoslaviji mogli dobiti prefiks Titov(o), samo Jajce nije.Sabinho je napisao/la:@parazit sto bi jedan moj poznanik (hajmo tako reci) iz Libanona rekao prilikom voznje prema Sarajevu- Evo nas u Jajac.
I ide post broj 10.000
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kažu da su svi gradovi u Jugoslaviji mogli dobiti prefiks Titov(o), samo Jajce nije.Sabinho je napisao/la:@parazit sto bi jedan moj poznanik (hajmo tako reci) iz Libanona rekao prilikom voznje prema Sarajevu- Evo nas u Jajac.

Ma komšije ko komšije, rade ono što su neki naši radili prije nekoliko sezona.Sabinho je napisao/la:Novi dan-nova kuknjava nasih komsinica.![]()
Kmeeee kuknjava
Ispravka krivih navoda, "rade ono što su neki naši radili prije nekoliko sezona" a kaze se- rade ono što smo SVI mi radili proteklih osam sezona.hilmo je napisao/la:Ma komšije ko komšije, rade ono što su neki naši radili prije nekoliko sezona.Sabinho je napisao/la:Novi dan-nova kuknjava nasih komsinica.![]()
Kmeeee kuknjava
Al' najjaca ona prica u redu je, znamo svi...ovo ono kuknjavahilmo je napisao/la:Ma komšije ko komšije, rade ono što su neki naši radili prije nekoliko sezona.Sabinho je napisao/la:Novi dan-nova kuknjava nasih komsinica.![]()
Kmeeee kuknjava

Isto kao da ih virtual drziDrustveniParazit je napisao/la:Smeće od novina!
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 28 gostiju.