Samo nek je po redu.legenda reala je napisao/la:treba se ženiti, smiriti
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ma legenda je Zisko samo što to ne želi priznati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bilo je nakih fakulteta oni iz radom za boljitak organizirali u stranci hahhahaha sjećam seDANTES je napisao/la:legendo koliko ti imaš godina, bio aperion moj drug bio upisao, uzimao moje knjige iz srednje da uči... ali se zatvorio brzo
ma mlad sam ti ja
nažalost nisamKawhi je napisao/la:Ma legenda je Zisko samo što to ne želi priznati.
Znaš ti da je Zisko penzioner s najdužim stažom u državiVirtu4l je napisao/la:Ma nije, Zisko ne zna pisati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
a sad ćeš reći da se zove Ornel ili Arielbagrcavi je napisao/la:
Jedini faks koji je legenda vidio je ovaj![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Načelnik opštine Banovići Midhat H. danas je dao ključeve grada norveškom državljaninu stanovitom Cartmanu od Foruma ss.ba i proglasio ga počasnim građaninom ove male rudarske opštine.
"Cartman je pronio slavu naše općine širom svijeta, i postao je sinonim za naziv našeg gradića. Kad kažeš Cartman misliš Banovići! Hvala mu!"
Stanovnici ove opštine kažu da odlično poznaju Cartmana što po čuvenju što po viđenju.
"Pa on je jarane jedan od nas! Mislim da ovdje provodi više vremena nego na tom ss.ba forumu, ili u Norveškoj!", kaže jedan Emir.
"Znam bolan, kako ne bi znala Cartmana, rek'o da me vodi u Norvešku ako mu dam... Moj broj telefona bolan! Ne budi perverzan!" smješka se lijepa Senada.
"Meni je rek'o da ljudi kao ja i on možemo slobodno da šetamo ulicom kao Nerminovic!" tvrdi našminkani Jasmin.
"Jare e taj može popiti ko niko! Ni sam ne znam koliko puta sam zoru dočekao sa njim uz pivu i tonove onog Eminema! Ma raja je do jaja!" oduševljeno priča Belmin.
"Čuo sam za tog hoštaplera, ali ga u džamiji vidio nisam!" reče nam Sabahudin.
"Ljakse! Napio se i meni i mojoj rodici govorio da je ko crnac. I skinuo gaće! E pa nije ko crnac!" kaže Ajla, jedna od rijetkih koje su se negativno izrazile o počasnom sugrađaninu.
Pa očito da je ova odluka opštine bila volja naroda. Cartman je zaista legenda Banovića.
"Cartman je pronio slavu naše općine širom svijeta, i postao je sinonim za naziv našeg gradića. Kad kažeš Cartman misliš Banovići! Hvala mu!"
Stanovnici ove opštine kažu da odlično poznaju Cartmana što po čuvenju što po viđenju.
"Pa on je jarane jedan od nas! Mislim da ovdje provodi više vremena nego na tom ss.ba forumu, ili u Norveškoj!", kaže jedan Emir.
"Znam bolan, kako ne bi znala Cartmana, rek'o da me vodi u Norvešku ako mu dam... Moj broj telefona bolan! Ne budi perverzan!" smješka se lijepa Senada.
"Meni je rek'o da ljudi kao ja i on možemo slobodno da šetamo ulicom kao Nerminovic!" tvrdi našminkani Jasmin.
"Jare e taj može popiti ko niko! Ni sam ne znam koliko puta sam zoru dočekao sa njim uz pivu i tonove onog Eminema! Ma raja je do jaja!" oduševljeno priča Belmin.
"Ljakse! Napio se i meni i mojoj rodici govorio da je ko crnac. I skinuo gaće! E pa nije ko crnac!" kaže Ajla, jedna od rijetkih koje su se negativno izrazile o počasnom sugrađaninu.
Pa očito da je ova odluka opštine bila volja naroda. Cartman je zaista legenda Banovića.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nema glasa A u BanovicimaDANTES je napisao/la:Načelnik opštine Banovići Midhat H. danas je dao ključeve grada norveškom državljaninu stanovitom Cartmanu od Foruma ss.ba i proglasio ga počasnim građaninom ove male rudarske opštine.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
hahahahahahahaha joj dantes jesi puko ko lajsna hasgahahahahahah
Na ovom forumu ne mozes napisati misljenje koje se ne svidja administraciji da ne dobijes ban. Ebote ko da je forum u sjevernoj koreji. 
1946
Šta je sad bilo? 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ja sam ovo napisao i dobio ban
I Cartman je rekao nesto protiv Nurkica i dobio sedam dana. Krajnje neprofesionalno.
Ako sad dobijem ban da znate zbog cega je.

Ako sad dobijem ban da znate zbog cega je.
1946
Pravda za @sabinha !!!
Pa pričate gluposti na temi o Nurkiću
Nullius in verba
Djeste yebaci 
Mi smo prvaci...

Mi smo prvaci...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A jbg tako ti je kako ti je, živila diktatura. Moraš mislit i radit šta kažu šefovi, jer u suprotnom si glupi Bošnjo.Head je napisao/la:Ja sam ovo napisao i dobio ban
I Cartman je rekao nesto protiv Nurkica i dobio sedam dana. Krajnje neprofesionalno.
Ako sad dobijem ban da znate zbog cega je.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa to je onaj Cashman. Mene je bio banovao jer sam mu rekao da ima los muzicki ukus.Unofficialpage je napisao/la:A jbg tako ti je kako ti je, živila diktatura. Moraš mislit i radit šta kažu šefovi, jer u suprotnom si glupi Bošnjo.Head je napisao/la:Ja sam ovo napisao i dobio ban
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar čo'ek inače ali kratkog fitilja i lak na dugmetu za banGreivis je napisao/la:Pa to je onaj Cashman. Mene je bio banovao jer sam mu rekao da ima los muzicki ukus.Unofficialpage je napisao/la:A jbg tako ti je kako ti je, živila diktatura. Moraš mislit i radit šta kažu šefovi, jer u suprotnom si glupi Bošnjo.Head je napisao/la:Ja sam ovo napisao i dobio ban
Ako niste plačali RTV taksu tako što ste skrivali TV, više neće moći jer FTV traži inkasatore za provjeru da li posjedujete TV.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.