Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
NeshaFCB
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la NeshaFCB » 17 maj 2015, 11:53

Da li biste mogli uzeti u razmatranje slijedeći predlog.

Da se otvori tema Navijači Premijer liga. Tema koju bi vodio neko od moderatora i na kojoj bi se objavljivale isključivo fotografija i videa, hronološki po kolima, od naredne sezone. Dakle zabranjeno bi bilo unošenje fotografija od strane forumaša, unosio bi ih isključivo moderator na temi, kome bi ostali forumaši preko pp-a slali fotografije svojih grupa.

To pitam jer je na mnogim temama postala praksa postavljanja videa i fotografija, a kao to su zabranjene teme. A i portal poprilično posvećuje pažnju navijačkim grupama, doduše uglavnom sarajevskim.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2015, 10:32

Forum je katastrofalan danas,zadnji post je kao u 7:49 a kada otvorim FK Sarajevo opste diskusije on prebaci na BiH tenis
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 maj 2015, 14:16

nije forum katastrofalan, već je bila greška u linkovanju na naslovnici... to je sređeno.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 maj 2015, 14:19

NeshaFCB je napisao/la:Da li biste mogli uzeti u razmatranje slijedeći predlog.

Da se otvori tema Navijači Premijer liga. Tema koju bi vodio neko od moderatora i na kojoj bi se objavljivale isključivo fotografija i videa, hronološki po kolima, od naredne sezone. Dakle zabranjeno bi bilo unošenje fotografija od strane forumaša, unosio bi ih isključivo moderator na temi, kome bi ostali forumaši preko pp-a slali fotografije svojih grupa.

To pitam jer je na mnogim temama postala praksa postavljanja videa i fotografija, a kao to su zabranjene teme. A i portal poprilično posvećuje pažnju navijačkim grupama, doduše uglavnom sarajevskim.
Prijedlog je dobar, ali bismo to radije radili kroz portal, a ne kroz Forum (nema ni smisla, ako će to biti tema kojoj pristup ima samo moderator).

Rubrika kroz koju bismo išli je tu: http://www.sportsport.ba/tifo
Samo bi se radilo proširenje, da se razdvoje ino priče od domaćih, možda PLBiH od nižih liga, isl...

Ako bi se radilo kroz portal, a ne forum, izbjegli bismo eventualna prepucavanja navijačkih grupa, vrijeđanja, priče o tučama, isl...

Možete otvoriti neku temu na kojoj bi se dogovaralo eventualno učešće forumaša u popunjavanju sadržaja. Naša redakcija sigurno nije u mogućnosti pokriti sve tribine u BiH, moralo bi se nasloniti na forumaše...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 maj 2015, 19:31

Admine stoji mi privatne poruke -1. Kako je moguce? :rol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 maj 2015, 23:51

Mnogo sporo danas. I to u više navrata. :crazy:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 maj 2015, 00:13

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=7453

Zamolio bih da otključate ovu temu ako je ikako moguće. Šanse da će biti dosta aktuelna u narednom periodu, pa da ne spamamo ljudima temu o serijama.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 maj 2015, 12:22

Sutra, u prijepodnevnim satima bi moglo doći do prekida rada portala ili do smetnji u radu usljed unaprjeđenja servera.

Forum će raditi normalno.

Hvala na razumjevanju.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 maj 2015, 16:12

_forzamilan_ je napisao/la:Usput ne znam je li samo meni ali stalno imam problema sa logiranjem, izbaci mi poruku

Generalna greška
Pokušaj preusmjeravanja na potencijalno nesiguran URL.
Sređeno je ovo.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 maj 2015, 12:27

Uvazeni admine.Pitam vas ponovo ,da li pratite rad svoje moderacije :?: .Ako pratite ona sigurno morate znati,da pojedini moderatori ,ne rade nista,cast izuzetcima ,iako su duzni obnasati svoje funkcije onako kako im je zadato.Naime juce sam prijavio par postova sa pdf juventusa ,zbog vrijedjanja,apsolutno nikakav bilo koga nisam dobio ,da li ce biti upozoreni,hoce li biti sankcionisani itd...
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 maj 2015, 13:23

Kad moderator uđe u prijavu posta, uopšte ne postoji opcija za "odgovor prijavljivaču".

Tako da nisi jedini koji nije dobio apsolutno nikakav odgovor, a ja lično zabranjujem da se pojedinačno javlja za svakog forumaša da li je upozoren, banovan, isl.

Upozorio si, post je pogledan, ti si svoju građansku dužnost obavio i možeš mirno spavati, na moderatorima je da dalje postupe po predviđenim koracima, a ne meni da to sve kontrolišem.

Inače, da moderatori rade onako kako si ti to zamislio, pa na osnovu svake prijave nekog sankcionišu, ti bi davno ostao bez mogućnosti pisanja na forumu. Nemoj priželjkivati ni prestroga pravila, jedan si od onih kojima ne bi godila.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 maj 2015, 13:39

admin je napisao/la:Kad moderator uđe u prijavu posta, uopšte ne postoji opcija za "odgovor prijavljivaču".

Tako da nisi jedini koji nije dobio apsolutno nikakav odgovor, a ja lično zabranjujem da se pojedinačno javlja za svakog forumaša da li je upozoren, banovan, isl.

Upozorio si, post je pogledan, ti si svoju građansku dužnost obavio i možeš mirno spavati, na moderatorima je da dalje postupe po predviđenim koracima, a ne meni da to sve kontrolišem.

Inače, da moderatori rade onako kako si ti to zamislio, pa na osnovu svake prijave nekog sankcionišu, ti bi davno ostao bez mogućnosti pisanja na forumu. Nemoj priželjkivati ni prestroga pravila, jedan si od onih kojima ne bi godila.

Dobro,pa zasto onda postoji opcija obavjesti o prijavljenom postu :roll:,onda smo zauzima prostor .Znam ,ali niko ne prijavljuje postove sto mu je cejif :eh: ,nego zato sto se evidentno prelaze granice normalne i zdrave komunikacije od strane pojedinih forumasa :eh: .Juce se desila situacija da su moji postovi obrisani ,zaista bez ikakve namjere da nekoga vrijedjam ,ponizavam,a docekan sam salvom uvreda od strane jako primitivnih forumas tog pdf,cije sam postove uredno prijavio ,i imaju osnuvu za sankciju,Dakle moji postovi su uklonjenni a od nekih od tig primitivnih forumuasa su ostali upuceni meni .Ja imam osjecaj da moderacija pdf juvenutsa,serije A kod god na tom polju radi jako ,jako subjektivno,pogotovu sto se tice pdf juvntusa.

Neko nekoga moze vrijedjati ,a kada neko prijavi posto jos ispadne na kraju krvi za to sto je prijavio. :roll: .Helem nejse
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Pogba

Forum

Post Postao/la Pogba » 22 maj 2015, 14:22

Ironija je da najveci forumski troll prica o radu moderacije.

Znam da tuzakanjima nema mjesta, ali evo da iskoristim priliku i zamolim admina da pogleda prijavljeni pp koji sam dobio od doticne persone obzirom da je i to uvedeno kao novina radi ekscesa ovog tipa.
Hvala unaprijed.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: Forum

Post Postao/la JoseMourinho » 22 maj 2015, 15:29

JoseeMourinho je napisao/la:Kako se logovat na mobitelu preko tapatalka? Može preko SS.na prilagodjenog al onog normalnog ne?
Jel samo do mene da ne može tapatalk ili?

arelinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: Forum

Post Postao/la arelinho » 22 maj 2015, 15:52

JoseMourinho je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:Kako se logovat na mobitelu preko tapatalka? Može preko SS.na prilagodjenog al onog normalnog ne?
Jel samo do mene da ne može tapatalk ili?
ja koristim forum preko tapatalka :)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 maj 2015, 16:36

PEP je napisao/la:
admin je napisao/la:Kad moderator uđe u prijavu posta, uopšte ne postoji opcija za "odgovor prijavljivaču".

Dobro,pa zasto onda postoji opcija obavjesti o prijavljenom postu :roll:,onda smo zauzima prostor .Znam ,ali niko ne prijavljuje postove sto mu je cejif :eh: ,nego zato sto se evidentno prelaze granice normalne i zdrave komunikacije od strane pojedinih forumasa :eh: .Juce se desila situacija da su moji postovi obrisani ,zaista bez ikakve namjere da nekoga vrijedjam ,ponizavam,a docekan sam salvom uvreda od strane jako primitivnih forumas tog pdf,cije sam postove uredno prijavio ,i imaju osnuvu za sankciju,Dakle moji postovi su uklonjenni a od nekih od tig primitivnih forumuasa su ostali upuceni meni .Ja imam osjecaj da moderacija pdf juvenutsa,serije A kod god na tom polju radi jako ,jako subjektivno,pogotovu sto se tice pdf juvntusa.

Neko nekoga moze vrijedjati ,a kada neko prijavi posto jos ispadne na kraju krvi za to sto je prijavio. :roll: .Helem nejse
Po hiljaditi put, dugme za prijavu služi da moderator POGLEDA post. Ne znači obavezno i da će ga izbrisati ili banovati korisnika (da je to slučaj, dugme ne bi bilo "prijavi" već "izbriši" post i svima bi nam život bio lakši).

Po hiljaditi put, ako navijaš za Bayern, ne možeš pisati na temi Juventus. Slobodan si otvoriti temu "Juventus - opšte diskusije" i koristiti je pod uslovom da imaš sagovornike.

Ti si prijavio postove na temi Juventusa, dugme je ispunilo svrhu, moderator ih pogledao, vidio da na temi Juventusa piše navijač konkurentskog kluba što je uzrokovalo probleme. U skladu sa pravilima, postovi trola su uklonjeni i diskusija se normalno nastavlja.

edit: a onda si odlučio da vrijeđaš na PP, a ovdje se praviš kao fin. PP pregledan, PEP upozoren. Naredni tvoj PP koji mi bude prijavljen a bude sadržavao samo uvredu donijeće ti trajni ban.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 maj 2015, 17:18

Admine, bilo bi lijepo da se negdje ubaci opcija pa da mozemo izabrati klub kojeg podrzavamo, i da moze stati 1 strani i 1 domaci tako da ne bi bilo pisanja po temama.

Ne mora to biti vidljivo dok se citaju postovi ali da se moze vidjeti kada se ode na profil korisnika ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 22 maj 2015, 22:05

admin je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:Usput ne znam je li samo meni ali stalno imam problema sa logiranjem, izbaci mi poruku

Generalna greška
Pokušaj preusmjeravanja na potencijalno nesiguran URL.
Sređeno je ovo.
:thumbup: sad je ok.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Sveti
Kontakt:

Re: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la Sveti » 24 maj 2015, 17:45

Cestitke za izgled foruma na mobitelu. Ovo je odlicno :salut:
naprijed rejal

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 maj 2015, 22:27

admine, s obzirom da niste obrisali ovu temu (valjda odobravate?), može l' se otvorit' jedna i na Serie A podforumu, ima nas tamo što se zezamo :P

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=9944

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []