FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja bih radije sljedece sezone dao priliku Hirosu i Zericu nego Bucanu i Varei. Ovu prvu dvojicu mozda i mozemo negdje utopiti ako se pokazu, a Sejo i Varea su djuturumi bez ikakvog motiva a sa drasticno vecom platom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Ja bih radije sljedece sezone dao priliku Hirosu i Zericu nego Bucanu i Varei. Ovu prvu dvojicu mozda i mozemo negdje utopiti ako se pokazu, a Sejo i Varea su djuturumi bez ikakvog motiva a sa drasticno vecom platom.
Opet ništa od normalne posjete 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ko se boji kise ima sjever. Sta je petak, a neces pokisnuti.
DRUG NEBI TI PUNCA
Odlaze Bucan, Varea to je 100%.
Zeljkovic ima nekoliko ponuda, Bajic kazu ima jednu konkretnu ponudu i najvjerovatnije ce otici.
Zeljkovic ima nekoliko ponuda, Bajic kazu ima jednu konkretnu ponudu i najvjerovatnije ce otici.
Prema Transfermarktu, ugovori ističu: Uzelcu, Čoliću, Zeljkoviću, Tomiću, E. Sadikoviću, Staniću, Hasanoviću, Bućanu, Nuspahiću i Varei. Osim toga, izvjesno je da će nas napustiti Antolović, Kvesić i Bajić, tako da će nam trebati nekoliko pojačanja. Od ovih kojima ističe ugovor, nadam se da će zadržati Uzelca za rezerve, barem jednog desnog beka (Čolića ili Stanića), te Hasanovića ako se ne nađe neko bolje rješenje na toj poziciji. Morat će se dovesti lijevi bek, zadnji vezni kao zamjena za Eldara gdje smo bili najtanji ove sezone, te još jedan vezni igrač i napadač koji bi pojačali konkurenciju. Osim toga, čuli smo da je dogovoren transfer Diatte. To su neka moja razmišljanja, mada je još rano o tome govoriti.
Slažem se sa tobom, treba dati šansu Hirošu, samo ja Žeriću ne bih dao šansu dok ne potpiše ugovor, kad potpiše onda mu dati šansu..bagrcavi je napisao/la:Ja bih radije sljedece sezone dao priliku Hirosu i Zericu nego Bucanu i Varei. Ovu prvu dvojicu mozda i mozemo negdje utopiti ako se pokazu, a Sejo i Varea su djuturumi bez ikakvog motiva a sa drasticno vecom platom.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- champions1921
Nije valjda da je Uzelac na pola godine potpisao?? Mozda transfermarkt grijesi..
BUDI ŽELJO !!!
I meni je to bilo čudno, možda ima neki dogovor da produži ako se dobro pokaže.champions1921 je napisao/la:Nije valjda da je Uzelac na pola godine potpisao?? Mozda transfermarkt grijesi..
Uzelac je potpisao dvogodisnji ugovor sa nama, transfermarkt nije tacan.KLIS je napisao/la:I meni je to bilo čudno, možda ima neki dogovor da produži ako se dobro pokaže.champions1921 je napisao/la:Nije valjda da je Uzelac na pola godine potpisao?? Mozda transfermarkt grijesi..
http://fkzeljeznicar.ba/dejan-uzelac-po ... vor/13237/
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Zna li neko kakve su sanse da igramo evropske utakmice na Grbavici? Znam da su svlacionice bile najveci problem, sta je sada glavni problem?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Iskreno, nikakve...irfo je napisao/la:Zna li neko kakve su sanse da igramo evropske utakmice na Grbavici? Znam da su svlacionice bile najveci problem, sta je sada glavni problem?
- jaludovolimte
- Kontakt:
Jednake šansama da završimo četvrti i ne odemo u Evropuirfo je napisao/la:Zna li neko kakve su sanse da igramo evropske utakmice na Grbavici? Znam da su svlacionice bile najveci problem, sta je sada glavni problem?
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
ih da su samo svlacionice problem davno bi se igralo na grbavici ,ali nisu ima tu ihihi znaci sanse su nula %irfo je napisao/la:Zna li neko kakve su sanse da igramo evropske utakmice na Grbavici? Znam da su svlacionice bile najveci problem, sta je sada glavni problem?
Sad imamo fantastične svlačionice na kojima nam zavide mnogi. Ima dosta još posla da bi evropske tekme igrali na Grbavici, pristup samom stadionu, parking mjesta, novinarske lože, sve tribine trebaju biti kao sjever ili približno kao sjever, nijedna tribina ne smije biti drvena kao što je zapad itd..irfo je napisao/la:Zna li neko kakve su sanse da igramo evropske utakmice na Grbavici? Znam da su svlacionice bile najveci problem, sta je sada glavni problem?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Zahvaliti se Bucanu, Varei, Turkovicu, dat djeci da igraju i eto. Hajde ljoZeeeee!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
+1AsharaK je napisao/la:Zahvaliti se Bucanu, Varei, Turkovicu, dat djeci da igraju i eto. Hajde ljoZeeeee!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
upravo Žeric stavio na svoj fejs Re: FK Željezničar
Još je napisao i da se osjeća fantastičnoDR.HOUSE je napisao/la:upravo Žeric stavio na svoj fejs
![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
jeste jeste

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, OzmoodPinglewood i 25 gostiju.