Po videu hapšenja te zastave nema ali vidio sam slike ali izgledaju mi kao photoshop.TomBrajder je napisao/la:Nije od A RBiH ali jeste ratnu ljljanku.. oni cak i imaju nekog osnova za to hapsenje a to im omogucava dejton.Unofficialpage je napisao/la: I uopšte nije istakao tu tkz. ratnu zastavu A RBiH
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa tom tzv. ratnom kako je ti nazivas, je BiH primljena UN i medjunarodno priznata, tako da to ne pije vode. Kakva ratna.TomBrajder je napisao/la:Nije od A RBiH ali jeste ratnu ljljanku.. oni cak i imaju nekog osnova za to hapsenje a to im omogucava dejton.Unofficialpage je napisao/la:
I uopšte nije istakao tu tkz. ratnu zastavu A RBiH
-
TomBrajder
- Kontakt:
Ma znam ja to sve al dzaba je ovdje pricati o tome kad znamo kakva je situacija i da se nista nece promijeni do nasilne promjene vlasti u RS-u, da li od strane medjunarodne zajednice ili novim ratom to cemo vidjeti u buducnosti.. i mozemo zastavu nazivati kako hocemo, ja kazem ratna zato sto je bila sluzbena u ratu..Goalgetter je napisao/la:Sa tom tzv. ratnom kako je ti nazivas, je BiH primljena UN i medjunarodno priznata, tako da to ne pije vode. Kakva ratna.TomBrajder je napisao/la:Nije od A RBiH ali jeste ratnu ljljanku.. oni cak i imaju nekog osnova za to hapsenje a to im omogucava dejton.Unofficialpage je napisao/la:
I uopšte nije istakao tu tkz. ratnu zastavu A RBiH
Yebo vas rat i kada ga pozivate stalno... U kuci vam bio. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ma znam ja to sve al dzaba je ovdje pricati o tome kad znamo kakva je situacija i da se nista nece promijeni do nasilne promjene vlasti u RS-u, da li od strane medjunarodne zajednice ili novim ratom to cemo vidjeti u buducnosti.. i mozemo zastavu nazivati kako hocemo, ja kazem ratna zato sto je bila sluzbena u ratu..[/quote]TomBrajder je napisao/la: Sa tom tzv. ratnom kako je ti nazivas, je BiH primljena UN i medjunarodno priznata, tako da to ne pije vode. Kakva ratna.
Izvini sto pitam, ali je li tebe zahvatio rat ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja to isto kažem ali drugačije Dodik misli i očigledn oda se želi pod svaku cijenu odcijepit od BiH i ostati na vlasti a mislim da je svima jasno raspisivanjem novog referenduma znaći i rat.Gunner4 je napisao/la:Yebo vas rat i kada ga pozivate stalno... U kuci vam bio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
TomBrajder
- Kontakt:
Izvini sto pitam, ali je li tebe zahvatio rat ? [/quote]samo_lijevo je napisao/la:Ma znam ja to sve al dzaba je ovdje pricati o tome kad znamo kakva je situacija i da se nista nece promijeni do nasilne promjene vlasti u RS-u, da li od strane medjunarodne zajednice ili novim ratom to cemo vidjeti u buducnosti.. i mozemo zastavu nazivati kako hocemo, ja kazem ratna zato sto je bila sluzbena u ratu..TomBrajder je napisao/la: Sa tom tzv. ratnom kako je ti nazivas, je BiH primljena UN i medjunarodno priznata, tako da to ne pije vode. Kakva ratna.
Znam sto pitas, nije me rat zavhatio kao sto ovaj moj dio Bosne nije vidio pravog rata. Nemojte mislit da prizivam rat i da bi volio da se desi, jednostavno to je uvijek realnost na Balkanu i moramo biti svjesni toga uvijek da nas ne iznenadi kao neke 90tih i da nam majke cetnici ispred kuce siluju.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ako stalno pises o ratu, a smeknuo sam te neki dan kada ste se prepucavali oko Turske, onda nije to tek tako. Knjiga, skola, posao, porodica ... , o tome pisi, pusti se rata.
mislim pisi ti i dalje, ko sam ja da ti branim, necu ti ja vise smetati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
TomBrajder
- Kontakt:
Pa ako pisem o tome odma znaci da bi volio da se to desi?samo_lijevo je napisao/la:Ako stalno pises o ratu, a smeknuo sam te neki dan kada ste se prepucavali oko Turske, onda nije to tek tako. Knjiga, skola, posao, porodica ... , o tome pisi, pusti se rata.
Budi siguran da ti nece niko pokucat na vrata i pitat te imas li sta protiv da se malo ratuje u tvojoj okolini.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pozdravlja vas banovani kolega Belmin.
Ja pozdravljam moderatora koji ga je banovao.
- Evolution87
- Kontakt:
Sejfudin Tokić !!!

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jel to banovan zbog one rasprave o Gerardu na temi Reala, gdje nije ucestvovao nijedan navijac RealaDonnie Darko je napisao/la:Pozdravlja vas banovani kolega Belmin.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Poslovica kaze: "Psi laju, karavani prolaze."
Sada ti meni reci sta je to debeli tajkun uradio konkretno, koji potez, promjenu Dejtona ustava BiH koji bi omogucio otcjepljenje RS? Da nije Rusima dao bazu gdje ce instalirati nuklearne rampe urpte prema Briselu mozda?
Obicna retorika koju plasira uglavnom na godinu pre nekih izbora da popali masu jel zna sta narodu godi i tako jasi vec 8 godina po nama.
Treba da se zna da takvu pricu mediji u federaciji jedva docekaju da dignu svoj reting i svojim politickim pulencicima koji ih finansira pa onda oni pice suprotnu pricu o ukidanju entiteta (kao da to ne bi dovelo isto do rata?) a narodu je to melem za usi, jel to su najdublje zelje vecine i onda daju glasove ljudima koji ce da ih jase ponovo. I tako to ide udogled a niko da rijesava one prave egistencione probleme. Glavni izgovor Dodik i RS za promasenu ekonomsku politiku u federaciji. Glavni izgovor u RS za promasenu ekonomsku politiku Bakir, Sarajevo, Arapi, Erdogan, Mars u cetvroj kuci... I tako unadogled muzu. A i moze im se... Narod generalno sav los, i dalje sanjaju neostvarene ratne ciljeve pa im prica njihovih idola prirasta lako srcu. I treba napomenuti da su to ljudi koji ovu proslu strahotu ugavnom nisu ni osjetili ili ljudi ciji je front u proslom ratu bio u zapadnoj Evropi ili Skandinaviji. I naravno, sada im puna usta pravde, novog rata posto onaj prosli iz njihove perspektive i nije bio fer, obavezne osvete ustasama/cetnicima/balijama i posle kada nestanu mrske komsije sve ce biti bolje i zivjecemo u izobilju kao oni sto rade kao baba sere u Frnakfurtu pa dodju da se preko ljeta hvalisu sirotinji u rodnom kraju.
Dantes vam juce lijepo objasnio da slozenost drzave nema veze sa nerazvojem ekonomijom ali neki i dalje puse price sto im serviraju njihovi mediji...
Sada ti meni reci sta je to debeli tajkun uradio konkretno, koji potez, promjenu Dejtona ustava BiH koji bi omogucio otcjepljenje RS? Da nije Rusima dao bazu gdje ce instalirati nuklearne rampe urpte prema Briselu mozda?
Obicna retorika koju plasira uglavnom na godinu pre nekih izbora da popali masu jel zna sta narodu godi i tako jasi vec 8 godina po nama.
Treba da se zna da takvu pricu mediji u federaciji jedva docekaju da dignu svoj reting i svojim politickim pulencicima koji ih finansira pa onda oni pice suprotnu pricu o ukidanju entiteta (kao da to ne bi dovelo isto do rata?) a narodu je to melem za usi, jel to su najdublje zelje vecine i onda daju glasove ljudima koji ce da ih jase ponovo. I tako to ide udogled a niko da rijesava one prave egistencione probleme. Glavni izgovor Dodik i RS za promasenu ekonomsku politiku u federaciji. Glavni izgovor u RS za promasenu ekonomsku politiku Bakir, Sarajevo, Arapi, Erdogan, Mars u cetvroj kuci... I tako unadogled muzu. A i moze im se... Narod generalno sav los, i dalje sanjaju neostvarene ratne ciljeve pa im prica njihovih idola prirasta lako srcu. I treba napomenuti da su to ljudi koji ovu proslu strahotu ugavnom nisu ni osjetili ili ljudi ciji je front u proslom ratu bio u zapadnoj Evropi ili Skandinaviji. I naravno, sada im puna usta pravde, novog rata posto onaj prosli iz njihove perspektive i nije bio fer, obavezne osvete ustasama/cetnicima/balijama i posle kada nestanu mrske komsije sve ce biti bolje i zivjecemo u izobilju kao oni sto rade kao baba sere u Frnakfurtu pa dodju da se preko ljeta hvalisu sirotinji u rodnom kraju.
Dantes vam juce lijepo objasnio da slozenost drzave nema veze sa nerazvojem ekonomijom ali neki i dalje puse price sto im serviraju njihovi mediji...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
bila je službena i u miru...TomBrajder je napisao/la: i mozemo zastavu nazivati kako hocemo, ja kazem ratna zato sto je bila sluzbena u ratu..
FORZA MARŠAL !!!
mogao si poslat one slike na viber hahahodža je napisao/la:bila je službena i u miru...TomBrajder je napisao/la: i mozemo zastavu nazivati kako hocemo, ja kazem ratna zato sto je bila sluzbena u ratu..
Sejfudin Tokic nije uhapsen zbog isticanja zastave, nego zbog okupljanja koje nije najavljeno, ali on je naravno istakao zastavu da bi ispalo da je zbog toga uhapsen ne bi li odbio malo medijskog prostora...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Donnie Darko je napisao/la:Pozdravlja vas banovani kolega Belmin.
Belmine klocu
Hoćemo li odmoriti makar 7 dana od "Juventus osvaja"?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Većina takvih je sa svojim porodicama najbrutalnije protjerana iz svojih domova i njihova želja za osvetom nije nikakva fantomska kategorija. Naravno da postoje i oni koji su se ispalili na prvi mig da će biti rat ali takvi predstavljaju manjinu u ovom slučaju.Gunner4 je napisao/la:Poslovica kaze: "Psi laju, karavani prolaze."
Podsjećam te da su u ono doba samoproglašeni stručnjaci 10 godina pričali kako je nerealno da se dese bilo kakvi sukobi, kako takvu priču potenciraju političari nacionalnih stranaka da bi vladali, ma original priča kakvu ti ovdje pričaš. Samo si zanemario činjenicu da nije tako puno prošlo, svega 20 godina, ljudi se sjećaju vrlo dobro i pušu i u hladno ako treba. Više im ne možeš prodati 'mirno spavajte, rata neće biti' priču. To nema nikakve veze sa željama za ratom to ima veze sa željama koje se očito ne mogu postići bez rata, a želja se kako vidimo ovdje niko ne odriče. Jedan izuzetno pametan čovjek sa Otoka davno reče kako Balkan proivzodi više historije nego što je može podnijeti, misleći naravno na političku historiju uz neizbježne sukobe. I nakon svega što se desilo, nakon tih svih sukoba neko ovdje misli da je prosječnom balkanjerosu važniji posao i hljeb nego realizacija nacionalnih ciljeva. To je brutalno negiranje empirijskih dokaza i niko ozbiljan to ne bi tvrdio.
Ali to je posljedica tzv. asfalt politike. Ljudi koji žive u blokovima visokih zgrada Sarajeva, Tuzle, Zenice, Beograda, Novog Sada, itd. nikad nisu uspjeli do kraja razumiju tzv. traktor politiku, tj. beskompromisnu nacionalnu politiku koja je uvijek i neizbježno vodila u sukobe i etnička čišćenja. Zbog toga su ljudi u Sarajevu u svojim glavama vodili rat protiv divljaka s brda, a između Tešnja i Doboja se vodio rat između Bošnjaka i Srba. I zbog toga i danas u navedenim velikim gradovima ljudi žive u glavama u Jugoslaviji i imaju flash te države koja je u tom kontekstu nestala još 80-ih u većini države, ali ne i među blokovima i visokim zgradama navedenih gradova, tamo živi i dan danas u istina nešto modifikovanom obliku, ali živi. Nerazumjevanje među pristalicama asfalt i traktor politike, koje očigledno postoji i danas, neminovno je vodilo radikalizaciji traktor politike koja će uvijek i iznova započeti neki novi sukob čija će kolateralna šteta biti i pristalice asfalt politike, a koje nikad neće razumjeti da su i oni sami dio uzroka zbog kojeg je sukob i nastao.
Da se uvjeriš da je ovo ovako kako ja sad tebi pričam dovoljno je da otovriš klix forum i pročitaš komentare na nekoliko hajmo to nazvati vrućih tema. Pristalice asfalt i traktor politike u svom najrigidnijem i krajnje nepopustljivom izdanju redovno pokazuju visok stepen nerazumijevanja jedni za druge bez ikakve želje da i u perspektivi dođe do razumijevanja među njima.
Eh sad, postavlja se pitanje kako to da je u zadnjem ratu pobijedila traktor politika. Traktor politika je teritorijalno raširena i shodno tome bolje umrežena, a u krajnjoj liniji ima i više pristalica samo što se to na prvi pogled ne vidi. Već sad epsko čuđenje rezultatima prvih slobodnih izbora u Jugoslaviji na kojima su nacionalne stranke pomele reformiste posljedica je nerazumijevanja problema među pristalicama asfalt politike. To ti je bilo u stilu 'ja sam glasao reformiste, moji kod kuće isto, moja tri jarana isto, pa kako onda pobijedi SDA', potpuno nesvjesni da postoji hiljade kvadratnih kilometara van njihovih blokova gdje ljudi nisu znali ni ko su reformisti. Tako je i danas gdje se neprecizno misli da je ljude stid reći da su glasali za SDA. Nije ih stid nego ti ljudi nisu oko njih, ti ljudi su iza blokova. I ako se ovako nastavi ponovo će asfalt politika izgubiti od traktor politike ako se upusti u okršaj, i ponovo će radikalizovana traktor politika omamljena pobjedom da nas odvede u novi rat i to nema nikakve veze sa mojom, tvojom ili bilo čijom željom.
Shodno tome, kao jedina alternativa uvijek potencijalno radikalizovanim traktor i asfalt politikama jeste odgovorna i umjerena nacionalna politika, ali to je druga tema.
Napokon neko da objasni.Heller je napisao/la:Sejfudin Tokic nije uhapsen zbog isticanja zastave, nego zbog okupljanja koje nije najavljeno, ali on je naravno istakao zastavu da bi ispalo da je zbog toga uhapsen ne bi li odbio malo medijskog prostora...
Ide hapsenje i sta se gura pod kamere ? Zastava !
Naravno, niko ne spominje direktno krsenje zakona.
Vozis se autom sa zastavom R BiH i ides 200km/h i zaustavi te policija. Ispalo bi da je zbog zastave a ne zbog brze voznje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ljudi, jeste upoznati sa "radom" doticne Tine Katanic?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"