FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
prava vijest.
I jel sinan objavio tu famoznu milionsku vijest

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Jeste Riki je u pitanju kao sto je @super i rekao.Minjore je napisao/la:I jel sinan objavio tu famoznu milionsku vijest![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
a klub i cifra?
mislim, navodno...
mislim, navodno...
Francuzi oko milion eura mada ja imam skroz druge informacije ali eto...sta znam jaChWilla je napisao/la:a klub i cifra?
mislim, navodno...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
bilo bi super, ali...te pare ne vjerujem dok ne bude službeno.
Ima li neko da postavi taj članak, ja zaboravih uzeti Sinanov tariguz da slikam. @sajo10 jesi li ono ti postavljao članke iz sporta? Ako imaš postavi nam živ bio.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cijeli tekst: http://s30.postimg.org/j29csf4sv/Namnl_s.png
* * * * * * * * * *

Cijeli tekst: http://s16.postimg.org/xvplqz4ol/Namnl_s.png
* * * * * * * * * *

Cijeli tekst: http://s18.postimg.org/wy8kn24cp/Namnl_s.png
* * * * * * * * * *

Cijeli tekst: http://s27.postimg.org/yk8c0747n/Namnl_s.png
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa dobro sad, malo su pretjerali, ali sviđa mi se posljednja rečenica u prvom članku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za kompletnu porodicu Misimović, Gredića, Šiljka i ostale 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
hvala sajo10 na ovim clancima
No problemoDR.HOUSE je napisao/la:hvala sajo10 na ovim clancima
Baja trazen od strane francuza, milionska cifra visi u zraku. Generalni sponzor u najavi. Zera potpisao profesionalni ugovor i nas Zeljo i dalje u borbi za titulu kao jedini neporazeni tim ovog proljeca.
Sto je lijepo biti Zeljovac...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
definitivno samo dalje ovako davati mladima iz omladinskog sansu plus neki iskusni igracsajo10 je napisao/la:No problemoDR.HOUSE je napisao/la:hvala sajo10 na ovim clancima
Baja trazen od strane francuza, milionska cifra visi u zraku. Generalni sponzor u najavi. Zera potpisao profesionalni ugovor i nas Zeljo i dalje u borbi za titulu kao jedini neporazeni tim ovog proljeca.
Sto je lijepo biti Zeljovac...
volim te ljoŽeeeeeeeeeeee
Koliko dobrih vijesti danas za nas, pogotovo ova za Zerica. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Lijepa je ovo prica sa igracima koji dolaze iz nase omladinske skole. Ne dogadja se bas cesto da ti za dvije godine petorica omladinaca postanu standardni prvotimci.Ito prvotimci u situaciji kad se ekipa ravnopravno bori za sam vrh tabele, sa drugima,koji su ulozili pare u svoje timove.
To cijeloj prici daje dodatnu i veliku tezinu. Dodatni znacaj ovoj prici daje i cinjenica da tu ima jos vrlo dobrih igraca. I u juniorskoj i kadetskoj selekciji. Neki od njih bi vec u nardnoj sezoni mogli stopama ove petorice.
Medjutim,mnoge stvari u i oko omladinskog pogona se moraju dizati na visi nivo. Stvari nikako ne smiju stajati tu gdje su sad. Ne smiju nas ovi uspjesi omladinskih pogona uljuljkati.Ne smije se pomisliti kako je to,to. Dapace,ovo ljudima u klubu mora biti signal da puno vise paznje posvecuju ovom segmentu. Puno vise nego do sada.
Prvo,hitno se moraju popravljti infrastrukturni uvjeti za rad(reflektori na plastici,rekonstrukcija plasticne podloge,dovrsetak nekih stvari na travnatom pomocnom,stative,klupe za rezervne igrace...) Za ovaj broj djece,posebno imajuci u vidu da u svim selekcijama imamo vise takmicarskih sastava,neophodno je traziti pod hitno rijesenje za jos jedan teren.
Osim toga,kompletna logistika se mora popravljti(oprema,lopte,rekviziti,smjestajni kapaciteti...).
Mora se nastaviti uvodjenje reda u omladinskom pognu,u svim segmentima. Disciplina i odgovornost trenera,edukacija...Ali i bolje placanje i adekvatno nagradjivanje u skladu sa rezultatima koje postizu u radu sa omladincima. I opet ponavljam:edukacija,edukacija...Klub mora podsticati,stimulisati i pomagati trenere da se edukuju.Tu je po meni kljuc uspjeha.
Pare za ove stvari se naprosto moraju naci. Dio para se u omladinski pogon mora vracati od prodaje svakog igraca koji je dosao u prvi tim iz omladinskog pogona. I tu ne vidim nista vaznije od toga. Dio para ce se obezbjediti od clanarina onih koj iplacaju. Dio para uprava mora obezbjediti. Sve u svemu,omladinski pogon mora imati budzet,koji mora imati definisane izvore i tacno utvrdjene procedura trosenja. Po meni,samo na ovaj nacin cemo obezbjediti kontinuitet popune prvog tima kvalitetnim igracima iz omladinskog pogona.
Nadam se da u klubu imaju strategiju u ovom segmentu.
To cijeloj prici daje dodatnu i veliku tezinu. Dodatni znacaj ovoj prici daje i cinjenica da tu ima jos vrlo dobrih igraca. I u juniorskoj i kadetskoj selekciji. Neki od njih bi vec u nardnoj sezoni mogli stopama ove petorice.
Medjutim,mnoge stvari u i oko omladinskog pogona se moraju dizati na visi nivo. Stvari nikako ne smiju stajati tu gdje su sad. Ne smiju nas ovi uspjesi omladinskih pogona uljuljkati.Ne smije se pomisliti kako je to,to. Dapace,ovo ljudima u klubu mora biti signal da puno vise paznje posvecuju ovom segmentu. Puno vise nego do sada.
Prvo,hitno se moraju popravljti infrastrukturni uvjeti za rad(reflektori na plastici,rekonstrukcija plasticne podloge,dovrsetak nekih stvari na travnatom pomocnom,stative,klupe za rezervne igrace...) Za ovaj broj djece,posebno imajuci u vidu da u svim selekcijama imamo vise takmicarskih sastava,neophodno je traziti pod hitno rijesenje za jos jedan teren.
Osim toga,kompletna logistika se mora popravljti(oprema,lopte,rekviziti,smjestajni kapaciteti...).
Mora se nastaviti uvodjenje reda u omladinskom pognu,u svim segmentima. Disciplina i odgovornost trenera,edukacija...Ali i bolje placanje i adekvatno nagradjivanje u skladu sa rezultatima koje postizu u radu sa omladincima. I opet ponavljam:edukacija,edukacija...Klub mora podsticati,stimulisati i pomagati trenere da se edukuju.Tu je po meni kljuc uspjeha.
Pare za ove stvari se naprosto moraju naci. Dio para se u omladinski pogon mora vracati od prodaje svakog igraca koji je dosao u prvi tim iz omladinskog pogona. I tu ne vidim nista vaznije od toga. Dio para ce se obezbjediti od clanarina onih koj iplacaju. Dio para uprava mora obezbjediti. Sve u svemu,omladinski pogon mora imati budzet,koji mora imati definisane izvore i tacno utvrdjene procedura trosenja. Po meni,samo na ovaj nacin cemo obezbjediti kontinuitet popune prvog tima kvalitetnim igracima iz omladinskog pogona.
Nadam se da u klubu imaju strategiju u ovom segmentu.
Jel neko gledao malog Žerića u posljednje vrijeme da mi opise malo o kakvom je igracu rijec, gledam evo klipove po yt al draze mi je cut komentar nekog ko je pratio omladince 
- corleone87
- Kontakt:
Bas me zanima o kojem li je francuskom prvoligasu rijec.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sigurno neka ekipa sredine tabele ili nize, mislim da velikani francuske nisu u pitanju.corleone87 je napisao/la:Bas me zanima o kojem li je francuskom prvoligasu rijec..
P.S. Kakav li je teren Grbavice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Uff svasta nesta u ovim clancima gore. Daj istocnu tribinu nek neko skucka i ja miran hehe
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- corleone87
- Kontakt:
Samo neka oni milionče iskeširaju a za Baju se ne brinem..Elegant je napisao/la:Sigurno neka ekipa sredine tabele ili nize, mislim da velikani francuske nisu u pitanju.corleone87 je napisao/la:Bas me zanima o kojem li je francuskom prvoligasu rijec..
P.S. Kakav li je teren Grbavice.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.