RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Što se reprezentacije i njenih utakmica tiče, radovi na Koševu i Bilinom polju će se, prema inforamcijama iz N/FSBiH, odraditi na vrijeme i do početka kvalifikacija, a kako sada stoje stvari, veći dio utakmica u predstojećim kvalifikacijama Zmajevi će igrati na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu.
Kako dobro prolaze, nemoguce. Misli li ovaj savez ikad koju marku dati za Velezov stadion? A ne do bog da se prevari pa da nam urade jedan u Sjevernom, koji ispunjava te sve uslove, ne mora biti velik. Bar dio, ostalo bi se naslo. Sad su znaci Kosevo i Bilino polje pretplaceni zauvijek na ovo? Ma podhitno moramo stvoriti neko nase "cudoviste" da nas predstavlja u savezu. Podhitno...
Kako dobro prolaze, nemoguce. Misli li ovaj savez ikad koju marku dati za Velezov stadion? A ne do bog da se prevari pa da nam urade jedan u Sjevernom, koji ispunjava te sve uslove, ne mora biti velik. Bar dio, ostalo bi se naslo. Sad su znaci Kosevo i Bilino polje pretplaceni zauvijek na ovo? Ma podhitno moramo stvoriti neko nase "cudoviste" da nas predstavlja u savezu. Podhitno...
carina je napisao/la:Što se reprezentacije i njenih utakmica tiče, radovi na Koševu i Bilinom polju će se, prema inforamcijama iz N/FSBiH, odraditi na vrijeme i do početka kvalifikacija, a kako sada stoje stvari, veći dio utakmica u predstojećim kvalifikacijama Zmajevi će igrati na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu.
Mislis da smo im interesantni? Nikad bili, niti cemo bojim se. Ali i eventualnu pomoc ne treba traziti da oni nesto placaju, nego cisto da nas podrze i poguraju kod Uefe recimo, vjerujem da oni tih nekih projekata imaju vazda. Eno izgradise u Orasju, a njima ne gine sudbina Posusja i Brotnja. Ali sto kazes, treba imat nekog ko te gura.
A na Velezu je da donosi dobre rezultate i stvara entuzijazam, s tim ce doci paznja sa svih strana kao i potreba za novim stadionom. Ne bi me recimo iznenadilo da Zeljo u skorije vrijeme "izvali" planove za obnovu Grbavice ili nesto jos vece.
samo mostarski, samo bahato
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Meni se cini da mi FS BIH nismo previse interesantni.Kako organizovati tekmu u gradu koji tako dugo nije imao gradonacelnika,pa uvijek problemi oko izbora policijskog komesara ? Nedostaje i politicka volja od strane nasih lokalnih politicara.A vodeci ljudi u FS BIH nisu ni svjesni kakvu bi pozitivnu stvar ucinili za Mostar i cijelu Hercegovinu da kojim slucajem dodje do ulaganja u stadion,kao i organizacije utakmice.Nazalost, ima do njih, ali i do nas,tj. nasih politicara.apple je napisao/la:carina je napisao/la:Što se reprezentacije i njenih utakmica tiče, radovi na Koševu i Bilinom polju će se, prema inforamcijama iz N/FSBiH, odraditi na vrijeme i do početka kvalifikacija, a kako sada stoje stvari, veći dio utakmica u predstojećim kvalifikacijama Zmajevi će igrati na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu.
Mislis da smo im interesantni? Nikad bili, niti cemo bojim se. Ali i eventualnu pomoc ne treba traziti da oni nesto placaju, nego cisto da nas podrze i poguraju kod Uefe recimo, vjerujem da oni tih nekih projekata imaju vazda. Eno izgradise u Orasju, a njima ne gine sudbina Posusja i Brotnja. Ali sto kazes, treba imat nekog ko te gura.
A na Velezu je da donosi dobre rezultate i stvara entuzijazam, s tim ce doci paznja sa svih strana kao i potreba za novim stadionom. Ne bi me recimo iznenadilo da Zeljo u skorije vrijeme "izvali" planove za obnovu Grbavice ili nesto jos vece.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- Crveni_1922
- Morecambe
- Kontakt:
Derby situejšn ->
Drama smo mama
Drama smo mama
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
-
Red or Dead
- Kontakt:
Daj nam Zrinjski da se igramo,igramo,igramo

eto nas da se igramoRed or Dead je napisao/la:Daj nam Zrinjski da se igramo,igramo,igramo![]()
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
Zašto se u Lukavici igra u 14.00h?
Zbog tebe purgeru, da ne zavrsis na demonstracijama u Olovu, ko i kad si poso u Gradacac
Umjesto Rodjeni, rodjeni, da pjevas "Olovo je Sarajvo!"
Salim se, pojma nemam, ali bitna je Slavija. Sansa strasna. Sutra samo treba to skolski nekako zavrsiti, bez kartona i povreda, i u Lukavicu punom snagom. Jos ja mislim da se i u nedelju igra. Maznut Slaviju i gori kuca
Opet je otvoren fan shop, ima dobrih stvari, extra razglednice, fora prava, i jos svasta nesto.
Salim se, pojma nemam, ali bitna je Slavija. Sansa strasna. Sutra samo treba to skolski nekako zavrsiti, bez kartona i povreda, i u Lukavicu punom snagom. Jos ja mislim da se i u nedelju igra. Maznut Slaviju i gori kuca
Opet je otvoren fan shop, ima dobrih stvari, extra razglednice, fora prava, i jos svasta nesto.
Junačina je napisao/la:Još 26 sati i 10 minuta do utakmice s kvaziplemićima.
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
Danas mi se ukazalo 3:0 u fildžanu.brato je napisao/la:Junačina je napisao/la:Još 26 sati i 10 minuta do utakmice s kvaziplemićima.![]()
![]()
![]()
a kralja hehehehe .....jesi nas se poželio drama
Svi dižu svoje klubove sa svojom pričom a kad smo mi bili BMW,vi ste bili fićo !
Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.
Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.
-
shevchenko7
- Kontakt:
rodjeni sretno sutra
- moustapha
- Kontakt:
Uzurpirani stadion prima vise navijaca od privremenog stadiona Veleza u Vrapcicima, i iz toga proizilazi razmer u deljenju gostujucih karata. Vratite otudjeno (oteto je prokleto) pa ce te moci u gradskim derbijima imati kontigent od citavih 400 karata (koliko potrazujete). Kapiras, svetac?HŠKZ-svetinja je napisao/la:je li vas sramota....200???? dobili ste 400 trazimo 400!!! ili nema utakmice,to vam garantiramo...nasi nece doci nikako u vrapcice ni igraci ni nitko,,,,eeto vam 3-0 ako vas nije sramota tako uzeti bodove...dobijte posteno i cestitacemo vam ali 400 karata hocemo!!!
TO JE TAKO I NIKAKO DRUGACIJE
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
bio sam svjedok potpisivanja ugovora gdje jasno stoji 400 KARATA obostrano...i sad izmisljate toplu vodu...e nece moci ove noci....cole-ch je napisao/la:Uzurpirani stadion prima vise navijaca od privremenog stadiona Veleza u Vrapcicima, i iz toga proizilazi razmer u deljenju gostujucih karata. Vratite otudjeno (oteto je prokleto) pa ce te moci u gradskim derbijima imati kontigent od citavih 400 karata (koliko potrazujete). Kapiras, svetac?HŠKZ-svetinja je napisao/la:je li vas sramota....200???? dobili ste 400 trazimo 400!!! ili nema utakmice,to vam garantiramo...nasi nece doci nikako u vrapcice ni igraci ni nitko,,,,eeto vam 3-0 ako vas nije sramota tako uzeti bodove...dobijte posteno i cestitacemo vam ali 400 karata hocemo!!!
TO JE TAKO I NIKAKO DRUGACIJE
znaci ili sve ili dodjite sutra u 16:30 i pogledajte trening veleza...
a onaj sto kaze ne postoji ondasnji i sadasnji velez
ma jok bola...hahahaha
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Ocekujem klasicnu razvaljotku, cca 3:0 za Velez! Prizeljkujem derbi bez incidenta slican onom izmedju Zel.j-Bor. i lavovsku borbu kako igraca tako i navijaca! Pozz.
Ima li live prenosa za DZ?
Ima li live prenosa za DZ?
-
Strumph_tm87
- Kontakt:
I vi se svadjate oko gluposti. Karte se svugdje u svijetu dijele reciprocno 5 % od kapaciteta stadiona. Koliki stadion toliko gostujucim navijacima. Ha ja.
Samo jedno pitanje navijacima veleze, sto ste toliko zapeli za bijeli brijeg? Sad imate vrapcice i kad bi se dogovorili da zajedno igrate pod bijelim brijegom sta bi bilo sa vrapcicima? Propali bi. A bijeli brijeg je meni pravo ruzan stadion a od vrapcica se moze napravit extra stadion.
Samo jedno pitanje navijacima veleze, sto ste toliko zapeli za bijeli brijeg? Sad imate vrapcice i kad bi se dogovorili da zajedno igrate pod bijelim brijegom sta bi bilo sa vrapcicima? Propali bi. A bijeli brijeg je meni pravo ruzan stadion a od vrapcica se moze napravit extra stadion.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
HŠKZ-svetinja je napisao/la: na cijem stadionu???????
NIKAD NIJE BIO VELEZOV NEGO GRADSKI!!!!!!!! ONDASNJI VELEZ JE IGRAO NA NJEMU...A POSLOVNI PROSTORI U STAROM GRADU NISU GRADSKI NEGO PRIVATNI!!!!
prema tome usa tamo livadicu
Najsmjesnije je kad seljak iz Cima sto navija za nacionalisticki klub u gradu na Neretvi kaze tebi, kome familija zivi u Mostaru preko 200 godina (sto se zna barem), da si ti livadic.
E ne znam bi li plakao il bi se smijao.
Da - druze. Stadion je gradski. Tacno - pa i stoga pitanje - okle tebe na njemu?
A sto se tice Veleza - samo zato sto te neko protjerao iz tvog doma - to ne znaci da ti (samo zato sto si protjeran) odjednom nemas vise pravo da se nastavis zvati onako kako si se zvao i da nastavis biti ono sto si bio.
Mene su protjerali isto ko i Veleza - a meni je i sada ime isto ko sto mi je i prije bilo i ja sam i sada isto ono sto sam uvijek i bio - tako isto i Velez. Protjeran - ali zadrzao pravo na ono sto jeste.
A to sto vas sada zapadno pocinje gristi savjest lagano radi tako odvratnih i seljackih poteza - **** ga brato. Da ti mogu pomoci - zaista bi. Vjeruj da bi. Al neznam kako.
A ova prica tvoja gore - prica tipa - "mi protjerali Veleza - pa zato taj Velez vise ne postoji" - nema smisla.
Protjerali ste i mene - pa evo i ja postojim i isti sam ko i prije. Raje imam odsvakle i imacu. Isto ko sto Velez predstavlja ono sto je uvijek predstavljao. A gdje to tebe stavlja kao covjeka i sta to govori o tebi kao osobi - sta ti ja mogu.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 20 apr 2010, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
http://www.24sata.info/sport/premijer-l ... icima.html
Neki članak o sutrašnjem derbiju vašem. Standardne gluposti, postavljam zbog slike, koja me dobro nasmijala.
Inače dabogda sve proteklo u najboljem redu, dogovorili se vi oko karata i sl. Pozdrav

Neki članak o sutrašnjem derbiju vašem. Standardne gluposti, postavljam zbog slike, koja me dobro nasmijala.
Inače dabogda sve proteklo u najboljem redu, dogovorili se vi oko karata i sl. Pozdrav
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 20 apr 2010, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.