Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

harishp
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la harishp » 19 apr 2010, 15:34

BIHfan je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:Jos malo pa tekma sa Bayernom. Ne sumnjam u pobjedu iako zbog onog glupog vulkana ce igraci morati da putuju busom :roll: Uglavnom, ocekujem pobjedu Lyona.
ALLEZ LYONNAIS!!! :D

jbg-a nadam se da ce i Bavarci morati autobusom putovat kad budu krenuli za Lyon. :D
Bilo bi najpostenije da putuju avionom.Jer Lyon ima cjelu sedmicu slobodnu.
Da ne bi bilo poslije price,fer-nefer.Ovako su na istom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 19 apr 2010, 21:03

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 21:22

bas su cool ekipa, ovaj dvoboj sa bayernom bice jako zanimljiv. priznajem da se vise pribojavam lavova nego sto je bio slucaj sa MU-klubom. :mrgreen:
kompaktna ekipa, odlicnim golmanom, jakom odbranom, lucidnim pjanicem i uvijek opasnim lopezom, gomisom...
dosadasnji susreti:
10.12.2008......Lyon 2-3 Bayern Munich
30.09.2008......Bayern Munich 1-1 Lyon
05.11.2003......Bayern Munich 1-2 Lyon
21.10.2001......Lyon 1-1 Bayern Munich
06.03.2001......Lyon 3-0 Bayern Munich
22.11.2000......Bayern Munich 1-0 Lyon

lyon ce vjerovatno igrati pasivno, da ne kazem bunker. zato bi za utakmicu bilo bolje da bayo rano zabije gol :D
utakmica u minhenu nista ne odlucuje, bayernu prekosutra fale dva igraca, dok je vama pola ekipe, doslovce, pred suspenzijom.

bolja odbrana protiv boljeg napada, vidjet cemo sta ce odluciti. :) naravno, pored jos nekih faktora....
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 00:55

@Gero ne uzdaj se u bunker oni ce ga cak prije odigrati u Lyonu nego u Minkenu/
I Govou i Lisandro su im sljegli nakon suspenzije.Kompletni su u Minkenu,znaci.
Ni u liverpoolu,ni Fiorentini kao i dalje nisu imali klasicni bunker.
Vise se bitka vodi na sredini terena ili malo vise dalje od njihovog sesnaesterca.
Kontranapadi i munjevite akcije ako Bayerna ne dokrajci sa tankom vam odbranom.A Bastos,Govou,Lisandro,Pjana su ko zmije pa vi gledajte odakle vedri.
Mozete se i Barceloni ili Interu nadati ako uspjete to anulirati.
Ali kako rekoh,Lyon ce gledati da posao zavrsi u Minkenu.Ne ebu favorite ;)
Kompletni su a i gostujuci tereni im pasu.U uzvratnom mogu dobiti koji treci zuti.Ali ima jos ebena stvar za Baju,klupa Lyona je siroka i ne strahuju da ce im u igru morati unici jedan Pranjic ili takav.Dok Lisandro koji je glavni pokretac moze zuti po tekmi da dobije do finala boli ga briga.Bunker im samo moze donijeti zutih a oni su toga svijesni.Tako da ce igra biti garant malo vise otvorena nego sto ocekujete i vise se prebacivati na vasu stranu..
Tako da ce gledati da vec u Minkenu vec osiguraju vizu za opet im dragi i mili Bernabeo Santiago.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 apr 2010, 02:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 20 apr 2010, 01:22

igrace se poker do minhena. koji kraljevi. sretno lyonu i neka pjanic cesce suta onoj kanti od golmana butu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 apr 2010, 19:31

harishp je napisao/la:@Gero ne uzdaj se u bunker oni ce ga cak prije odigrati u Lyonu nego u Minkenu/
I Govou i Lisandro su im sljegli nakon suspenzije.Kompletni su u Minkenu,znaci.
Ni u liverpoolu,ni Fiorentini kao i dalje nisu imali klasicni bunker.
Vise se bitka vodi na sredini terena ili malo vise dalje od njihovog sesnaesterca.
Kontranapadi i munjevite akcije ako Bayerna ne dokrajci sa tankom vam odbranom.A Bastos,Govou,Lisandro,Pjana su ko zmije pa vi gledajte odakle vedri.
Mozete se i Barceloni ili Interu nadati ako uspjete to anulirati.
Ali kako rekoh,Lyon ce gledati da posao zavrsi u Minkenu.Ne ebu favorite ;)
Kompletni su a i gostujuci tereni im pasu.U uzvratnom mogu dobiti koji treci zuti.Ali ima jos ebena stvar za Baju,klupa Lyona je siroka i ne strahuju da ce im u igru morati unici jedan Pranjic ili takav.Dok Lisandro koji je glavni pokretac moze zuti po tekmi da dobije do finala boli ga briga.Bunker im samo moze donijeti zutih a oni su toga svijesni.Tako da ce igra biti garant malo vise otvorena nego sto ocekujete i vise se prebacivati na vasu stranu..
Tako da ce gledati da vec u Minkenu vec osiguraju vizu za opet im dragi i mili Bernabeo Santiago.

Kad niko nije ocekivao u drugom poluvremenu protiv Reala ofanzivu Lyona Puel je naredio je,tako da se nicega ne bojimo.Imamo dobru odbranu. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 21 apr 2010, 15:01

[youtube][/youtube] 8-)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 apr 2010, 15:05

geronimo je napisao/la:bas su cool ekipa, ovaj dvoboj sa bayernom bice jako zanimljiv. priznajem da se vise pribojavam lavova nego sto je bio slucaj sa MU-klubom. :mrgreen:
Mislim da Trasi ovo nije pročitao :mrgreen: ili je on Vaš? Nisam baš u toku :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 21 apr 2010, 15:09

Zna li iko je li Pjana starter jer ne mogu nigdje naci, a negdje sam vidioda mozda umjesto njega pocinje Ederson??Nece ga valjda na klupu posjesti ko u Bordou??
Hvala unaprijed na odgovoru!!

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 21 apr 2010, 15:17

Beca-25 je napisao/la:Zna li iko je li Pjana starter jer ne mogu nigdje naci, a negdje sam vidioda mozda umjesto njega pocinje Ederson??Nece ga valjda na klupu posjesti ko u Bordou??
Hvala unaprijed na odgovoru!!
vrlo moguce da ce poceti na klupu. lyon ce veceras vjerovatno kao i protiv bordoa igrati defanzivno i cuvati svoju mrezu tako da bi pjanic mogao na klupu. a mozda ga i cuva za finale zbog zutih kartona :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 apr 2010, 18:02

cikular je napisao/la:Sretno buducem golmanu Arsenala!

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHA !
Najveci vic kojeg sam cuo u zivotu.
Ugovor ima do 2013 a uprava Lyona nije iz sume dosla,a Arsenal ni nema velike pare da ga kupe.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 21 apr 2010, 18:07

BIHfan je napisao/la:
cikular je napisao/la:Sretno buducem golmanu Arsenala!

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHA !
Najveci vic kojeg sam cuo u zivotu.
Ugovor ima do 2013 a uprava Lyona nije iz sume dosla,a Arsenal ni nema velike pare da ga kupe.
a jarane od kud ti znas da arsenal nema tih para???? stvarno svasta nije 100 miliona ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 21 apr 2010, 19:10

geronimo je napisao/la:priznajem da se vise pribojavam lavova nego sto je bio slucaj sa MU-klubom. :mrgreen:
Ali zato si pred izvlacenje prizeljkivao Lyon, Bordeaux, CSKA i ostale slicne velesile. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 apr 2010, 19:12

Trasimaco je napisao/la:
geronimo je napisao/la:priznajem da se vise pribojavam lavova nego sto je bio slucaj sa MU-klubom. :mrgreen:
Ali zato si pred izvlacenje prizeljkivao Lyon, Bordeaux, CSKA i ostale slicne velesile. :mrgreen:
Sjeti se kakav si potpis imao nekih 10-ak dana, pa onda pricaj o mojim zeljama. :D

Starta li Pjanic?
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 21 apr 2010, 19:20

geronimo je napisao/la:Sjeti se kakav si potpis imao nekih 10-ak dana, pa onda pricaj o mojim zeljama. :D
Kakve veze ima ta secerova bolesna tvorevina sa izvlacenjem? :mrgreen: Nije tacno da si prizeljkivao United i nije tacno da si imao dobar osjecaj pred te meceve kao sto imas veceras. Upravo suprotno. To priznaj.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 apr 2010, 19:24

Trasimaco je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Sjeti se kakav si potpis imao nekih 10-ak dana, pa onda pricaj o mojim zeljama. :D
Kakve veze ima ta secerova bolesna tvorevina sa izvlacenjem? :mrgreen: Nije tacno da si prizeljkivao United i nije tacno da si imao dobar osjecaj pred te meceve kao sto imas veceras. Upravo suprotno. To priznaj.
Nisi me razumio. :mrgreen: Mislio sam na onu moju izjavu kada smo prosli Juve, da zelim ManU ili Real, a ti to stavio na svoj potpis. :D
Veliki poglavica prica samo istinu :lol: , ono sto sam rekao, to sam i mislio. Haug! :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 21 apr 2010, 19:31

I razmisljao sam da mozda ne mislis na onaj nekadasnji potpis, ali ipak ovdje smo pricali o 1/4 finalu. Zato sam i pomislio da je u pitanju ono sto je secer navaljao. Slazemo se znaci da veceras imas prilicno zloban osmijeh za razliku od onog kiselog od prije nekih mjesec dana. :mrgreen:

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 21 apr 2010, 19:54

Evo formacije;
------------Lloris--------------
Rev--Cris-Toulalan-Cissokho
----------Gonalons------------
---Kongo Kim-----Pjanic-----
Delgado--------------Ederson
----------Lisandro------------
Bastos na klupi :( Mada je i Eder u dosta dobroj formi, al falit ce mi Michelova ljevica.
Sretno veceras, nadam se da cete pobjediti i spustiti ove Bavarce malo na zemlju.
Treba posebno obratiti paznju na Delgada i Lisandra, momci predobro igraju.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2010, 20:04

CollegeGunner je napisao/la:Evo formacije;
------------Lloris--------------
Rev--Cris-Toulalan-Cissokho
----------Gonalons------------
---Kongo Kim-----Pjanic-----
Delgado--------------Ederson
----------Lisandro------------
Bastos na klupi :( Mada je i Eder u dosta dobroj formi, al falit ce mi Michelova ljevica.
Sretno veceras, nadam se da cete pobjediti i spustiti ove Bavarce malo na zemlju.
Treba posebno obratiti paznju na Delgada i Lisandra, momci predobro igraju.
Bolje da je i Govou metnuo umjesto Edersona a kamoli Bastosa.Niti je ovaj dobar u defanzivi niti ofanzivi.
Mozda jedino cuva ovih par od zutih,ko ce ga znati.
Treba i na klupu gledati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 21 apr 2010, 20:15

aj' nek barem pjana igra od pocetka. ovaj gonalons me brine, nevjerujem da ce on uspjeti kvalitetno zamijeniti makouna!

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.