HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

brato
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la brato » 19 apr 2010, 19:50

Babilon je napisao/la:A Bogme ce biti tesko,samo nek odbrana izdrzi na pocetku,jer mi na gostovanju primimo gol cim 20 ak min prođe,trebalo bi igrati bunker,staviti naprijed samo Selimovica i sta prođe prođe! :mrgreen:
a brate znaš nas..ne znamo igrat bunker nije nam to u mentalitetu ili dobijamo ili pušimo..ma samo ofanzivno ne znamo drugačije pa šta bude..motiva ima na bacanje :mrgreen: :mrgreen:
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 19 apr 2010, 19:55

smijesno je to sto danas svatko moze pisat sta hoce...neuki novinari pisu po necijem nalogu,pisu ne istrazivajuci cinjenice nego koristeci samo ono sto im odgovara,odnosno ono sto im je dato...sramota i tuga...
ali nebitno,idemo komsijama uzeti 3 boda...meni bi i bod dosta bio :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 19 apr 2010, 21:04

luka.modric je napisao/la:na glavnu tribinu u vrapčićima je postavljeno 2750 stolica na onu iza gola može stati 300 ljudi. tribina gdje su im navijači prima oko 1000 pa kada sve zbrojimo kapacitet stadiona je 4000 mjesta i 10% je 400 karata koje nam trebaju pripasti.
iako ni to nije točno jer gostujuće navijače će smjestiti na livadu nasuprot glavnoj tribini, i oni neće uticati na kapacitet stadiona pa domaćin tako ima mogućnost zakucati stadion sa svih 4000 mjesta.

Eh vidis kako je sada otici na "LIVADU" pa biti na skeli pa umjesto da vas dodje 500 ili vise vas samo moze stati 200. Zar nebi bilo bolje kad bi i Velez i Zrinjski zajedno igrali pod Bijelim Brijegom pa da nemorate se sjebavati po skelama?? Zar i vama nije u interesu da budete na normalnom stadionu ili da gledate sa skele??
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Junačina
Kontakt:

Post Postao/la Junačina » 19 apr 2010, 21:24

Crveni_1922 je napisao/la:
luka.modric je napisao/la:na glavnu tribinu u vrapčićima je postavljeno 2750 stolica na onu iza gola može stati 300 ljudi. tribina gdje su im navijači prima oko 1000 pa kada sve zbrojimo kapacitet stadiona je 4000 mjesta i 10% je 400 karata koje nam trebaju pripasti.
iako ni to nije točno jer gostujuće navijače će smjestiti na livadu nasuprot glavnoj tribini, i oni neće uticati na kapacitet stadiona pa domaćin tako ima mogućnost zakucati stadion sa svih 4000 mjesta.

Eh vidis kako je sada otici na "LIVADU" pa biti na skeli pa umjesto da vas dodje 500 ili vise vas samo moze stati 200. Zar nebi bilo bolje kad bi i Velez i Zrinjski zajedno igrali pod Bijelim Brijegom pa da nemorate se sjebavati po skelama?? Zar i vama nije u interesu da budete na normalnom stadionu ili da gledate sa skele??
Ne bi vjerovao kako mi ih je žao. :lol:
Svi dižu svoje klubove sa svojom pričom a kad smo mi bili BMW,vi ste bili fićo !

Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 19 apr 2010, 22:38

Bola dzaba kukas ko tebe pita hoces doci ili neces dobili ste 200 karata pa izvoli te ,nama je cijen a bila 10 km pa ce i vama toliko biti na skeli :mrgreen: .
Samo jedan klub Velež Mostar

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 apr 2010, 22:45

Bila je prije jedno dvadesetak godina emisija sa radnim nazivom''TRAZILI STE GLEDAJTE''
Bas odgovara ovoj situaciji.
''Ko se livade laca taj i livadu gaca'' :lol:
Da neko ne zna pravu situaciju neko bi se gluho nebilo mogao i sazaliti. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 19 apr 2010, 23:16

Pa kako dotični novinari govore pun stadion u vrapčićima 5-6000 gledalaca itd... :) :)

Skela je bila prve godine kad smo gostovali,zamalo nije se sve sorilo od skakanja i navijanja. :) :) A ono što je sad montirano i gdje ćemo mi biti nije skela nego bina. :) :)

I da naglasim dotična bina nije u sklopu stadiona i da cijena je 10 KM vip loža gdje će prvih par momaka vidjeti teren,a ostali nemaju šanse išta vidjeti... :) :)

Ma bez obzira na sve idemo po bodove... ;)

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 20 apr 2010, 09:20

Pošto je kapacitet Vrapčića šest puta manji od kapaciteta Bijelog Brijega, Velež daje šest puta manje karata nego što je on dobio. Znači 83karte ali pošto su dobri daju 200. I karta je 8KM a ne 10KM. Cigansko pitanje, ciganski odgovor. Kakvi postotci i gluposti. Volio bi da vas dođe 1000, ali dosta će biti i ono što vas je bilo protiv Modriče jer su oni momci i zaslužili da dođu. Tako je i kad naši hoće pod Bijeli brijeg, nigdje ih godinu dana i onda daj im kartu za Bijeli Brijeg. Dao bi im kartu za Finsku da ikako mogu, a ne za Bijeli Brijeg.

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 20 apr 2010, 10:00

vi nama 200 dali ,daćemo i mi vama 200 i mirna hercegovina ha ya...
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 20 apr 2010, 10:40

Kako ste cudni...Svaku utakmicu gostujuci navijaci imaju 5 % od ukupnog kapaciteta stadiona a u nas je cirka 4 do 5 hiljada a pod Bjelim brijegom 15 hiljada i ne znam sta se cudite bezze.
Takva su pravila i po statutu i u savezu i bilo gdje u svijetu i tako ce biti i vama...Malo mi je cudno da vasi iz uprave ne kazu vama kakva su pravila i vidis da i oni sute jer znaju da smo mi upravu sa datim brojem ulaznica.
Svaki navijaci koji su dosli na nas stadion nije ih bilo preko 200 i svi to postuju samo se vi cudite nesto a ne vidim razlog za to.Da igramo pod Bijelim svi bi bili zadovoljni ali posto je situacija kakva jeste onda...strpit cemo se sta imamo a i vi sta vam nudimo...

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 20 apr 2010, 15:16

vfc1922 je napisao/la:Pošto je kapacitet Vrapčića šest puta manji od kapaciteta Bijelog Brijega, Velež daje šest puta manje karata nego što je on dobio. Znači 83karte ali pošto su dobri daju 200. I karta je 8KM a ne 10KM. Cigansko pitanje, ciganski odgovor. Kakvi postotci i gluposti. Volio bi da vas dođe 1000, ali dosta će biti i ono što vas je bilo protiv Modriče jer su oni momci i zaslužili da dođu. Tako je i kad naši hoće pod Bijeli brijeg, nigdje ih godinu dana i onda daj im kartu za Bijeli Brijeg. Dao bi im kartu za Finsku da ikako mogu, a ne za Bijeli Brijeg.
E ovako karta nije 8 KM već 10 KM ,znam jer sam je platio.Nadalje dogovor Uprava koji je postignut prije vašeg gostovanja je isti broj navijača na oba gostovanja.I to je to.

E sad ako Uprava veleža ne dozvoli dolazak nas 500 onda lijepo i Uprava Zrinjskog treba da se zapita jesu li glupi i zašto sjede u klubu kad dozvoljavaju takve propuste.Rušiti Upravu i gotovo... ;)
Uprave su prolazne samo ZRINJA VJEČNO OSTAJE!

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 20 apr 2010, 15:40

Danas demontirana bina :) :) pravi se nova nazovi bina ali puno dalje od terena nego što je prije bilo :) :) Pa normala pa neplačamo đaba 10 KM VIP LOŽU ;)

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 20 apr 2010, 15:42

Samo ZRINJA je napisao/la:Danas demontirana bina :) :) pravi se nova nazovi bina ali puno dalje od terena nego što je prije bilo :) :) Pa normala pa neplačamo đaba 10 KM VIP LOŽU ;)
Bina se demontira odmah poslije utakmice, tako je bilo nakon Sarajeva, zbog cega su Skripari bili na velikoj tribini.

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 20 apr 2010, 15:43

pokusni_kunic je napisao/la:
Samo ZRINJA je napisao/la:Danas demontirana bina :) :) pravi se nova nazovi bina ali puno dalje od terena nego što je prije bilo :) :) Pa normala pa neplačamo đaba 10 KM VIP LOŽU ;)
Bina se demontira odmah poslije utakmice, tako je bilo nakon Sarajeva, zbog cega su Skripari bili na velikoj tribini.
A zašto se nama ne dozvoli da budemo na velikoj tribini kao Škripari?

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 20 apr 2010, 17:04

Samo ZRINJA je napisao/la:
To ces morati pitati nekoga u klubu, ali vako od oka pretpostavljam zato sto se time gubi cetvrtina kapaciteta te tribine, i sto ste vec jednom izazvali prekid, ubacujuci predmete u teren, a sta bi tek bilo da ste jedni drugima na pet metara... Vec sam nekoliko puta pisao, kao navijac Veleza zao mi je sto neki gost mora stajati na ravnom, ali tome nije kriv ni Velez ni njegovi navijaci, a ko jeste, zna se...

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 20 apr 2010, 17:17

400 ili nijedna......

ovo nije zaje.bancija

nece se odigrati utakmica ako se to ne ispostuje...ljudi ima potpisan ugovor i ako to ne osiguraju necemo dati nasim igracima da ikako odu...pozdrav
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 20 apr 2010, 17:22

To ces morati pitati nekoga u klubu, ali vako od oka pretpostavljam zato sto se time gubi cetvrtina kapaciteta te tribine, i sto ste vec jednom izazvali prekid, ubacujuci predmete u teren, a sta bi tek bilo da ste jedni drugima na pet metara... Vec sam nekoliko puta pisao, kao navijac Veleza zao mi je sto neki gost mora stajati na ravnom, ali tome nije kriv ni Velez ni njegovi navijaci, a ko jeste, zna se...[/quote]

Znači kriva je vaša Uprava pa udrite na nju...ili nesmijete :) :)

To su vaši problemi,ako ne ispunjavate normalne uvjete nema igranja u Premijer ligi i ćao.Ali politika Vas drži,samo je pitanje dokad... ;)

I samo da još spomenem **** 3 boda ako nam ne dozvole dolazak u vrapčićima koliko i vas na našem stadionu Pod Bijelim Brijegom nema utakmice. ;) Ali nema kralju milion posto niti više ikad vama dolaska na naš stadion. ;)

Moderator: Šta ste zapeli oko karata,vaše je da odete,a 99% će bit pušteni svi koji dođu,jer se i policiji ne isplati čuvat navijače i na stadionu i oko stadiona,a i Veležu je u interesu da proda što više karata. Sve ostalo je dizanje tenzija.

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 20 apr 2010, 17:28

Samo ZRINJA je napisao/la:
To ces morati pitati nekoga u klubu, ali vako od oka pretpostavljam zato sto se time gubi cetvrtina kapaciteta te tribine, i sto ste vec jednom izazvali prekid, ubacujuci predmete u teren, a sta bi tek bilo da ste jedni drugima na pet metara... Vec sam nekoliko puta pisao, kao navijac Veleza zao mi je sto neki gost mora stajati na ravnom, ali tome nije kriv ni Velez ni njegovi navijaci, a ko jeste, zna se...
Znači kriva je vaša Uprava pa udrite na nju...ili nesmijete :) :)

To su vaši problemi,ako ne ispunjavate normalne uvjete nema igranja u Premijer ligi i ćao.Ali politika Vas drži,samo je pitanje dokad... ;)

I samo da još spomenem **** 3 boda ako nam ne dozvole dolazak u vrapčićima koliko i vas na našem stadionu Pod Bijelim Brijegom nema utakmice. ;) Ali nema kralju milion posto niti više ikad vama dolaska na naš stadion. ;)[/quote]

Svasta sam nesto napisao, ali skontah da mi se ne da... Uzivaj, kralju :mrgreen:

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 20 apr 2010, 17:31

HŠKZ-svetinja je napisao/la:400 ili nijedna......

ovo nije zaje.bancija

nece se odigrati utakmica ako se to ne ispostuje...ljudi ima potpisan ugovor i ako to ne osiguraju necemo dati nasim igracima da ikako odu...pozdrav
Nadati se da u Zrinjskom i u Mostaru ima mudrijih ljudi od tebe.
Sutra, Velez-Zrinjski 3:0. Velez mnogo jak na domacem terenu, Zrinjski u padu forme.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 apr 2010, 17:33

HŠKZ-svetinja je napisao/la:400 ili nijedna......

ovo nije zaje.bancija

Joviću, dobro jutro :lol:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.