FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
dark_devil
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Slomić: Željezničar pada na Tušnju
Piše: E. Škorić
Ponedjeljak, 19.04.10. 20:23.
Nakon poraza u Istočnom Sarajevu od Slavije (2:1), Sloboda u srijedu na Tušnju dočekuje lidera, ekipu Željezničara. Semir Slomić, napadač Tuzlaka, vjeruje da će njegovi saigrači zaustaviti "mašinu" s Grbavice.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Sloboda je u nedjelju, u okviru 23. kola, gostovala u Istočnom Sarajevu kod Slavije. Kombinovani sastav kojeg je izveo trener Vlatko Glavaš poražen je rezultatom 2:1. Doduše, mnogo teže nego se to očekivalo. Napadač Tuzlaka, Semir Slomić nije nastupio zbog suspenzije nakon crvenog kartona protiv Zrinjskog.
"Sigurno da se osjetio nedostatak golmana Denisa Mujkića i par standardnih igrača, koji nisu nastupili zbog kartona i povreda. No, čuo sam dosta pohvala od saigrača i mogu reći da nije prikazana loša igra u Istočnom Sarajevu. Uostalom, Slavija je taj pobjedonosni gol postigla na samom kraju utakmice. Vjerujem da smo mogli i do povoljnijeg rezultata, da smo bili kompletniji. No, šta je tu je, igrali smo dosta dobro i sada se svi osvrću na utakmicu sa Željezničarom", kazao je Semir Slomić u razgovoru za SportSport.ba.
Tuzlaci se ove sezone bore za opstanak u Premijer ligi. U srijedu na Tušanj stiže Željezničar, tim koji u proljeću ne zna za poraz. Osimovi puleni igraju u velikoj formi, no Slomić vjeruje da će se ovaj put prekinuti dobra serija Sarajlija.
"Mislim da će momci nastaviti niz bez poraza na Tušnju. Očekujem pobjedu protiv Željezničara, ali neće biti nimalo lako. Oni igraju u jednoj dobroj formi i nisu poraženi 11 utakmica, no na Tušnju će pasti. Moji saigrači su svjesni koliko nam znači ta utakmica. Pobjedom bismo završili naš posao i vjerovatno bi opstanak bio osiguran", dodaje Slomić, koji odmara i meč 24. kola zbog crvenog kartona u susretu protiv Zrinjskog.
"Da, nažalost propuštam utakmicu sa Željezničarom. Odmarao sam protiv Slavije, a evo i ovu utakmicu. Ipak, ja sam uvjeren da Sloboda ima dovoljno kvalitete i da će i bez mog prisustva ostvariti pobjedu. Žao mi je što nisam na raspolaganju treneru, ali šta je tu je..."
Nakon operacije "Željo", Sloboda u subotu gostuje u Prijedoru kod Rudara, jednog od izravnih konkurenata u borbi za opstanak. Treba napomenuti da, osim Slomića, Glavaš može računati na skoro sve igrače. Jedino je upitan nastup Ognjena Krasića, koji se još uvijek nije dovoljno oporavio.
Hvala bogu pa ce utakmica bit u srijedu da ovo sto prije zaboravim kad ih pobjedimo
Piše: E. Škorić
Ponedjeljak, 19.04.10. 20:23.
Nakon poraza u Istočnom Sarajevu od Slavije (2:1), Sloboda u srijedu na Tušnju dočekuje lidera, ekipu Željezničara. Semir Slomić, napadač Tuzlaka, vjeruje da će njegovi saigrači zaustaviti "mašinu" s Grbavice.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Sloboda je u nedjelju, u okviru 23. kola, gostovala u Istočnom Sarajevu kod Slavije. Kombinovani sastav kojeg je izveo trener Vlatko Glavaš poražen je rezultatom 2:1. Doduše, mnogo teže nego se to očekivalo. Napadač Tuzlaka, Semir Slomić nije nastupio zbog suspenzije nakon crvenog kartona protiv Zrinjskog.
"Sigurno da se osjetio nedostatak golmana Denisa Mujkića i par standardnih igrača, koji nisu nastupili zbog kartona i povreda. No, čuo sam dosta pohvala od saigrača i mogu reći da nije prikazana loša igra u Istočnom Sarajevu. Uostalom, Slavija je taj pobjedonosni gol postigla na samom kraju utakmice. Vjerujem da smo mogli i do povoljnijeg rezultata, da smo bili kompletniji. No, šta je tu je, igrali smo dosta dobro i sada se svi osvrću na utakmicu sa Željezničarom", kazao je Semir Slomić u razgovoru za SportSport.ba.
Tuzlaci se ove sezone bore za opstanak u Premijer ligi. U srijedu na Tušanj stiže Željezničar, tim koji u proljeću ne zna za poraz. Osimovi puleni igraju u velikoj formi, no Slomić vjeruje da će se ovaj put prekinuti dobra serija Sarajlija.
"Mislim da će momci nastaviti niz bez poraza na Tušnju. Očekujem pobjedu protiv Željezničara, ali neće biti nimalo lako. Oni igraju u jednoj dobroj formi i nisu poraženi 11 utakmica, no na Tušnju će pasti. Moji saigrači su svjesni koliko nam znači ta utakmica. Pobjedom bismo završili naš posao i vjerovatno bi opstanak bio osiguran", dodaje Slomić, koji odmara i meč 24. kola zbog crvenog kartona u susretu protiv Zrinjskog.
"Da, nažalost propuštam utakmicu sa Željezničarom. Odmarao sam protiv Slavije, a evo i ovu utakmicu. Ipak, ja sam uvjeren da Sloboda ima dovoljno kvalitete i da će i bez mog prisustva ostvariti pobjedu. Žao mi je što nisam na raspolaganju treneru, ali šta je tu je..."
Nakon operacije "Željo", Sloboda u subotu gostuje u Prijedoru kod Rudara, jednog od izravnih konkurenata u borbi za opstanak. Treba napomenuti da, osim Slomića, Glavaš može računati na skoro sve igrače. Jedino je upitan nastup Ognjena Krasića, koji se još uvijek nije dovoljno oporavio.
Hvala bogu pa ce utakmica bit u srijedu da ovo sto prije zaboravim kad ih pobjedimo
http://img245.imageshack.us/i/kackettm.png/elninho_resTO je napisao/la:da nato sam mislio,ako moze et bio bih zahvalan...?
http://img394.imageshack.us/i/photo0015s.jpg/
http://img383.imageshack.us/i/photo0016lq.jpg/
http://img231.imageshack.us/i/photo0017g.jpg/
http://img594.imageshack.us/i/photo0019r.jpg/
http://img401.imageshack.us/i/photo0001lz.jpg/
http://img118.imageshack.us/i/photo0002.jpg/
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Jel mi moze neko pomoc oko odlaska u Tz, ako moze nek mi na pp javi... 
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Titula bi se najvjerovatnije mogla slaviti na Grbavici protiv Laktaša, barem bi ja najvise volio, to bi bio haos 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Kako podrzati rad kad nisi iz Sarajeva? Ja bih kupio, al daleko mi prostorije Udruzenja1921 je napisao/la:Razumijemo mi i latinicu.tm84 je napisao/la:10 у првенству " 3 у &. $ " $ " у & " 2009. $Željovac je napisao/la:Glupo je ovo računanje da 1170 minuta nismo poraženi, obzirom da se porazi ne dešavaju u minuti, kao golovi. Makar bilo opasnije tako reći nego 13 utakmica. (10 u prvenstvu, dvije u kupu, koja je 13.?)
& ": $ $ - " 0-0
Nove majice, 20 KM. Bilo bi dobro da kupite jer time podrzavate rad Udruzenja. Vise na linku.
http://themaniacs.org/tm87/vijesti/42-n ... niar-.html
jedino Bgm ako imas koga iz Sa da mu kazes da uzme za tebe, drugacije dosta tesko...Kako podrzati rad kad nisi iz Sarajeva? Ja bih kupio, al daleko mi prostorije Udruzenja
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
šta ćemo sa stadionom
ne bi se mogle igrat evropske utakmice ni na jednom stadionu u BiH...
valjda ce to Žujo promijeniti
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Hahahahah ma haveru neka se zavrsi liga onako kako mi to svi zelimo, a za stadion cemo se pobrinuti kasnijeŽeljoman je napisao/la:šta ćemo sa stadionom![]()
![]()
![]()
- themaniaks
- Kontakt:
NB ce promijeniti kriterij Uefe 
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Hahahahahaha vrh dede mithemaniaks je napisao/la:NB ce promijeniti kriterij Uefe
Volim te Zeljo!!!
Radna akcija, 15.000 ljudi, lopatu u ruku i deri paša moj. Držim da će nas Žujo počastit sa po jednom desetkom u polaŽeljoman je napisao/la:šta ćemo sa stadionom![]()
![]()
![]()
edit: nećemo luk da ne damfamo jedni drugim.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 19 apr 2010, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- samir_tm87
- Kontakt:
sa lukom??
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da li ce opet "pasti" stranica u srijedu..
Dobre ove majice, al' skupe brate..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Stadion ce nam trebati tek ukoliko prodjemo sva pretkola, tj. ako se plasiramo u grupnu fazu Lige prvaka (Lige UEFA). Kad bi se fakat tu kvalifikovali, ja bih prvi dosao sa krampom, oca mi mog 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- samir_tm87
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li ce opet "pasti" stranica u srijedu..![]()
![]()
![]()
nisu skupe , meni bash extra , pogotovo slika , a jucer imam pare i kontam aj nece doci novi daj da potrosim , e ebo ga svak
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbm onima koji su narusili dobre odnose Fukara i Manijaka! Vrijeme je da se opet poprave odnosi izmedju radnicke klase, a ovo iz rezimske neka placu!
a BRKO IMA LIJEPE BRKOVE
nEK NAM JE SQA SRECOM!!! 
a BRKO IMA LIJEPE BRKOVE
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- themaniaks
- Kontakt:
150 mjesta sramota
fuj da hoce ispasti gamad iz lige,kad ne mogu smjestiti gostujuce navijace.Al razumijem ja to...Fear of The Maniacs
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma bolan kakva sramota ne znamo gdje cemo i mi! Jbg lako je Torpedovcima imaju uvijek viska mjesta! Nama rezim nije gradio beton!themaniaks je napisao/la:150 mjesta sramotafuj da hoce ispasti gamad iz lige,kad ne mogu smjestiti gostujuce navijace.Al razumijem ja to...Fear of The Maniacs
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
jarane, stadion trenutno ne moze bolje pruziti, slazem se i ja da je premalo realno, al bolje ista nego nista, i bolje da nas dodje 150 i sve protekne kako treba, svi se smjeste, nego da nas dodje 1000 i onda se pobijemo sa policijom i ostalima zbog toga sto nemamo gdje biti... razmisli malo...themaniaks je napisao/la:150 mjesta sramotafuj da hoce ispasti gamad iz lige,kad ne mogu smjestiti gostujuce navijace.Al razumijem ja to...Fear of The Maniacs
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- bistrikboy
- Kontakt:
To je tacno 5%,po pravilima,kada bude stadion kako treba bice vise,sta kukate odmahthemaniaks je napisao/la:150 mjesta sramotafuj da hoce ispasti gamad iz lige,kad ne mogu smjestiti gostujuce navijace.Al razumijem ja to...Fear of The Maniacs
Ovo je najteza utakmica do sada jer Slobodi trebaju bodovi i nece biti lahko,s nerijesenim bi Sloboda bila manje zadovoljna nego mi,ali ne bi bio kraj svijeta po njih,pobjedom bi osigurali titulu i rijesili dileme oko toga,bilo kako bilo pa makar izgubili podnijecemo poraz dostojanstveno i nastaviti da se tackamo sa Borcem do kraja...
Svi su spremni i nema kartoniranih igraca,samo Alen je jos an stroja...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua