Ja prestao igrati kad sam zaboravio sve sa acconuta gdje sam bio u nekoj bronzi kuknjavaSveti je napisao/la:igra li ko lola da bacimo koju partiju
Skinuo jos jednom, krenuo ali mi se ne da ispocetka sve
Ja prestao igrati kad sam zaboravio sve sa acconuta gdje sam bio u nekoj bronzi kuknjavaSveti je napisao/la:igra li ko lola da bacimo koju partiju
ja sam na EUNE, bio sam SILVER II, ali sam pao, igraju teski levati pa zeznu game-ove :/ vise mi se i ne ulazi zbog takvih likovaAjsKjub je napisao/la:Igra ko na EUNE??
sonpenn je napisao/la:Moze li mi neko dat dobar link od GTA SA. Pozelio da malo poigram![]()
![]()
Daj da i ja ga odigram, meni najbolja igra na segi bilaR32 je napisao/la:Joj neki dan naisao na "bomberman", bilo nekad davno na onim sega igricama, jesam se zarazio, isti mi cejf ko i prije
ako mislis samo split screen a ne online ondabavarian_bk je napisao/la:Šta biste predložili da se skine od nekih "auta " , da se može igrati multiplayer ?
http://lmgtfy.com/?q=league+of+legendsMElloo je napisao/la:Sta je taj lol jel to fazon isto Wow ?
nije samo na LoL-u i na CS-u i bilo kojoj drugoj timskoj online igri, ljudi su retardirani, i oni i Rusitheboss_RD07 je napisao/la:Nikad nisam mrzio nijedan narod dok nisam instalirao LoL. Yebena poljska vnaGo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.