Transferi, igrači Premijer Lige BiH
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: Najbolji igraci nase lige
Kako zavrsi utakmica? Ja ne znam, ne pratim Zvijezdu al cujem od starog ponesto 

010 ISN'T JUST A CODE
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dobila je Zvjezda 1-0 gol onog Vasica sa 30 metara sigurno..a najrealniji bi remi bio,Sloboda imala mnogo bolje prilike,al lopta jbg jednostavno nije htjela u goRK Gradacac je napisao/la:Kako zavrsi utakmica? Ja ne znam, ne pratim Zvijezdu al cujem od starog ponesto
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Dobro to je sad sa tvog gledista... a ko je taj Vasic, nikad cuoultrasstyle_tz je napisao/la:dobila je Zvjezda 1-0 gol onog Vasica sa 30 metara sigurno..a najrealniji bi remi bio,Sloboda imala mnogo bolje prilike,al lopta jbg jednostavno nije htjela u goRK Gradacac je napisao/la:Kako zavrsi utakmica? Ja ne znam, ne pratim Zvijezdu al cujem od starog ponesto

Nije provokacija ozbiljno pitam?
010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
Savic,strijelac eurogola,sanse i gol mozete pogledati na ovome klipu
- RK Gradacac
- Kontakt:
Eorogol svaka cast Savicu. A niko nije ni ocekivao da ce sutatyummymummy je napisao/la:Savic,strijelac eurogola,sanse i gol mozete pogledati na ovome klipu

Ja vidim samo prilike Zvijezde a ovaj tuzlak rece bio najrealniji remi

010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
meni je spalevic najbolji!!!
Đurić,uostalom i proglasen je najboljim igracem lige i igra u zivotnoj formi,jos bi dodao Stanu Nikolića kao jednog od najboljih ako ne i najboljeg defanzivca lige a i Mladen Zizovic je klasa.
Navijac sam Sarajeva ali najbolje igrac lige je Velibor Djuric i Mladen Zizovic,onda mozda Spalevic,a ove "zvjezde" zelje i sarajeva bolje im je da igraju po Pofalicim i kod Brace za Vrbanjusu??????
Vjerujem da ce Cala naprabit nekod igraca u Sa,mislim opcenit da bih ovaj junior Dalibr Pandja mogao bit osvjezenje lige !!!
Vjerujem da ce Cala naprabit nekod igraca u Sa,mislim opcenit da bih ovaj junior Dalibr Pandja mogao bit osvjezenje lige !!!
ma bilo koji bolji igrac da se nadje u nasoj ligi maximalno odigra jednu sezonu i odma ide,tako da po meni nema "najboljeg igraca" sve je to u 5 deka..jadno i zalosno 

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
otkako Husejinovic, Stilic, Dijaliba, Handzic i jos nekolicina napustise PL, opao je dosta kvalitet. Trenutno nema nekih mladih igraca koji su mi nesto posebno zapali za oko. Valja na povrsinu izbaciti nove nade. U tome je spas Bh Fudbala. Svi klubovi moraju sto vise forsirati mlade igrace, pa u svakih 20-30, jedan ce se probiti. Svake godine je nasa liga znala izroditi par kvalitetnih mladih igraca. Takodjer i u prvoj federalnoj ligi ima dosta dobrih mladih igraca.
ne zaboravite da je Ermin Zec do jucer igrao u prvoj ligi federacije, a sada je jedan od najboljih u HNL-u. Dobar je onaj Visca iz Buducnosti, a takodjer Semir Veladzic iz Jedinstva je novo mlado ekstra kvalitetno ime. Kazem vam, zapamtite ovo ime....
ne zaboravite da je Ermin Zec do jucer igrao u prvoj ligi federacije, a sada je jedan od najboljih u HNL-u. Dobar je onaj Visca iz Buducnosti, a takodjer Semir Veladzic iz Jedinstva je novo mlado ekstra kvalitetno ime. Kazem vam, zapamtite ovo ime....
MENI MOJE, A VAMA VASE
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
jebote al onaj spalevic sam vuce Slaviju,bash je iskusan 

svaka cast mikeliniju...ma kakvi penali...jedan nije ni postojao...a drugi je iz nesigurnosti...momak je pravii igrac...pa to je obrambeni igrac talijanskog porijekla...sta jos reci?...ultrasstyle_tz je napisao/la:pokazao se protiv nas u gGradaccu,Mikelini bez greske utakmicu odigrao,jebla vas vise ona 2 penala gledajte malo ostatak kako je lik igrao...a Vasilic izbaci Okanovica protiv Slobode extra,nebi ga veznjak bolje izbacio,i jos ispade kod 2 sanse nase ko iz voza,onakve greske pravit u nasoj ligi i ocekivat poziv u reprezentaciju??RK Gradacac je napisao/la:Velibor Vasilic, rodjen u Tuzli, nakon rata zivio u Bijeljini. Igrao za Radnik a nakon ispadanja Radnika u drugu ligu dosao u Gradacacku zvijezdu. Dva puta pozivan u reprezentaciju, protiv Spanije u Spaniji nije zabiljezio nastup ali jeste zato na Bilinom Polju. Protiv Slovenije nije mogao igrati zbog povrede pa je Ciro trazio zamjene u Mikeliniju koji je se "dostojno" predstavio.
Po mom misljenju nema kvalitet za repku ali je ipak puno bolji od Mikelinija.
Vasilic bolji od Mikelinija...hahaha...pa Vasa je kriv za taj prvi gol Armenije uopste koji je zabila nama...anlayan je napisao/la:svaka cast mikeliniju...ma kakvi penali...jedan nije ni postojao...a drugi je iz nesigurnosti...momak je pravii igrac...pa to je obrambeni igrac talijanskog porijekla...sta jos reci?...ultrasstyle_tz je napisao/la:pokazao se protiv nas u gGradaccu,Mikelini bez greske utakmicu odigrao,jebla vas vise ona 2 penala gledajte malo ostatak kako je lik igrao...a Vasilic izbaci Okanovica protiv Slobode extra,nebi ga veznjak bolje izbacio,i jos ispade kod 2 sanse nase ko iz voza,onakve greske pravit u nasoj ligi i ocekivat poziv u reprezentaciju??RK Gradacac je napisao/la:Velibor Vasilic, rodjen u Tuzli, nakon rata zivio u Bijeljini. Igrao za Radnik a nakon ispadanja Radnika u drugu ligu dosao u Gradacacku zvijezdu. Dva puta pozivan u reprezentaciju, protiv Spanije u Spaniji nije zabiljezio nastup ali jeste zato na Bilinom Polju. Protiv Slovenije nije mogao igrati zbog povrede pa je Ciro trazio zamjene u Mikeliniju koji je se "dostojno" predstavio.
Po mom misljenju nema kvalitet za repku ali je ipak puno bolji od Mikelinija.
Najbolji igrac nase lige je Marijan Mijajlovic

Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Wagner.
Zizovic.
Zizovic.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ima dobrih golmana:mujkic,tripic,hamzic,sehic,nurkovic
odbrambenih:torlak,mikelini,vasilic,markovic,memisevic,cocalic,nikolic,dzidic,colic
veznih:beslija,zizovic,djuric,ihtijarevic,muminovic,puric,jancevski,jugo,sabic,simic
napadaca:hiros,wagner,rovcanin,hadzic,spalevic,joldic,mujic
odbrambenih:torlak,mikelini,vasilic,markovic,memisevic,cocalic,nikolic,dzidic,colic
veznih:beslija,zizovic,djuric,ihtijarevic,muminovic,puric,jancevski,jugo,sabic,simic
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
bravo na korektnosti i nisi kao neki sto pisu samo igrace svoje ekipe!!!!fk sarajevo je napisao/la:ima dobrih golmana:mujkic,tripic,hamzic,sehic,nurkovic
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
- Kontakt:
Spalevic
Wagner je veznjak ali eto...nema veze...malo ga nekad gurne trener u napad...fk sarajevo je napisao/la:ima dobrih golmana:mujkic,tripic,hamzic,sehic,nurkovic
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, jurisicduska, riki46, rishovski i 22 gosta.