Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zabranjeni
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zabranjeni » 22 maj 2015, 18:53

admir12345 je napisao/la:
reLo je napisao/la:Gdje ti ovdje vidiš ijednu analizu? Samo si nalupao parove i ovu košarku lupao više koševa bez bilo kakve logike. Al' eto, svakom svačije.
Sasari igra playy off napravio brejk u Trentu i pobjedom prolazi dalje
Ajacio pobjedom ostaje u ligi
Lugano pobjedom ulazi u prvu ligu
Gimnasia domacinska ekipa kuci vecinom dobija
Virtus proslu bilo 169 sto i sad nebi moglo bit
Khimki i jedna i druga ekipa igraju brzu kosarku rjesavaju brzo napade i uvjek se ocekuje velik broj poena
Cedevita najefikasnija u ekipa u ligi
Rain filipinska liga igra se 48 minuta Ginebra obe su jedni od najefikasniji ekipa u ligi
Wetelzer ima jos nade za izlazak u EHF al i u medjusobnim duelima kuci zadnje 4 dobili
Tampa bay vodi 2:1 u seriji ima brejk prednosti kuci proslu dobili na produzetke al su kvalitetnija ekipa vjerujem da ce nocas to i dokazat
Slaven zna se ko i nasa liga domacini vecinom dobijaju
I molio bi te da me postedis takvi komentara vise niko te ne tjera da prepisujes moje parove,to je tvoja slobodnja volja al ako ti vec toliko mislis da ja nemam pojima sta igram onda posalji ti neki svoj par sa analizom da vidimo tebe,nije valjda da samo prepisivas od drugih ;)
A kad si ti momcino ovako zadnji put dobio? Ili mozda bolje, da li si ikad prosao ovakav listic? Kako god izgledni parovi bili ovo je cisto lupanje i sreca, drugo nista.

I uopste, ovaj podforum je bas onako "bosanski" ili ti ga "narodni" , ljudi lupaju parove, uplacuju po marku, po 20 centi itd i jos stave kao da ih neko prati ili sta vec. Ima par momaka koje vrijedi ispratiti, jucer sam komentarisao momku koji igra stalno tenis, opet nije poslusao moj savjet da se kloni zenskog tenisa a mislim da je opet pao samo na tome. Igrajte max 3-4 para, izglednija, nek vam budu tenis , kosarka ili odbojka osnova, tu je najmanje iznenadjenja, naravno jaci turniri i jace lige, fudbal neki ziceri ili nesto a ovo lupanje bolje ne stavljajte ima neko ko ce to ispratiti mozda a bezveze baca pare.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 maj 2015, 18:59

ovako igram u zadnje vrijeme, uplatim jednu jacu na velike favorite, obicno da daju gol. dok god je ziva, ne gledam ponudu

Mattersburg daje 1.10
Ajjacio daje 1.10
Cracovia daje 1.10
.............................
Hoffenheim daje 1.17
Juve daje 1.22
Touluse daje 1.17
Marseille 1 1.20
Real 1 1.10
..............................
Newcastle daje 1.15
Leicester daje 1.10
Man City daje 1.07

na uplatu od 24 KM, isplata tacno 100

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 22 maj 2015, 19:07

Angers, Valenciennes, Bourg, Bohemians :thumbup:

A. Lustenau oba daju, Horn daje gol, Clermont poluvrijeme ili kraj X, Red Star 1, Derry 1X, Drogheda 1X, Cork oba daju, Cittadella daje gol, Volendam poluvrijeme ili kraj X, Penafiel ne daje gol, Lugano 1, Le Mont 1X :mrgreen:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 maj 2015, 19:18

Mitchel, owens, ray, hazili svi preko, armani tekma preko

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

winofcro
Kontakt:

Post Postao/la winofcro » 22 maj 2015, 19:44

zabranjeni je napisao/la:
admir12345 je napisao/la:
reLo je napisao/la:Gdje ti ovdje vidiš ijednu analizu? Samo si nalupao parove i ovu košarku lupao više koševa bez bilo kakve logike. Al' eto, svakom svačije.
Sasari igra playy off napravio brejk u Trentu i pobjedom prolazi dalje
Ajacio pobjedom ostaje u ligi
Lugano pobjedom ulazi u prvu ligu
Gimnasia domacinska ekipa kuci vecinom dobija
Virtus proslu bilo 169 sto i sad nebi moglo bit
Khimki i jedna i druga ekipa igraju brzu kosarku rjesavaju brzo napade i uvjek se ocekuje velik broj poena
Cedevita najefikasnija u ekipa u ligi
Rain filipinska liga igra se 48 minuta Ginebra obe su jedni od najefikasniji ekipa u ligi
Wetelzer ima jos nade za izlazak u EHF al i u medjusobnim duelima kuci zadnje 4 dobili
Tampa bay vodi 2:1 u seriji ima brejk prednosti kuci proslu dobili na produzetke al su kvalitetnija ekipa vjerujem da ce nocas to i dokazat
Slaven zna se ko i nasa liga domacini vecinom dobijaju
I molio bi te da me postedis takvi komentara vise niko te ne tjera da prepisujes moje parove,to je tvoja slobodnja volja al ako ti vec toliko mislis da ja nemam pojima sta igram onda posalji ti neki svoj par sa analizom da vidimo tebe,nije valjda da samo prepisivas od drugih ;)
A kad si ti momcino ovako zadnji put dobio? Ili mozda bolje, da li si ikad prosao ovakav listic? Kako god izgledni parovi bili ovo je cisto lupanje i sreca, drugo nista.

I uopste, ovaj podforum je bas onako "bosanski" ili ti ga "narodni" , ljudi lupaju parove, uplacuju po marku, po 20 centi itd i jos stave kao da ih neko prati ili sta vec. Ima par momaka koje vrijedi ispratiti, jucer sam komentarisao momku koji igra stalno tenis, opet nije poslusao moj savjet da se kloni zenskog tenisa a mislim da je opet pao samo na tome. Igrajte max 3-4 para, izglednija, nek vam budu tenis , kosarka ili odbojka osnova, tu je najmanje iznenadjenja, naravno jaci turniri i jace lige, fudbal neki ziceri ili nesto a ovo lupanje bolje ne stavljajte ima neko ko ce to ispratiti mozda a bezveze baca pare.
Zeniski teni se ne treba igrati! Sta znas kada je tenisacica dobila "ono" XD...

aloba90
Kontakt:

Post Postao/la aloba90 » 22 maj 2015, 23:40

Imam poslasticu za večeras, a to je Obras - Ciclista UNDER na koševe, granica je 153,5. Ovo prolazi 99,9 posto jer sam imao priliku da ih gledam na bet365 strimovima i Obras svoju igru temelji na jakoj odbrani, jedna su od najboljih odbrambenih ekipa koje sam gledo u južnoameričkoj košarci i poprlično sam siguran u ovu granicu, očekujem njihovih 80ak poena, a goste ispod 70 SIGURNO. Pokušajte, ne pišem često, ali isto tako rijetko kad sam siguran u nešto kao u ovaj par, možete pokušati i hendikep, ali ovaj zbit poena bi vam trebao biti prva opcija. Sretno :D

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 22 maj 2015, 23:45

Bez obzira sto je Juve malo i umoran i nema imperativa,al kuci igraju protiv Napolija i kvota na Juve 2,80??
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

blackadder
Kontakt:

Post Postao/la blackadder » 23 maj 2015, 02:08

aloba90 je napisao/la:Imam poslasticu za večeras, a to je Obras - Ciclista UNDER na koševe, granica je 153,5. Ovo prolazi 99,9 posto jer sam imao priliku da ih gledam na bet365 strimovima i Obras svoju igru temelji na jakoj odbrani, jedna su od najboljih odbrambenih ekipa koje sam gledo u južnoameričkoj košarci i poprlično sam siguran u ovu granicu, očekujem njihovih 80ak poena, a goste ispod 70 SIGURNO. Pokušajte, ne pišem često, ali isto tako rijetko kad sam siguran u nešto kao u ovaj par, možete pokušati i hendikep, ali ovaj zbit poena bi vam trebao biti prva opcija. Sretno :D
99% :hmmmmm:

Viper
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Viper » 23 maj 2015, 09:48

blackadder je napisao/la:
aloba90 je napisao/la:Imam poslasticu za večeras, a to je Obras - Ciclista UNDER na koševe, granica je 153,5. Ovo prolazi 99,9 posto jer sam imao priliku da ih gledam na bet365 strimovima i Obras svoju igru temelji na jakoj odbrani, jedna su od najboljih odbrambenih ekipa koje sam gledo u južnoameričkoj košarci i poprlično sam siguran u ovu granicu, očekujem njihovih 80ak poena, a goste ispod 70 SIGURNO. Pokušajte, ne pišem često, ali isto tako rijetko kad sam siguran u nešto kao u ovaj par, možete pokušati i hendikep, ali ovaj zbit poena bi vam trebao biti prva opcija. Sretno :D
99% :hmmmmm:
Dobro je i rekao covjek nista nije 100% ;)
SAMO ČELIK !

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 23 maj 2015, 10:35

20:45 Genoa - Inter(Over kartona)

- Genoa je prije izvjesnog vremena ostala bez licence za Euro takmicenja. Doduse jos nije usvojeno 100% ali ako se usvoji prvi iza njih ide u LE. Cijela Italija bruji da se to stima bas ekipi Intera, koji im dolazi na noge veceras. Gradski suparnik Sampdoria koja je takodjer u igri prijavila je stadion Sassuola tako da sa Uefom nece imati problema. Svakako ce ih docekati na noz+sto Genoa uopste nije njezna ekipa. Inter bi s eventualnom pobjedom prisao Djenovljanima na samo bod i par kola prije kraja bio u win situacija. Prstace na sve strane i mislim da ovdje ispod 5 kartona nece biti. Taljavento sudi veceras koji je bara-bara ali mislim da ce veceras biti puno posla za njega i njegove pomocnike. Ako igrate u zemaljskim kladionicama odigrajte u WWIN-u gdje se crveni racuna kao 2 zuta. Po meni tip dana. Sretno... :thumbup:
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 23 maj 2015, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 23 maj 2015, 10:37

slika

matija994
Kontakt:

Post Postao/la matija994 » 23 maj 2015, 12:48

Svaka čast

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 maj 2015, 12:50

zgmiky je napisao/la:Slaven Belupo-Zadar 1 2.20

Oprašta se Davor Vugrinec, zadnja utakmica u prvoj HNL, Zadar rekli smo od danas drugoligaš, trebalo bi uplatiti još večeras jer sutra očekujem kvotu ispod 2 a mislim da će Koprivnica i Belupo prirediti Vugi dostojan oproštaj uz pobjedu.
2-0

nadam se da je nekom pomoglo a kvota je pala kao što sam i očekivao, banda odmah spušta :lol:

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 23 maj 2015, 12:57

Lorenzi vs Boutilller 1
Knapp vs Vinci 1
Thiem vs L.Mayer 1
Belluci vs Souza 1
Rayo vs R.Sociedad ps1

kv.8,00
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 23 maj 2015, 13:04

slika

Uplata: 5 KM Dobitak: 97 KM

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 maj 2015, 13:09

Sloboda-Mladost V.O. 1 1.85
Sloboda ganja niz bez poraza, u odlicnoj smo formi, sedam utakmica bez poraza. Kod kuce u ovoj polusezoni ucinak 6-1-0. Mladost očajna, u gostima samo jedna pobjeda u ovoj polusezoni.

Vitez-Sarajevo 2 1.35
Travnik-Željezničar 1.15
Ova dva para nema razloga objasnjavati

Sousa-Belluci 2 1.3
Gledao sam Sousu fino igra ali nije na nivou Bellucia koji je namučio i Đokovića i jednostavno je klasu iznad Souse.

Barcelona-Ademar Leon vise od 66.5 golova na utakmici
Zadnje kolo ASOBAL lige, utakmica se igra vise rekreativno nego rezultatski, u Španiji se igra brz rukomet bez nekih jakih odbrana i sve utakmcie koje sam gledo su komotno mogle preko 70 golova.

Uplata 10 dobitak 62.3
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 23 maj 2015, 13:21

Krka - Maribor Pobjeda gosta + oba daju gol 3.25
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 maj 2015, 13:22

tenis triple na gemove

22,5/J.Sousa-Bellucci T. 1 1,75
22,5/L.Mayer-Thiem D. 2 1,80
21,5/Stosur S.-K.Mladenovic 2 1,80
5.67

Belluci bi trebao riješiti to u dva seta, rutinski okruniti dobre igre i očekujem nekih 6-3 jedan set barem i to je dosta za prolaz
Mayer i Thiem mislim ide tri seta ako ne onda barem jedan TB i drugi set do 4-4 i dosta za prolaz
Babe ne mogu odigrati normalan meč pa tako mislim da će se desiti iznenađenje u vidu pobjede Kristine ako ništa barem set će uzeti nadam se a ako dobije neće je razbiti, mislim da idu tri seta i prolaz

tenis single

Stosur-Mladenović 2 2.75

probao bih na iznenađenje, zna se da je Samantha odlična na ovoj podlozi koja joj je omiljena, no u pon. počinje RG i može se dogoditi da bude mislima već tamo, Mladenović domaća uzdanica i možda joj se potrefi dan da Stosur odigra lošije a ona to iskoristi

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 maj 2015, 13:26

Ja cu da opalim na Paderborna nisu toliko losiji od Stutgarta i mislim ako odigraju kako znaju da ce ostati u ligi a Stutgart zasluzeno ispasti

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 maj 2015, 13:29

Rudeš-Bistra 2 4.55, moguć rezultat 0-1

Rudeš jedan od rijetkih koji igra fair, vrijeme je i njima da osjete čari mućkanja :lol: tako da možda poguraju malo goste i produže im život i nadanja da će i dogodine igrati drugu ligu

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.