A kad si ti momcino ovako zadnji put dobio? Ili mozda bolje, da li si ikad prosao ovakav listic? Kako god izgledni parovi bili ovo je cisto lupanje i sreca, drugo nista.admir12345 je napisao/la:Sasari igra playy off napravio brejk u Trentu i pobjedom prolazi daljereLo je napisao/la:Gdje ti ovdje vidiš ijednu analizu? Samo si nalupao parove i ovu košarku lupao više koševa bez bilo kakve logike. Al' eto, svakom svačije.
Ajacio pobjedom ostaje u ligi
Lugano pobjedom ulazi u prvu ligu
Gimnasia domacinska ekipa kuci vecinom dobija
Virtus proslu bilo 169 sto i sad nebi moglo bit
Khimki i jedna i druga ekipa igraju brzu kosarku rjesavaju brzo napade i uvjek se ocekuje velik broj poena
Cedevita najefikasnija u ekipa u ligi
Rain filipinska liga igra se 48 minuta Ginebra obe su jedni od najefikasniji ekipa u ligi
Wetelzer ima jos nade za izlazak u EHF al i u medjusobnim duelima kuci zadnje 4 dobili
Tampa bay vodi 2:1 u seriji ima brejk prednosti kuci proslu dobili na produzetke al su kvalitetnija ekipa vjerujem da ce nocas to i dokazat
Slaven zna se ko i nasa liga domacini vecinom dobijaju
I molio bi te da me postedis takvi komentara vise niko te ne tjera da prepisujes moje parove,to je tvoja slobodnja volja al ako ti vec toliko mislis da ja nemam pojima sta igram onda posalji ti neki svoj par sa analizom da vidimo tebe,nije valjda da samo prepisivas od drugih
I uopste, ovaj podforum je bas onako "bosanski" ili ti ga "narodni" , ljudi lupaju parove, uplacuju po marku, po 20 centi itd i jos stave kao da ih neko prati ili sta vec. Ima par momaka koje vrijedi ispratiti, jucer sam komentarisao momku koji igra stalno tenis, opet nije poslusao moj savjet da se kloni zenskog tenisa a mislim da je opet pao samo na tome. Igrajte max 3-4 para, izglednija, nek vam budu tenis , kosarka ili odbojka osnova, tu je najmanje iznenadjenja, naravno jaci turniri i jace lige, fudbal neki ziceri ili nesto a ovo lupanje bolje ne stavljajte ima neko ko ce to ispratiti mozda a bezveze baca pare.