Pa znamZip je napisao/la:Ma dogovoreno bolan, sta se cudis![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jeste kad je Zeljo gostovao Leotaru na Zelju bila kvota 1,10FaraonTM je napisao/la:Jel' bila kad manja kvota na gosta u našoj ligi?samirr je napisao/la:pogledaj na rezultatima varira kvota izmedju 1,33 i 1,39
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Znaci opet pobjeda gosta, pogrešna procjena kladionicasamirr je napisao/la:Jeste kad je Zeljo gostovao Leotaru na Zelju bila kvota 1,10FaraonTM je napisao/la:Jel' bila kad manja kvota na gosta u našoj ligi?samirr je napisao/la:pogledaj na rezultatima varira kvota izmedju 1,33 i 1,39
Riješiće ih Sarajevo u prvom poluvremenuRooney88 je napisao/la:Uzima Vitez danas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ocel igdje biti prijenos utakmice iz Viteza?
Hvala. Mrsko mi pretrazit sve programske seme, lakse pitat 
Pa ja, lakše da ja pretražujem.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
dajte link---vitez sarajevo
haha,gdje onaj drinin1,50 kvota ,moj Batva.Ja odigrao danas,jos ne daju vezati taj par sa Travnikom!U 10 sati kvota na Zvijezdu bila 4,50.
Bice ovi iz Borca skroz indisponirani sutra,ali ce Drinu sa osmijehom na licu izbaciti iz lige ako im se pruzi prilika za to zadovoljstvo.
Vidim Pappy rece da smo u losim odnosima sa Borcem ,prije bi rekao da su oni u losim odnosima sa nama.Mi sa njima nismo ,koliko znam nikakvih sukoba nije bilo."Lesinari"su uvijek lijepo docekani u Zvorniku, a i nasi u B.luci!
E sad sto oni jednu godinu izaberu da ostave Travnik u ligi,a izbace Rudar Prijedor.Ove godine su izabrali da pomognu Zvijezdi,a na Drini da pokazu kvalitet i da se ne kockaju sa "ugledom" kluba.Sa takvim ponasanjem tesko da Borac moze biti omiljeni klub u Zvorniku ,Prijedoru i sl.
Pritom da ne budem pogresno shvacen ,mi ne trazimo pomoc od Borca ako nas dobiju cestitacemo im.
Ali u "slab dan "sutra protiv preporodjene Zvijezde ,niko u Zvorniku im nece povjerovati!
- akisarajevo92
- Kontakt:
zato mi je specijlno drago zbog skracivanja lige da ne gledam vise ova stimanja RS klubova....ligu ce igrat maksimalno 2 tima is RS pa nek onda stimaju
Zato nasi iz federacije ginu protiv komsija a lagano pustaju ovim iz RS-a.vidi Slobode sta radi lafo autogolKenoRob je napisao/la:zato mi je specijlno drago zbog skracivanja lige da ne gledam vise ova stimanja RS klubova....ligu ce igrat maksimalno 2 tima is RS pa nek onda stimaju
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ne trebamo ni "mi" stimat neka ipadnu 2 najlosija tima u sezoni pa makar to bio i moj Celik. skracivanjem lige ce se i taj segment dosta popravit, nadam se...uvijek ista prica
Zašto je utakmica u Vitezu ranije počela? 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Slavija povela
Pa-pa Vitez
Pa-pa Vitez
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
1:1 SirokiVirtu4l je napisao/la:Slavija povela
Pa-pa Vitez
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sloboda - Mladost 0:2, kako ce se tek prepustiti pitarima.
Vitez, Zvijeda
Vitez, Zvijeda
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.