I aBd protiv slobode zadnu jedno 25 000...i preci cemo 100 000Zip je napisao/la:A tek kada se smanji liga![]()
Ipak vrijedi sve ovo sto se pozitivno desava u klubu, prepoznali su i navijaci
duplo vise gledalaca
Bravo mi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U INAT SVIMA 1946
Još dva sata. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ko nije dos'o a mog'o je - ZAJEBO SE!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ma samo srce na teren i pobjeda neće izostati! Kvalitetniji smo deset puta! 
U novi boj ...
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Hoće bit neki prenos il' nešto? 
BHT1 17:00h
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Koliko vidim nisu jos..
Delac. Tatko, Kova, Puzi, Kallasi, Radovac, Cimi, Stojcev, Velkoski, Bekic i Benko.
MCMXLVI je napisao/la:Delac. Tatko, Kova, Puzi, Kallasi, Radovac, Cimi, Stojcev, Velkoski, Bekic i Benko.
Odlican sastav, mozda i najjaci.
Ma to sam ja onako sta ocekujem danas
Znaci nije zvanicni sastav 
- BoskoAntic
- Kontakt:
Evo vam sastav:
Delač, Barić, Kovačević, Stojčev, Okić, Velkoski, Tatomirović, Benko, Cimirot, Puzigaća i Radovac.
Delač, Barić, Kovačević, Stojčev, Okić, Velkoski, Tatomirović, Benko, Cimirot, Puzigaća i Radovac.
U INAT SVIMA 1946
Dobro je, nema Bilbije.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Kako ce biti Bilbije, kad ima žute...nele-BHF je napisao/la:Dobro je, nema Bilbije.
U INAT SVIMA 1946
Klupa konano malo bolja: Oštraković, Protić, Rustemović, Bekić, Mihojević, Anđušić i Kallasi
Pa kažem dobro je jer ga nema.BoskoAntic je napisao/la:Kako ce biti Bilbije, kad ima žute...nele-BHF je napisao/la:Dobro je, nema Bilbije.
Re: Odg: FK Sarajevo
Dobro bi bilo kada bi na pocetku postigli jeda gol, a do sredine drugog poluvremena uvaliti još jedan i onda priliku dati i Anđušiću, mislim da je ovo prilika za njegov debi u ligi.
Idemo BORDO BIJELI
Idemo BORDO BIJELI
Nasao sam nam na ovoj stranici prenos utakmice 17:00h NK Vitez - FK Sarajevo Ima dosta linkova http://www.netraja.net/p/sport.htmlalacious je napisao/la:Hoće bit neki prenos il' nešto?
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, perodeformero i 22 gosta.