FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

robben
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la robben » 23 maj 2015, 16:16

Ocajna igra sad za sad postali su previse dosadni

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2015, 16:25

Thiago je zaradio blazu povredu u proslom mecu zato je danas postedjen.

Igra se sasvim dovoljno, cilj je privesti utakmicu kraju te doci do tri boda i tako se pobjedom oprostiti od navijaca.

Steta sto Lewa nije imao vise prilika, volio bih da stigne Meiera na prvom mjestu liste strijelaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

TammoHarder
Kontakt:

Post Postao/la TammoHarder » 23 maj 2015, 16:28

robben je napisao/la:Ocajna igra sad za sad postali su previse dosadni

Šta drugo očekivat od "Piss-Mannschaft"
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 maj 2015, 16:36

Dresovi izgledaju premoćno. :ljepota:

Šta hoće ovaj žutalj nije ga stid dolaziti ovdje a -33. :oops:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 maj 2015, 16:41

Basti :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 23 maj 2015, 17:48

Gledam sad Bastija,Mullera,Alabu,Boatenga i Robbena kako pjevaju "FC Bayern forever number one", ovo se kod igraca ne moze kupiti.
:salut:

Basti i Lahm drze dres Holgera..
:salut:
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 23 maj 2015, 17:48

Vidi stvarno nema euforije :D

Sretna nam dvadesetipeta titula :)
slika
MIA SAN MIA
MIA SAN MEISTER! :ljepota:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2015, 19:59

Ekipi jos jednom cestitke na 25. tituli koja je jos jednom suvereno osvojena i to bez puno problema.

Cestitke i svim ljubiteljima Bayerna na ovom forumu, mnogi su izgubili zivaca i zivaca a i ja sam medju njima no sad se svi mozemo komotno odmoriti i cekati august i nova desavanja. :D

Pep je uzaludno bjezao, naravno da ce ga okupati. ;)

Btw: jel prenosi neki od njemackih kanala danasnje slavlje i podizanje salatare na Marienplatzu ili je to pak za sutra rezervisano? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 23 maj 2015, 23:39

Ima li gdje da preuzmem slike od danas u hd, dosta je stranica po fb i tih slika, ali je kvalitet los.
Mia San Mia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 maj 2015, 13:42

Na BR-u prenose slavlje sa Marienplatza.
Evo pocelo je prije nekoliko minuta.

slika

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 maj 2015, 13:58

Ako se kome gleda live sa Marienplatza ...

[youtube][/youtube]

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 maj 2015, 18:12

Nakupi naš Bayo 25 titula u nizu :kralj: Još malo pa ćemo stići po broju titula i glazgovske klube Rangerse i Celtic :opaopa:

U jučerašnjoj tekmi, desio je jedan poseban trenutak. Naš zamjenik kapetana (u narodu poznat kao Anin frajer) je odigrao 500-u utakmicu u dresu Bayerna u svim takmičenjima. Svoj debi imao je novembru 2002. godine u 1/4 finalu LP-a protiv Lensa (utakmica završila 3:3) kada je zamjenio Scholla na terenu.
slika
'Vaki je Švajni bio kad je debitirao :crazy:

U tih 12 i kusur mjeseci godina, Schweini je nanizao i 20 titula (8 titula BL-a, 7 kupova, 2 DFL Super Kupa zajedno sa LP-om, FIFA Klubsko Svjetsko prvenstvo i UEFA Super Kupom) i na vječnoj listi Bayerna po broju nastupa zauzima 8. mjesto, dok recimo po broju nastupa u Europi je 2. sa 103 nastupa odmah iza Kahna koji je nanizao 130.

E sad malo podataka i o ovoj sezoni.
- Ovo nam je 4. put da smo postigli hattrick sa titulama (1972-74, 1985-87 i 1999-2001)
- 11 bodova prednosti na polusezoni je najveća razlika ikada između 1. i 2. Prošli rekord smo mi držali i bio je 10 bodova
- sa 18 primljenih golova izjednačili smo rekord iz sezone 2012/13
- Nojo je oborio rekord sa 20 utakmica u kojoj nije primio gola. Prethodni je držao Kahn sa 19
- U čitavoj sezoni smo ostali netaknute mreže u 22 utakmice, čime smo oborili rekord iz sezone 2012/13 od 21 utakmice
- BL smo osvojili u 30. kolu, što je treće najbrže osvajanje titule ikada u historiji BL-a, a prva mjesta su u vlasništvu (nemoguće za pogoditi) Bayerna također :D [2013 (28. kolo) i 2014 (27. kolo)]

Šta još reći na ovo sve... :kafa: Pepi ne samo da je uzorao BL, nego ju je i izfrezao i fino zacementirao. Sada ostane još da se pokaže i u Europi :kralj:

A nakon što su naši igrači pred 20 000 fanove pravili selfije
slika

Došao je red i na dernek i na plesne pokrete a la Džontra :opaopa:
slika
slika
Sent from my Philips Smart TV.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 24 maj 2015, 18:29

uzivaju nasi heroji, borci :D neka neka :D bice i 5 zvjezdica ja se nadam :D :ljepota:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 maj 2015, 18:47

Imagine Dragons & Bayern i Radioactive :mrgreen:

Prva pjesma pa simbolika :D Ajd valjda se wake up :mrgreen:
I'm waking up, I feel it in my bones
Enough to make my system blow
Welcome to the new age, to the new age
Welcome to the new age, to the new age

I raise my flag and dye my clothes
It's a revolution, I suppose
We're painted red to fit right in

[youtube][/youtube]

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 24 maj 2015, 18:51

U jučerašnjoj tekmi, desio je jedan poseban trenutak. Naš zamjenik kapetana (u narodu poznat kao Anin frajer) je odigrao 500-u utakmicu u dresu Bayerna u svim takmičenjima. Svoj debi imao je novembru 2002. godine u 1/4 finalu LP-a protiv Lensa (utakmica završila 3:3) kada je zamjenio Scholla na terenu.
:nene: :nene:
Nije sramota reći da je Bayo te 2002 dobio po repu u Evropi kao nikad :D .

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 maj 2015, 19:08

Astren je napisao/la:
:nene: :nene:
Nije sramota reći da je Bayo te 2002 dobio po repu u Evropi kao nikad :D .
Svako ima pravo na jednu crnu sezonu :wave:
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 maj 2015, 19:59

Željno isčekujem novi sezonu i da vidim šta će nam Pepun spremiti, hoćemo li doći u finale CL ili ćemo se opet izblamirati a gorčinu poraza zaliti dominacijom u Bundesligi gdje nemamo konkurenta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 24 maj 2015, 20:17

Gotova je sezona koja je više bila obilježena povredama i nekim drugim aktivnostima nego li dobrim fudbalom i trofejima.

Bilo bi lijepo da svako napiše neki mali rezime sezone, da vidimo poklapaju li nam se mišljena oko nekih stvari tijekom sezone i o stvarima koje bi se trebale desiti u narednom periodu :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 24 maj 2015, 21:01

ceze je napisao/la:Gotova je sezona koja je više bila obilježena povredama i nekim drugim aktivnostima nego li dobrim fudbalom i trofejima.

Bilo bi lijepo da svako napiše neki mali rezime sezone, da vidimo poklapaju li nam se mišljena oko nekih stvari tijekom sezone i o stvarima koje bi se trebale desiti u narednom periodu :)
Eto, ukratko:

Napretka u igri nema. Premalo, jednostavno premalo je bilo tu KONSTANTNO VISOKE RAZINE igre da bi se reklo 'ovo je napredak'. Odavno smo neki od nas govorili da nemamo što tražiti protiv najjačih ekipa jer nam je igra loša.

Guardiola je zakazao u puno pogleda. Bundesliga ok, ali 5 pobjeda, 4 poraza, 3 remija u 12 najjačih utakmica u Bundesligi protiv ekipa koje idu u Europu. To je činjenica i ona govori dosta toga za Bundesligu.

Fizička nepripremljenost na proljeće kao i ogroman pad forme drugu sezonu za redom govore da je Pep Guardiola zakazao drugu sezonu za redom u tom pogledu što je direktno utjecalo na rezultate.

Koliko samo ozljeda u ove dvije sezone pod njegovim vodstvom. U jednom postu sam nabrojao primjere i rekao da je Guardiola glavni krivac za toliko ozljeda.

Odlazak doktora kojem idu mnoge svjetske zvijezde potražiti pomoć govori da se radi o doktoru koji se jako cijeni i poštuje a Guardiola je to ignorirao i radio po svome.

Svi će reći da je uspjeh 2 polufinala za redom ali sjetimo se da je Louis van Gaal sa slabijom ekipom došao do finala i tamo pružio dostojanstven otpor kao i dominacija Heynckesa 2012. gdje je sa realno slabijom ekipom tukao Real usred Madrida i dominirao protiv Chelsea u finalu i nezasluženo izgubio.

Liga Prvaka, jako me razočarao Pep Guardiola sa svojim harakiri taktičkim zamislima i idejama koje nisu urodile plodom. Primit 10 komada mene osobno smeta i boli i to mu ne mogu oprostiti.

Obrana nam je u masu utakmica izgledala smiješno i konfuzno, ne samo u Ligi Prvaka. Dopuštamo previše prilika protivniku i to je loše jer će nam Real i Barcelona, pa čak i još neke druge ekipe uvijek zavaljati par komada a pitanje je možemo li mi postići više nego što možemo primiti.

U Kupu solidno ali to je sve.

Rezime:

Guardiola je trebao dobiti otkaz ili ga sam dati. No očito da su Bayernu u ovom trenutku najvažniji novci koje Guardiola donosi sa svojim renomeom i ugledom.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 24 maj 2015, 21:07

Siguran sam da sa svima vama skoro dijelim ista misljenja. Neki kratki rezime ove sezone bi bio zadovoljavajuci sto se tice Bundeslige koju evo vec 3 godina zaredom kako osvajamo u stilu. Dominacija je tu, ali sigurno nije bilo lako doci ni do ove 25 titule.

I ostali klubovi su poceli sa pojacanjima i dobrim igrama, prvenstveno proslih 5-6 godina Dortmund je poceo da stupa jako na scenu, siguran sam da se sad i Wolfsburg vraca na te scene, i da ce u narednim godinama dobro parirati ostalima uz naravno uvijek jak Gladbach .

Sto se naseg Baye tice, jesmo li podbacili u polufinalu ili ne, jesmo li mogli vise ili ne, da su bile povrede manje ili slicno, ja o tome ne bi da pisem, sto je bilo bilo je, kako se sve izdesavalo i u kakvom svijetu igramo, koliki je ulog i koliko novca je u igri, mi smo digli ljestvicu i smatramo se jednim od 3 najbolja kluba na svijetu.

Sto je menii izrazito drago, i ove sezone smo to pokazali, i samo se nadam da cemo u sljedecim godinama i utakmicama koje dolaze, igrati najbolje sto znamo, napadacki, da budemo svi sretni, jer realno svi mi imamo kod kuce nekad i problema, i na poslu i na ljubavnom planu i gdje sve ne, ali uz Bayu nekako lakse se sve to istrpi, hocu samo reci da meni je drago da sam dio ove velike familije Bavarske, da volimo svoj klub i da nam dusa treperi svaki put kad igramo te utakmice, kad gledamo nase momke kako se bore, ono cekas svaki vikend, svaku sedmicu , utorak srijeda kad je Liga prvaka , ne volis ni izgubit jer znas da ce te raja prozivat , ono tipa Bayern ti izgubio ovo ono :) sve je to dio zivota, ali naravno kad Bayo lomi kicmu protivniku, zna se cesto i kafa platit ili sta jace onako od srece :)

Prelijepo je biti navijac Bayerna svake sezone ocekivat nesto novo i svake sezone se radovati uspjesima :salut:

p.s moram napomenuti da sam ovo pisao uglavnom sto se tice Bundeslige kad sam spomenuo dominaciju i to, da me trollovi neki sad ne fataju, jer realno nismo bas izdominirali Ligu prvaka ove 2 godine, ali HOCEMO AK BOG DA naredne.. zivjeli
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []