NK Vitez

AdiFKS
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la AdiFKS » 22 maj 2015, 00:11

Cijela tribina, jako korektno od vas. Iskreno, sada je gotovo jer je vecina karata preuzeto od strane naseg kluba, al ste mogli opusteno staviti cijene 10 il barem 8-7 KM :-D. Opet bi ista kolicina karata bila kupljena. Ali ok, jos jedna korektnost sa vase strane.

Nadam se da ce u subotu sve proteci bez incidenata, i slicnih stvari. Jer iskreno ne vidim bilo kakav razlog za takvo sto.

Nadam se da cete izgubiti u subotu, ali i ostati u ligi. :-D
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 22 maj 2015, 16:11

AdiFKS je napisao/la:Cijela tribina, jako korektno od vas. Iskreno, sada je gotovo jer je vecina karata preuzeto od strane naseg kluba, al ste mogli opusteno staviti cijene 10 il barem 8-7 KM :-D. Opet bi ista kolicina karata bila kupljena. Ali ok, jos jedna korektnost sa vase strane.

Nadam se da ce u subotu sve proteci bez incidenata, i slicnih stvari. Jer iskreno ne vidim bilo kakav razlog za takvo sto.

moj prijatelju ako dodes u Vitez i ako ti je prvi put upoznaces najkorektniju publiku u cijeloj drzavi lipp pozz i nek pobjedi bolji
:wave:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 maj 2015, 18:23

kaskader52 je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Cijela tribina, jako korektno od vas. Iskreno, sada je gotovo jer je vecina karata preuzeto od strane naseg kluba, al ste mogli opusteno staviti cijene 10 il barem 8-7 KM :-D. Opet bi ista kolicina karata bila kupljena. Ali ok, jos jedna korektnost sa vase strane.

moj prijatelju ako dodes u Vitez i ako ti je prvi put upoznaces najkorektniju publiku u cijeloj drzavi lipp pozz i nek pobjedi bolji
Čuli smo da ste korektni pa kada je već tako daj da se još jednom podsjetimo te korektnosti. Još ovi u plavim dresovima su vam došli kao kec na desetku da vam uveličaju ovo orgijanje.

http://sportsport.ba/tifo/sramota-u-vit ... ama/157081
SRETAN BROJ - 1725

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 22 maj 2015, 21:08

O cemu ti pricas majke ti.Vitez je multinacionalna sredina koja najbolje funkcionise u cjeloj BiH.5 budala se cuje na snimku iz Viteza bukvalno.Pusti novinare ovog portala nije im prvi put.Za tvoju informaciju ,provjeri slobodno ,5000 Bosnjaka rade u Vitezu u firmama Fis,Ekos ,Ekonomik itd...ciji su vlasnici Hrvati.Zahvaljujuci tome jedna su od najrazvijenijih opstina u drzavi.Ljudi svaki dan zajedno druze se saradjuju.Nacelnik koji je Bosnjak je dao sebe da se napravi taj lijepi stadion na kojem ces gledati tekmu.Kamo srece da su nam svi gradovi i tvoje Sarajevo takvi kao Vitez...Puno srece Vitezani.Nazalost kako cujem steli vam se da ispadnete.Normalno sve sto valja kod nas treba sjebati.Zato srce na teren jos uvjek
je sve u vasim rukama.Mozete samo misliti,kakav je osjecaj ostati u ligi i uzeti Sarajlijama titulu
.Neponovljivo.I to kad te svi otpisu i kad ih dodje par hiljada.Dozivljavao sam to na Piroti.Taj muk se rjecima opisati ne moze.Mozete vi to.IdemoooVITEZ.. :clap:
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 22 maj 2015, 21:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 maj 2015, 21:13

Ovaj članak je cista glupost! Eto par budala se nađe u svakoj sredini u svijetu. Vitez je davno pokazao da je sređena sredina i jedna od rijetkih koja je uspjela evoluirati dalje od prosječnog balkanskog mentaliteta. Grad koji treba biti uzor svima u Bih, kamo sreće da ih imamo više. Propaganda ovog videa nije uspjela!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 22 maj 2015, 22:09

pitic je napisao/la:
kaskader52 je napisao/la:

Čuli smo da ste korektni pa kada je već tako daj da se još jednom podsjetimo te korektnosti. Još ovi u plavim dresovima su vam došli kao kec na desetku da vam uveličaju ovo orgijanje.

http://sportsport.ba/tifo/sramota-u-vit ... ama/157081
moj prijatelju ovdje se aplauzom ispratio svaki protivnik koji je posteno pobjedio a i svi navijaci drugih timova koji su korektni lipp pozz i nek pobjedi bolji

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 23 maj 2015, 00:26

Korektni su toliko da psuju mater, otkini mu nogu itd. 90 minuta uostalom vidjet cete sutra. Ne zna se koji su gori FK ili oni NK.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 maj 2015, 00:45

reddragon001 je napisao/la:Korektni su toliko da psuju mater, otkini mu nogu itd. 90 minuta uostalom vidjet cete sutra. Ne zna se koji su gori FK ili oni NK.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zenickiROB
Kontakt:

Post Postao/la zenickiROB » 23 maj 2015, 00:53

Neka zivi ljubav, nek se radja dan.. .neka svako djete .... glavni grad. ..:):):):) sretno Vitez. ...
CRNO i CRVENO srce je moje, konačno znam i sam koje je LJUBAV boje.. .

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 23 maj 2015, 09:24

Ovi sto pisu gluposti o Vitezu i o nacionalizmu ocito nikad nisu bili u Vitezu...ja sam radio tri godine tamo(kod Madjara i dr Nikole) :D i nikad ali bas nikad nisam osjetio ni minimalnu dozu nacionalizma a i sada par godina poslije sam u kontaktu sa tom rajom,musliman sam inace a za par sedmica mi par njih dolazi na svadbu,to valjda dovoljno govori...Vitezu zelim svu srecu,pobjedu i opstanak u ligi...pozdrav Vitezani!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 23 maj 2015, 09:47

Manite se glupe price o nacionalizmu, i ovaj clanak gore je glup.
Danas je bitno da Sarajevo pobijedi i osigura titulu, i da Sloboda pobijedi gadost iz obarske a iduce sedmice Vitez iduce sedmice ide u Travnik po bodove spasa.
Nama titulu, Vitezu i Travniku opstanak i svi zadovoljni.

Pozdrav svim ljudima dobre volje, nadam se danas dobroj utakmici, dobrom ambijentu i pobjedi Sarajeva protiv sportskih prijatelja iz Viteza.

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 23 maj 2015, 13:01

kinosvra je napisao/la:Manite se glupe price o nacionalizmu, i ovaj clanak gore je glup.
Danas je bitno da Sarajevo pobijedi i osigura titulu, i da Sloboda pobijedi gadost iz obarske a iduce sedmice Vitez iduce sedmice ide u Travnik po bodove spasa.
Nama titulu, Vitezu i Travniku opstanak i svi zadovoljni.

Pozdrav svim ljudima dobre volje, nadam se danas dobroj utakmici, dobrom ambijentu i pobjedi Sarajeva protiv sportskih prijatelja iz Viteza.

Izvinjavam se navijavima Viteza i svim ostalim dobronamjernim fanovima, a ovom kinosvra imam da porucim "povuci nas za tuki"

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 23 maj 2015, 17:42

kakav vam je ovo golman 1,60 visok

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 23 maj 2015, 17:51

Ma ono se ne branii jbg... ako cemo ispasti,ispadamo posteno. Tko gleda utakmicu osim nekih nerezonskih suteva i te precke sarajevo akcije sastavilo nije... Skakic je poslan da titulu donese Tanovim momcima.. iz niceg gol pao,navucen slobodnjak..
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 maj 2015, 17:57

Ne znam sta si toliko popizdio. Imali smo 3 precke i jos par dobrih prilika, vi u prvom niste loptu u gol opucali.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

zenickiROB
Kontakt:

Post Postao/la zenickiROB » 23 maj 2015, 18:06

Livancic. .dečko igra da ne povJerujes
..njega na stadion ne treba pustit. ..

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 23 maj 2015, 18:07

FanVitez je napisao/la:Ma ono se ne branii jbg... ako cemo ispasti,ispadamo posteno. Tko gleda utakmicu osim nekih nerezonskih suteva i te precke sarajevo akcije sastavilo nije... Skakic je poslan da titulu donese Tanovim momcima.. iz niceg gol pao,navucen slobodnjak..
Ma ne brani qrac, ono bi odbranio svaki golman sa 180+ cm, ovaj vas ne moze precku dohvatiti kad se na stolicu popenje.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 23 maj 2015, 18:13

Hajde Vitez, stisnite ih!
Volim te Zeljo!!!

zenickiROB
Kontakt:

Post Postao/la zenickiROB » 23 maj 2015, 18:16

Jooooooooj ebem ti stativu.. .. i usput ZASTO SUDIJA NE SVIRA VITEZU FAUL KOJI CE OCIGLEDAN, I TO NEKOLIKO PUTA.. ..kako ce. Ovo biti smjesna titula

zenickiROB
Kontakt:

Post Postao/la zenickiROB » 23 maj 2015, 18:19

Sta reci.. ...**** ti nasu ligu....koji penal ljudi dragi hahahahabhabahahahahha

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.