jbga ja vas shvatam, znam kako je....Probisvjet je napisao/la:Ma bolan kakva sramota ne znamo gdje cemo i mi! Jbg lako je Torpedovcima imaju uvijek viska mjesta! Nama rezim nije gradio beton!themaniaks je napisao/la:150 mjesta sramotafuj da hoce ispasti gamad iz lige,kad ne mogu smjestiti gostujuce navijace.Al razumijem ja to...Fear of The Maniacs
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- Probisvjet
- Kontakt:
U ostalom zar nismo Fukare!!!nedaTM87 je napisao/la:jbga ja vas shvatam, znam kako je....Probisvjet je napisao/la:Ma bolan kakva sramota ne znamo gdje cemo i mi! Jbg lako je Torpedovcima imaju uvijek viska mjesta! Nama rezim nije gradio beton!themaniaks je napisao/la:150 mjesta sramotafuj da hoce ispasti gamad iz lige,kad ne mogu smjestiti gostujuce navijace.Al razumijem ja to...Fear of The Maniacs
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
potpis bistrikboy...o ovome sam ja govorio na predhodnim stranicama...drzava nam je u hausu a ne neki stadionbistrikboy je napisao/la:To je tacno 5%,po pravilima,kada bude stadion kako treba bice vise,sta kukate odmahthemaniaks je napisao/la:150 mjesta sramotafuj da hoce ispasti gamad iz lige,kad ne mogu smjestiti gostujuce navijace.Al razumijem ja to...Fear of The Maniacs
![]()
Ovo je najteza utakmica do sada jer Slobodi trebaju bodovi i nece biti lahko,s nerijesenim bi Sloboda bila manje zadovoljna nego mi,ali ne bi bio kraj svijeta po njih,pobjedom bi osigurali titulu i rijesili dileme oko toga,bilo kako bilo pa makar izgubili podnijecemo poraz dostojanstveno i nastaviti da se tackamo sa Borcem do kraja...
Svi su spremni i nema kartoniranih igraca,samo Alen je jos an stroja...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- themaniaks
- Kontakt:
A zasto se tih 5% na Grbavici ne gleda...Siguran sam da se moze obezbjediti vise za gostujuce navijace na tusnju al opet ponavaljam Strah od Manijaka 
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nije bolan strah al nema se! Nisu svi ko Torpedo! To je isto kada siromaha nabijes nogom i izbijes mu ono iz ruke sice sto ima! Nije strah, nego fukarastinja.themaniaks je napisao/la:A zasto se tih 5% na Grbavici ne gleda...Siguran sam da se moze obezbjediti vise za gostujuce navijace na tusnju al opet ponavaljam Strah od Manijaka
Eto pravi se! Koliki ce biti sigurno da ce moci stati svi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- themaniaks
- Kontakt:
Al jedno je sigurno da mi necemo biti sumadija ko sto su nase kone,doci cemo u broju koji su nam i dozvoliliProbisvjet je napisao/la:Ma nije bolan strah al nema se! Nisu svi ko Torpedo! To je isto kada siromaha nabijes nogom i izbijes mu ono iz ruke sice sto ima! Nije strah, nego fukarastinja.themaniaks je napisao/la:A zasto se tih 5% na Grbavici ne gleda...Siguran sam da se moze obezbjediti vise za gostujuce navijace na tusnju al opet ponavaljam Strah od Manijaka
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Meni se vise svidja da dodje 150 manijaka nego 1500 da bude katastrofa na stadionu a bodove bi dobila sloboda jer bi se utakmica prekinula nakon tuce, ovako je najsigurnije i najrealnije. Ako se nekome gleda utakmica (iako svi znamo da idemo da navijamo) nek ode na zapad i posmatra normalno utakmicuProbisvjet je napisao/la:Ma nije bolan strah al nema se! Nisu svi ko Torpedo! To je isto kada siromaha nabijes nogom i izbijes mu ono iz ruke sice sto ima! Nije strah, nego fukarastinja.themaniaks je napisao/la:A zasto se tih 5% na Grbavici ne gleda...Siguran sam da se moze obezbjediti vise za gostujuce navijace na tusnju al opet ponavaljam Strah od Manijaka
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Probisvjet
- Kontakt:
Treba se ipak sjetiti podrske Fukara Zelji nekada. Ako je neko dobro dosao onda su to Manijaci i Zeljo!themaniaks je napisao/la:Al jedno je sigurno da mi necemo biti sumadija ko sto su nase kone,doci cemo u broju koji su nam i dozvoliliProbisvjet je napisao/la:Ma nije bolan strah al nema se! Nisu svi ko Torpedo! To je isto kada siromaha nabijes nogom i izbijes mu ono iz ruke sice sto ima! Nije strah, nego fukarastinja.themaniaks je napisao/la:A zasto se tih 5% na Grbavici ne gleda...Siguran sam da se moze obezbjediti vise za gostujuce navijace na tusnju al opet ponavaljam Strah od Manijaka
A sto je bilo njasra to je tuga!
-
manijakinho
- Kontakt:
Hajde Zeljo pobjedi u srijedu aBd pa da osvojimo tu titulu a da fukare ispadnu iz lige nek budu tamo gdje im je i mjesto
Ajde eto ti reci gdje je kome mjesto, bas si kompetentan za to... sad su se razni prislepali uz Zelju i oni bi da postavljaju neke na njihova mjesta... gluposti na ovom forumu nikad dosta...manijakinho je napisao/la:Hajde Zeljo pobjedi u srijedu aBd pa da osvojimo tu titulu a da fukare ispadnu iz lige nek budu tamo gdje im je i mjesto
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo vam je pitar ubacen u redove po direktivi i po dekretu!manijakinho je napisao/la:Hajde Zeljo pobjedi u srijedu aBd pa da osvojimo tu titulu a da fukare ispadnu iz lige nek budu tamo gdje im je i mjesto
- bistrikboy
- Kontakt:
Jedni se zale sto nema dovoljno fudbalskih sredina u PLBiH,a neki hoce da izbace i ovo malo sto imamanijakinho je napisao/la:Hajde Zeljo pobjedi u srijedu aBd pa da osvojimo tu titulu a da fukare ispadnu iz lige nek budu tamo gdje im je i mjesto
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jeste zalosno sto je Tusanj u takvom stanju da nemoze primiti sve navijace, medzutim, zalosnije mi je citati kritike ovih Manijaka koji su poceli (a i to je pitanje) da idu na gostovanja od prije pet-set kola.
Jer ocito je da su ovo djecija posla, doista, pravi Manijak se nece vrzlati po ovakvom forumu, a jos manje ulaziti u nekakve rasprave...
Jer ocito je da su ovo djecija posla, doista, pravi Manijak se nece vrzlati po ovakvom forumu, a jos manje ulaziti u nekakve rasprave...
93,4 % " !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Jedni se zale sto nema dovoljno fudbalskih sredina u PLBiH,a neki hoce da izbace i ovo malo sto imamanijakinho je napisao/la:Hajde Zeljo pobjedi u srijedu aBd pa da osvojimo tu titulu a da fukare ispadnu iz lige nek budu tamo gdje im je i mjesto
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ma poslijeratna generacija, roditelji nisu dovoljno pažnje poklanjali i eto ti ga naambrozija je napisao/la:Jeste zalosno sto je Tusanj u takvom stanju da nemoze primiti sve navijace, medzutim, zalosnije mi je citati kritike ovih Manijaka koji su poceli (a i to je pitanje) da idu na gostovanja od prije pet-set kola.
JA uvijek kažem- ko ne poznaje historiju neće znat ni pričat kako treba.A ko je pravi "manijak" neće nam otkriti forum nikad
Uglavnom, Tuzlo - stižemo aBD
Željo - My first love!!!
ljudi pomagajte gdje se izgubi onaj link da skinem reportazu tv sa sto je bio postavljen da ako vam nije mrsko da ponovo postavite
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- themaniaks
- Kontakt:
Isnar je napisao/la:Ajde eto ti reci gdje je kome mjesto, bas si kompetentan za to... sad su se razni prislepali uz Zelju i oni bi da postavljaju neke na njihova mjesta... gluposti na ovom forumu nikad dosta...manijakinho je napisao/la:Hajde Zeljo pobjedi u srijedu aBd pa da osvojimo tu titulu a da fukare ispadnu iz lige nek budu tamo gdje im je i mjesto
Zadnja izmjena: themaniaks, dana/u 19 apr 2010, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
hehehehe sto i nije neka brojka ako skontamo da u jednom prvenstvu ima najmanje 15 gostovanja 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Samo sam htio reci da je @themaniaks dobar covjek, al se nisam dobro izrazio... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- ibrakadabra
- Kontakt:
da nije cenino masloProbisvjet je napisao/la:Ovo vam je pitar ubacen u redove po direktivi i po dekretu!manijakinho je napisao/la:Hajde Zeljo pobjedi u srijedu aBd pa da osvojimo tu titulu a da fukare ispadnu iz lige nek budu tamo gdje im je i mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.