FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Sunderland se spasio, eto nam 11 miliona 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A emisija je neka karaktera "Nocna mora" 
100% we must pay /33,81 mln €/
Xherdan Shaqiri Bayern Munich 15,00 mln €
Jeison Murillo Granada CF 8,00 mln €
Davide Santon Newcastle Utd. 3,70 mln €
Dodo Roma 1,20 mln € /pay for loan Roma - is loaned to Inter for two seasons at a cost of €1.2m./
Marcelo Brozovic Dinamo 2,25 mln € /pay for loan Dinamo - According to reports in Italy, the Serie A club outbid other suitors for his services after agreeing to pay around £6m to Dinamo - £1.5m for the loan plus £4.5m in two years./
Gary Medel - 3,66mln € /pay to Cardiff - Piero Ausilio, Inter's transfer chief had played hardball with Cardiff all summer, insisting their relegation to the Championship had weakened their bargaining power and was keen to pay closer to £7m (11 mln €) with payments spread over the next three seasons and had even mooted an initial loan deal./
Sold - 99% Sure
Alvarez - 11m
Mbaye - 6m - /The deal between the teams consist of a loan with obligation to buy set at €6 million, but only if Bologna are promoted to Serie A at the end of the season. /
Scheloto - 3m
Pereira - 3m
Dunkan 2,6m
Spendelhofer - 1m
Taider - 7m - Sasuolo want discount i think we accept 6m or 5m
TOTAL: 33,6m
Izbori
Samo sam naletio da se podsjetim kako prodje 5 godina.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zamparini rece da smo mi i MIlan ponudili isto koliko i Juventus za Dybalu, al da je on izabro njih. Znaci ima se finih para za napadaca
Zadnji sto se spominje je Fekir iz Lyona
Zadnji sto se spominje je Fekir iz Lyona
Fekir bio bio odlično pojačanje,ali čisto sumnjam da se njega moze dovesti.
Izbori
Izbori
Puma je napisao/la:Samo sam naletio da se podsjetim kako prodje 5 godina.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Inter scored 98 goals (in all comp) through their players during the treble season:

Izbori
SiamoNoi je napisao/la:
Pretpostavljam da je facepalm zbog japanca? Vidic opet ima problema sa ledjima pa ga nece bit. Zato Juan ide na mjesto stopera, a japanac vjerovatno igra tako da vidi imal sta od njega za iducu sezonu. Santon je vec osiguro ostanak
Zbog Medela i Palacia.Znaci nista ne znace ove dvije utakmice i umjesto da Gnoukouri i Puscas dobiju priliku igraju ova dvojica za koje se zna sta mogu dat.Ja to ne mogu shvatit.
Izbori
Izbori
ma vecem se jos uvijek nadaju LE, pa vjerovatno zato
Ja stvarno ne vidim razlog da hvatamo tu EL. Sanse su minimalne da cemo osvojit, pogotovo sa ovim kaznama, zarada je isto tako mizerna, moze nam se samo neki bitniji igrac ozljedit, nista vise.
Vidim da planiraju prodat Taidera Sassoulou, nadam se da ce pokusat nekako dovest Berardia, vjerujem da Juventus nece radit probleme pogotovo sad kad su kupili Dybalu. Mislim da bi se odlicno uklopio kao drugi napadac sa Icardiem, a i veliki mu je plus sta je Interista.
Vidim da planiraju prodat Taidera Sassoulou, nadam se da ce pokusat nekako dovest Berardia, vjerujem da Juventus nece radit probleme pogotovo sad kad su kupili Dybalu. Mislim da bi se odlicno uklopio kao drugi napadac sa Icardiem, a i veliki mu je plus sta je Interista.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Mogao bi neki igrač iz J.Amerike doć ovo ljeto posto su u zadnje vrijeme stalno tamo na utakmicama.
Malo Mancinija:
Izbori
Malo Mancinija:
We know that we cannot afford to make mistakes in the mercato.”
...
Do the lost points at home reflect the team’s mentality?
“The San Siro sometimes intimidates the players. It should be a stadium in which we do not drop point like we have this season. The team has now acquired a good mentality in order to play at the San Siro, but sometimes we have lacked the technical quality. This can be seen against our absurd loss against Juventus. If you dominate the match for only 45 minutes then you are missing something.”
...
What has happened to Santon?
“Davide has played some great games, and perhaps too many in a row, which has caused a decline in his physical condition. Now he is not in the best condition, but he might play tomorrow. He is a player that we will use in the future. Playing so much has caught up to him.”
...
If Handanovic leaves, would you prefer to bring in a young goalkeeper, or a ‘low cost’ one?
“We have a couple good young goalkeepers that we can call back. Hopefully Handanovic will stay. If he leaves then we will try to get an experienced goalkeeper.”
...
Is it better to use the young players or the established team that can help the team qualify for Europe?
“Inter must always take the option that provides more guarantees, even though the young players have great potential. Both things are important.”
...
Xherdan Shaqiri is the first player of Albanian origin to play for Inter. How have his first months been here?
“I know him well, and I have been following him ever since he was at Basel. We are happy that we got him, and like Santon, his physical condition has declined. He played some matches without even training. Next season he will be very important. His position? We have invested in such a great talent like him. He can play on the right and in the middle. Now we are focused on finding where he is the most effective.”
Izbori
Nema teoretske sanse da bi prodali Berardija plus vama direktno.Tritolone je napisao/la:Ja stvarno ne vidim razlog da hvatamo tu EL. Sanse su minimalne da cemo osvojit, pogotovo sa ovim kaznama, zarada je isto tako mizerna, moze nam se samo neki bitniji igrac ozljedit, nista vise.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ma to sam napisao samo kao neku svoju zelju, ali ja stvarno ne vidim di ce Berardi igrat ako dovedete Dybalu i ako Tevez produzi ugovor + sta imate Moratu. Jedino ako Tevez ode ca ove sezone, ali mislim da nece.
On topic - kaze Wanda da ce Icardi produzit ugovor ali da je imao i ponudu Reala, sumnjam da ga je Real ikad zelio, vjerojatno zele izvuc sta bolji ugovor pa plasiraju lazi.
On topic - kaze Wanda da ce Icardi produzit ugovor ali da je imao i ponudu Reala, sumnjam da ga je Real ikad zelio, vjerojatno zele izvuc sta bolji ugovor pa plasiraju lazi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Na kraju uopce nisam vidio da traze (Wanda,Icardi) nesto vise od onog sto se sa prijasnjim agentom trazilo.Sve u normalnim granicama izgleda.
Sad mi je palo na pamet da je Mancini obecao da ce DiMarco i jos netko dobit priliku do kraja sezone,al evo jos uvijek nista.
Izbori
Sad mi je palo na pamet da je Mancini obecao da ce DiMarco i jos netko dobit priliku do kraja sezone,al evo jos uvijek nista.
Izbori
Depay u Manchi, place mi se, dodushe jest cifra, ali ovaj decko vrijedi i puno vishe. A nama tuljumba po strani igra.
Odnosno ni ne igra.
Suska se o povratku Mote, iskreno se nadam da je to istina, moze on josh dvije sezone sigurno.
Odoshe i Dodo i Nagatomo izgleda.
Veceras x ko kuca.
Suska se o povratku Mote, iskreno se nadam da je to istina, moze on josh dvije sezone sigurno.
Odoshe i Dodo i Nagatomo izgleda.
Veceras x ko kuca.
Murillo=JJ
Nisi valjda mislio da postoje ikakve šanse za dolazak u Inter

[url]http://www.no*ometplus.net/no*ometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/3692/Udru%C5%BEenje-europskih-klubova-ECA-izborilo-se-za-jo%C5%A1-ve%C4%87i-dio-UEFA-kola%C4%8Da-pogledajte-kolike-zarade-o%C4%8Dekuju-Dinamo-Rijeku-Hajduk-i-druge-u-euro-natjecanjima.aspx#.VWDCPFKgNgg[/url]
Stavit g umjesto prve dvije * u linku.
Izbori
Povećali su nesto nagrade od iduće sezone:Tritolone je napisao/la:Ja stvarno ne vidim razlog da hvatamo tu EL. Sanse su minimalne da cemo osvojit, pogotovo sa ovim kaznama, zarada je isto tako mizerna, moze nam se samo neki bitniji igrac ozljedit, nista vise.

[url]http://www.no*ometplus.net/no*ometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/3692/Udru%C5%BEenje-europskih-klubova-ECA-izborilo-se-za-jo%C5%A1-ve%C4%87i-dio-UEFA-kola%C4%8Da-pogledajte-kolike-zarade-o%C4%8Dekuju-Dinamo-Rijeku-Hajduk-i-druge-u-euro-natjecanjima.aspx#.VWDCPFKgNgg[/url]
Stavit g umjesto prve dvije * u linku.
Izbori
Prodas za 15mil Handa i uzmes Romero za 0. to je posao 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Di Marzio veli da smo poslali ponudu za Allana al da su ovi odbili, medjutim voljni su pregovarat. Ajde zavrsite to sto prije 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.