FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najpostenije, ipak clanovi moraju imati odredjenu prednost u odnosu na one koji nisu clanovi
Pyro is not a crime !
pošteno bgmhz033 je napisao/la:Da se nadovežem, upravo javiše da će aktivnim članovima biti ulaz besplatan. Ostali po kartu ! Svaka čast

idemo napuniti AFH, i slavimo do zore

U svakom slučaju vam sretno protiv nas. Zaslužili ste da budete prvaci . .pitic je napisao/la:Protiv Slobode dati 300 posto svojih mogućnosti. Oni ne dolaze na eskurziju u Sarajevo. Kada su im navijači u pitanju to je već druga priča njima je većini svejedno, ali igračima Slobode nije i većina igrača Slobode nisu nikada odigrali utakmicu pred 20 000 ili 30 000 gledalaca i doći će da se dokazuju pred publikom.
Hvala Tuzlak!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Jbg...To je to kad igraju placenici sa prosjekom 24,5 godina i djeca sa prosjekom 24,5 godina... Uvijek pobjede placenici...Bolje gledati djecu i ne osvajati nista, nego gledati placenike kako se idu fajtati za CL 

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Šampioni!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
I to da Sarajevo da jedan gol iz ofsajda a drugi sa penalawobly92 je napisao/la:E da hoće Sloboda vodit do 85', i onda Sarajevo da preokrene, al bi neke šlog strefio.![]()
Čestitke na tituli još jednom.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Evo sad tek dodjoh sa utakmice, samo da ciko da potpis i ovjeru titule, pa cu citat poslije postove. 
Zna li neko sta je bilo na kraju sa momkom kojeg su priveli na poluvremenu???
VOLIM TE SARAJ'VO!

Zna li neko sta je bilo na kraju sa momkom kojeg su priveli na poluvremenu???
VOLIM TE SARAJ'VO!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
iskreno mislim da ce utakmica na kosevu biti rekreativna
husref ce vjerovatno samo radi javnosti i svega izvesti prvi tim a inace bi izveli pjetlice
samo mi nije jasno da postoji jos neki strumf koji se nada da cemo zapeti i odigrati posteno na kosevu......drazi poraz u zivotu necu vise vidjeti sigurno.....
cestitke na pobjedi u vitezu i tituli

KrojcicaHills je napisao/la:iskreno mislim da ce utakmica na kosevu biti rekreativnahusref ce vjerovatno samo radi javnosti i svega izvesti prvi tim a inace bi izveli pjetlice
samo mi nije jasno da postoji jos neki strumf koji se nada da cemo zapeti i odigrati posteno na kosevu......drazi poraz u zivotu necu vise vidjeti sigurno.....

U novi boj ...
-
- Kontakt:
kakvo dokazivanje nemoj se dzaba sikiratipitic je napisao/la:Protiv Slobode dati 300 posto svojih mogućnosti. Oni ne dolaze na eskurziju u Sarajevo. Kada su im navijači u pitanju to je već druga priča njima je većini svejedno, ali igračima Slobode nije i većina igrača Slobode nisu nikada odigrali utakmicu pred 20 000 ili 30 000 gledalaca i doći će da se dokazuju pred publikom.

utakmice bez ikakvog znacaja po nas...zvijezda nas je mogla dobiti ali oni ne mogu ni onaj rugby go pogoditi....
Zadnja izmjena: KrojcicaHills, dana/u 23 maj 2015, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
pitaju se nešto i igrači Slobodealeksandar_veliki je napisao/la:Cestitke na pobjedi, blizu je Sarajevo titule, no jos uvijek nista nije gotovo. Husref ce sve uciniti sto je u njegovoj moci kako bi vam zagorcao zivot.

Ma ne interesuje me da li će Čelik nabušiti kone ili ne.
'' Uzdaj se u se i u svoje kljuse. ''
'' Uzdaj se u se i u svoje kljuse. ''

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Naravno, pa će zajedno aBd da proslave titulu u restoranuChinaglia je napisao/la:pitaju se nešto i igrači Slobodealeksandar_veliki je napisao/la:Cestitke na pobjedi, blizu je Sarajevo titule, no jos uvijek nista nije gotovo. Husref ce sve uciniti sto je u njegovoj moci kako bi vam zagorcao zivot.

U novi boj ...
- trunks1946
- Kontakt:
PITAJU SE IGRACI SARAJEVA I IGRACI CELIKA TAKO DA ....Chinaglia je napisao/la:pitaju se nešto i igrači Slobodealeksandar_veliki je napisao/la:Cestitke na pobjedi, blizu je Sarajevo titule, no jos uvijek nista nije gotovo. Husref ce sve uciniti sto je u njegovoj moci kako bi vam zagorcao zivot.
orde del male
Sad sa utakmice. Na kraju lakse nego sto smo se nadali. Stojcev konacnoooo nakon bruku vremena odigrao vrhunsku utakmicu. I to bi bili to. U subotu samo ovo ovjeriti a onda neka slavlje krene...
I da, da ne zaboravim. BIT CE ZELJO K...C SAMPION
I da, da ne zaboravim. BIT CE ZELJO K...C SAMPION

kolko je karta protiv slobode za one koji nisu clan petak jel
Treba cestitati momcima pobjedu, mislim da je bila ovo najbolja utakmica ovog proljeca kad se gleda svih 90 min...
Mnogo sigurnosti, vidjelo se koliko Radovac znaci..
Cimirote dragi, pa ti si igrac samo takav... Ovog momka je grehota zadrzati u ovoj ligi, njega fkt al fkt treba pustiti da ode, jer steta da takav igrac truhne u ovoj ligi... Svaka tebi cast
I samo da kazem, da vala svako dolazi na tribinu.. Nije ni tekma pocela, 2-3 tuce odma.. Nzm kome to treba, al ajde...
Osjetila se nervoza iskreno, pa i nije bilo neko navijanje..Bar na stadionu, sad kako je na tv-u bilo nzm...
Mucili smo se s navijanjem, al ajde.. Puno nervoze, al ovo je proslo jako dobro..
Sada Sloboda, nzm sta da kazem.. Da ce nas Husref pustiti, NECE.. a vala nit zelim da nas iko pusta.. Ako momci budu dali 90% mi cemo to pobjediti..
Fali Duljevic uzasno, sreca jos jedno kolo je ostalo..
Hvala svima ko je doprinjeo da dodjemo u ovakvu situaciju, da smo na pola koraka od titule..
Hvala i Kodri, i on nas je digao nakon lose forme, i velika hvala malom covjeku zvanom Dzenan Uscuplic.. On jednostavno mora biti pomocnik treneru koji dodje.. posto znamo da ce se dovoditi novi trener..
Zadnja stanica, bez opustanja i samo jako..
P.S Karte trebaju da budu minimalne al da se placaju, da ne prelaze 5KM.. %zapad, 3 istok 2 sjever.. Dovoljno, moje misljenje
Mnogo sigurnosti, vidjelo se koliko Radovac znaci..
Cimirote dragi, pa ti si igrac samo takav... Ovog momka je grehota zadrzati u ovoj ligi, njega fkt al fkt treba pustiti da ode, jer steta da takav igrac truhne u ovoj ligi... Svaka tebi cast

I samo da kazem, da vala svako dolazi na tribinu.. Nije ni tekma pocela, 2-3 tuce odma.. Nzm kome to treba, al ajde...
Osjetila se nervoza iskreno, pa i nije bilo neko navijanje..Bar na stadionu, sad kako je na tv-u bilo nzm...
Mucili smo se s navijanjem, al ajde.. Puno nervoze, al ovo je proslo jako dobro..
Sada Sloboda, nzm sta da kazem.. Da ce nas Husref pustiti, NECE.. a vala nit zelim da nas iko pusta.. Ako momci budu dali 90% mi cemo to pobjediti..
Fali Duljevic uzasno, sreca jos jedno kolo je ostalo..
Hvala svima ko je doprinjeo da dodjemo u ovakvu situaciju, da smo na pola koraka od titule..
Hvala i Kodri, i on nas je digao nakon lose forme, i velika hvala malom covjeku zvanom Dzenan Uscuplic.. On jednostavno mora biti pomocnik treneru koji dodje.. posto znamo da ce se dovoditi novi trener..
Zadnja stanica, bez opustanja i samo jako..
P.S Karte trebaju da budu minimalne al da se placaju, da ne prelaze 5KM.. %zapad, 3 istok 2 sjever.. Dovoljno, moje misljenje
Hocemo li sad sa euforijom.amypitar je napisao/la:Vala kad su ih sve ekipe iz vrha mlatnule ne vidim razloga sto ne bi i mi.Kvalitetnija smo ekipa,imaju nekih povreda,publika i sve to.Ako njih ne mozemo uzeti onda nek svi redom suicid izvrse.Ocekujem laganih 2-3 razlike.

Trenutno korisnika/ca: amypitar, galia95, Hajdeee, JavierBosnia, Rajvosa4ever, Seipronto, Varijantas8 i 87 gostiju.