Poštujem gospodina sa avatara, if you know what i meanChinaglia je napisao/la:je l' to sad za Napoli navijaš?FaraonTM je napisao/la:Čestitke navijačima Sarajeva na tituli
Iduću osvojili za 8 godina opet
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa jedino glup covjek moze da kaze da je ovo bila dominacija...pogotovo protiv ''manjih'' klubova to smo se dosta gubili sto zbog bunkera sto zbog nase nepovezanosti ali sa timovima iz vrha smo odlicno odigrali i to nas je izvuklo,ja sam realno ocekivao 4 boda prednosti i da se titula ''slavi'' u Vitezu,nikakve dominacije ni setanja posto ne moze to realan covjek reci,samo simpatizer koji voli i gura svoje jbg moras razumjeti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
gramparada
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Da ste nastavili tempom Dzene iz prve polusezone nebi bio problem ni sekunde da bude i 7+MortemHz je napisao/la:Pa jedino glup covjek moze da kaze da je ovo bila dominacija...pogotovo protiv ''manjih'' klubova to smo se dosta gubili sto zbog bunkera sto zbog nase nepovezanosti ali sa timovima iz vrha smo odlicno odigrali i to nas je izvuklo,ja sam realno ocekivao 4 boda prednosti i da se titula ''slavi'' u Vitezu,nikakve dominacije ni setanja posto ne moze to realan covjek reci,samo simpatizer koji voli i gura svoje jbg moras razumjeti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidjet ces kad tek pocnemo prvo ulaganje u igracki kadar i kada sredimo dugove 
na stranu želje navijača, Sloboda neće pustit' Sarajevu, igrat' će kao što igra i čitavu polusezonu
Chinaglia je napisao/la:na stranu želje navijača, Sloboda neće pustit' Sarajevu, igrat' će kao što igra i čitavu polusezonu
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
-
gramparada
- Kontakt:
Tesko je naci pravog izgradjenog igraca koji hoce da igra po nasim oranicama,Benko me iznenadio al i on je na zalasku karijere,stadioni se moraju pod hitno izgraditi
-
gramparada
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Mozda nece pustiti al ce igrati opusteno sto je i normalno.Chinaglia je napisao/la:na stranu želje navijača, Sloboda neće pustit' Sarajevu, igrat' će kao što igra i čitavu polusezonu
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Lakrdije u Ugljeviku gluho bilo kad je ovako ove godine sta ce biti sljedece,neka nam je Bog na pomoci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve na stranu ali ovo je jedina istinaChinaglia je napisao/la:na stranu želje navijača, Sloboda neće pustit' Sarajevu, igrat' će kao što igra i čitavu polusezonu
I jos na Kosevo dolazimo oslabljeni.
Mada i na ovom portalu Husref rece kako ne poznaje i prezire to razmisljanje "pustiti nekome utakmicu".
Mada i na ovom portalu Husref rece kako ne poznaje i prezire to razmisljanje "pustiti nekome utakmicu".
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Kako god zavrsila sezona ja zelim da se zahvalim i Vedatoru koji nam je ligu predstavio i reklamirao bolje od bilo koje televizije i produkcijske kuce.
-
duskajurisic
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Simpatično je kako igrači dobijaju crvene kartone pred utakmice sa Sarajevom, prvo Obradović iz Radnika (Valjić), pa danas Ahmetović (Bjelica), plus čitam da je Bjelica osakatio Slobodu kartonima.
Svaka čast onome ko je sve to uspio poplaćati. Jbt, igrači Viteza se ponašali kao da je njima dosuđen penal, to mora mnogo da košta.
Samo da te pitam nešto, ali da mi iskreno odgovoriš, jesu li ti poznate ove činjenice, da je Čelik dobio 2 nepostojeća crvena kartona i 4 žuta kartona.
Kako možeš to napisati, iskreno ? Evo budi pošten, nemoj biti malograđanin i ulijetati mi sa pričama, ne interesuje me fkt mišljenje tvoje u vezi Fk Sarajevo, ali imaš li mišljenje o gore navedenoj činjenici i stidiš li se ovog što si napisao ?
Ma ne nadaj se da ce ti odgovoriti na to. I dalje ce spinovati i nastaviti prosipati svoj zuc po ovoj i svim ostalim temama. Ipak, razumi ga, danas mu nije dan nikako 
Poznato mi je, ali mi je isto tako poznato da je Čelik išao u goste davljeniku koji se borio za goli život. Domaći su se ponašali kao i svi u situaciji kad im trebaju bodovi za opstanak, dok su npr. igrači Viteza (koji su u još goroj situaciji) imali jedan klizeći start i to u svom šesnaestercu.duskajurisic je napisao/la:Samo da te pitam nešto, ali da mi iskreno odgovoriš, jesu li ti poznate ove činjenice, da je Čelik dobio 2 nepostojeća crvena kartona i 4 žuta kartona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dugo cu dugo sanjati nocima suze u njihovim plavim ocima!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ljudino Čelik je dobio 2 crvena i 4 žuta, ne RadnikVirtu4l je napisao/la:Poznato mi je, ali mi je isto tako poznato da je Čelik išao u goste davljeniku koji se borio za goli život. Domaći su se ponašali kao i svi u situaciji kad im trebaju bodovi za opstanak, dok su npr. igrači Viteza (koji su u još goroj situaciji) imali jedan klizeći start i to u svom šesnaestercu.duskajurisic je napisao/la:Samo da te pitam nešto, ali da mi iskreno odgovoriš, jesu li ti poznate ove činjenice, da je Čelik dobio 2 nepostojeća crvena kartona i 4 žuta kartona.
Uz domaćinsko suđenje, što se dalo pročitati između redovaCoraco je napisao/la:Ljudino Čelik je dobio 2 crvena i 4 žuta, ne Radnik![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
duskajurisic
- Kontakt:
Također ako može odgovor na ovo :
je li ti poznata činjenica da je u ovim utakmicama dosuđeno ovako :
Željezničar Vitez 2:1 - crveni za Vitez
Željezničar Zvijezda Gradačac 5:3 - crveni za Zvijezdu
Drina Zvornik Željezničar 1:2 - crveni za Drinu
Željeznilar Olimpik Sarajevo 3:0 crveni za Olimpik
Velež Željezničar 0:3 - crveni za Velež
Jel ti poznata činjenica da je Velež recimo nastupio bez 5 prvotimaca ničim izazvano protiv vas, da je Mladost VO došla sa 2 igrača koji uopšte nisu fudbaleri i da im u prvoj ekipi 8 prvotimaca nije igralo, jel ti poznata činjenica da ste u Gradačcu dali go u 96 minuti, jel ti poznato da ste u međusobnim omjerima sa prve 3 ekipe osvojili cijela 3 boda ? Jel ti poznato koliko vam je panala dosuđeno ? I jel ti poznato koliko ste od ovih golova dali iz igre, a koliko iz prekida i koliko iz penala ? I ti nešto sereš na sudije i na Sarajevo, stidi se bogami , 1.neznanja, 2.odgoja
Odlika velikih, a to bi Željo svakako trebao biti, a samim tim i Željini navijači bi bila u tom da stisne ruku jačem i nakloni se.
je li ti poznata činjenica da je u ovim utakmicama dosuđeno ovako :
Željezničar Vitez 2:1 - crveni za Vitez
Željezničar Zvijezda Gradačac 5:3 - crveni za Zvijezdu
Drina Zvornik Željezničar 1:2 - crveni za Drinu
Željeznilar Olimpik Sarajevo 3:0 crveni za Olimpik
Velež Željezničar 0:3 - crveni za Velež
Jel ti poznata činjenica da je Velež recimo nastupio bez 5 prvotimaca ničim izazvano protiv vas, da je Mladost VO došla sa 2 igrača koji uopšte nisu fudbaleri i da im u prvoj ekipi 8 prvotimaca nije igralo, jel ti poznata činjenica da ste u Gradačcu dali go u 96 minuti, jel ti poznato da ste u međusobnim omjerima sa prve 3 ekipe osvojili cijela 3 boda ? Jel ti poznato koliko vam je panala dosuđeno ? I jel ti poznato koliko ste od ovih golova dali iz igre, a koliko iz prekida i koliko iz penala ? I ti nešto sereš na sudije i na Sarajevo, stidi se bogami , 1.neznanja, 2.odgoja
Odlika velikih, a to bi Željo svakako trebao biti, a samim tim i Željini navijači bi bila u tom da stisne ruku jačem i nakloni se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.