E sad za tebe djecace, sta si se ti toliko umislio pa se povezujes sa tuzlanskom skolom kosarke u kojoj ti nisi nikakav sudionik niti bio niti ces biti.Ja ako prema tebi i slicnima poput tebe ( koji se evo ovdje kao sto vidis javljaju sami kao na traci)nemam nikakvog respekta to ne znaci da nemam prema tuzlanskoj skoli kosarke i slob ode dite.Ti nisi sloboda a ja imam pravo da kazem svoje misljenje koje sam iznio u odnosu na vas navijace slobode a ne na klub sloboda.Prema tome balo nemoj dzabe da prebacujes loptu sa sebe i takvih poput tebe na klub.zlajci je napisao/la:Nikakve uvrede, samo konstatacijedudlas74 je napisao/la:[
Eto citiras me i u mom postu u prvoj recenici lijepo se vidi kako se j cudim glupanima koji me svrstavaju medju necije navijace iako ja to nisam niti sam bilo ciji navijac bio i on meni opet u ovom postu odgovara sa vi ovo ili vi ono i jos ispadam po ovom zlaciju sarajlija![]()
![]()
koji lik svasta.I meni kazes da ja nisam covjek zato sto istinu pisem i nicim nisam nikog diretno uvrjedio a ti mene vrijedjas i imas obraza nekom onda reci da nije covjek.Pa nije covjek onaj koje tebe tako vaspitao i odgojio da pises starijem od sebe i takve rijeci govoris.Sram te bilo, jesu li svi tuzlaci tako odgjeni kao ti da na argumente odgovaras licnim uvredama?Svaka castr
I to samo jedna, da nisi covjek i opusteno
A ti ako si se naso uvrijedjen demantiraj jer da si covjek imao bi respekt prema tz skoli basketa koja je btw najbolja u drzavi!![]()
Nego, provalio sam te...pokusavas da provaljujes al ti ne ide...sa mnom u svakom slucaju ne mozes,al ne mozes ni sa ovim klincima koji su na forumu stoga ti je bolje razguli s teme...pa pa
Tebi ako smeta istina koju ja kaze tvoj problem al nemas razloga da vrijedjas.Za mene nije neka igracina kao sto je za tebe neki kosarkas iz tuzle kao pr hukic, mulaomerovic, teletovic,kikanovic itd, za mene su recimo mnogo bolji kosarkasi bili od ovih nabrojani firic, markovic, alihodzic,hadzic , primorac, bilalovic itd jedini iz tuzle koji je nenadmasan je rahmetli Delibasic al ni on sam nije razlog da se toliko sami izdizite i hvalite i non stop spominjete neku svoju skolu kosarke od koje nemate ionako nikakve rezultatske koristi godinama.Zato odgoovaram na vasa navijacka reagovanje.A to sto ti tako niti shavatas niti razumijes nego bi sad prebacio na neki regionalni sukob npr sarajevo-tuzla il sta ti ja znam ( iako ja nikakve veze niti sa sarajevom niti bosnom imam) je tvoj problem i govori samo o tebi o kakvoj se osobi radi.