Ibro ti je de fakto umjetnik, shvatas?
Samo bio bi fazon da sad Barca posalje neki deseti sastav za Hajdukov rodjendan
Cartman je napisao/la:Hajduk ce igrat protiv Barce prijateljsku sljedece ljeto, evo Ibrin komentar na to:
To je sjajno, zaista bi bi bilo predivno odigrati utakmicu s takvim zvijezdama poput Ibrahimovića, Messija i svih ostalih. Ali, moramo ih dočekati kao prvaci u ljeto 2011. Eto svima motiva da ostanu u Hajduku još najmanje godinu dana. Ja sam zato i produžio ugovor.
Je li on zaista toliko glup? Koji lik majko mila, ovakvi igraci bez ikakvih ambicija i ne zasluzuju nista vise od Hajduka i hrvatske lige. Pa moj Ibricicu, da ista vrijedis igrao bi protiv Barce i njima slicnim svake sezone 2 puta. A sad uzivaj u "derbiju" protiv Dinama i jos 25-30 utakmica protiv jadnih ekipa koje bi bile na sredini tabele i u nasoj ligi.
Za dva miliona ce klonirati jos jednog Messija ako treba.RiNo je napisao/la:Nije Ibro, jarane, nas fukara
Ibro ti je de fakto umjetnik, shvatas?
![]()
Samo bio bi fazon da sad Barca posalje neki deseti sastav za Hajdukov rodjendan
SportnetNakon stalnog, ali neučinkovitog pritiska Hajduk je ipak poveo. Oremuš je ubacio loptu na drugu vratnicu, lopta je "zapela u prometu", no Ibričić je došao do nje i zakucao je u mrežu gotovo kroz pulskog vratara.
Znaci Ibro opet ''ucinkovit''Virtu4l je napisao/la:SportnetNakon stalnog, ali neučinkovitog pritiska Hajduk je ipak poveo. Oremuš je ubacio loptu na drugu vratnicu, lopta je "zapela u prometu", no Ibričić je došao do nje i zakucao je u mrežu gotovo kroz pulskog vratara.
Ma oni su slabi i s njim samo da nema njega bili bi duplo slabiji.Mirza_Hordas je napisao/la:hajduk bi se borio za opstanak da nema ibricica
Prodace ga za te pare 100%.Kompletan je igrac za razliku od Kalinica koji skoro za iste pare otisao.mexy_whites je napisao/la:Lik je Igracina al mozda je puno sto Hajduk trazi 6 miliona eura za njegov odlazak...Da je on u Dinamu Mamic bi znao kako da ostvari taj transfer jer je covjek uspio prodati par igraca i za mnogo vece pare, al ne znam jel ovaj Švaguša iz Hajduka sposoban za to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.