AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 22 maj 2015, 16:51

Ma dobro, taj mali je stvarno premlad da bi imao neku zapaženu minutažu, ali bilo je ovih starijih momaka koji su mogli barem nakupiti 100 minuta ulazeći sa klupe. Pa nek' i zajebu nešto ne bih im zamjerio, bolje neka oni uče na greškama nego matori ebolaši, al' neka, možda u svojoj četvrtoj deceniji života napreduju. :roll:

ma nije ni taj šaravi toliki injury prone što bi se reklo kao šiljo ili hašim, on je više peh kojem su se svakakve nesreće naklatile na grbaču zadnjih godinu i po... s tim dečkom se treba pozabaviti čitav tim hodža, psihologa plus joga da se malo smiri, pa možda se i dozove sebi. :problem:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 maj 2015, 17:05

rope11 je napisao/la:Ma dobro, taj mali je stvarno premlad da bi imao neku zapaženu minutažu, ali bilo je ovih starijih momaka koji su mogli barem nakupiti 100 minuta ulazeći sa klupe. Pa nek' i zajebu nešto ne bih im zamjerio, bolje neka oni uče na greškama nego matori ebolaši, al' neka, možda u svojoj četvrtoj deceniji života napreduju. :roll:

ma nije ni taj šaravi toliki injury prone što bi se reklo kao šiljo ili hašim, on je više peh kojem su se svakakve nesreće naklatile na grbaču zadnjih godinu i po... s tim dečkom se treba pozabaviti čitav tim hodža, psihologa plus joga da se malo smiri, pa možda se i dozove sebi. :problem:
Ma treba njima svima kvalitetan staff koji će ih pripremiti za sve a kao glava tog staffa treba nam pravi trener. Uvijek se može desiti da se igrač povrijedi ali u ovolikoj mjeri koliko se naši povrijeđuju e to već nije do igrača. Pa pogledajte recimo Real, Barcu, Juve igraju po 50-ak utakmica godišnje i imaju minimum povreda za razliku od nas koji igramo samo vikendom i igrači nemaju ni upola napora kao u ovim pomenutim klubovima. Pogledaš Bayern i njihovu "bolnicu" i svi krive Pepa zbog forsiranja...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 maj 2015, 17:30

Al' nesto se bas zestoko zajebalo oko decembra/januara jer smo mjesec dana poslije poceli ubirati plodove tog rezima :mrgreen:
treba vidjeti sta se tad tacno radilo i zbog cega je moglo dovesti do povreda jer smo se generalno dobro drzali prvu polusezonu (skoro bez povreda) racunajuci i ova zadnja dva mjeseca, al' period januar-mart je bio katastrofa, ocigledno se nakon dobrog rada desio neki propust.

ja koliko znam, u manchesteru imaju joga trenera sto uopste nije lose :D
bilo je govora i da se uvedu psiholozi, ali se sjecam da sam procitao da su neki igraci bili protiv toga, cak se i uvrijedili jadnici :yawn: ... al' dobro bi nam neko takav dosao, pogotovo tipovima poput saravija koji bi vjerovatno bio izazov svim psiholozima svijeta. :yawn:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 maj 2015, 09:08

Ančelotijev uslov je da mu se obezbedi fond za atraktivna pojačanja i da ima šira ovlašćenja u transfer politici. 
Il Club più titolato al mondo!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 maj 2015, 10:24

Marca navodi da su mu ponudili ugovor na 5 god i 150 mil za ljetni mercato

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 maj 2015, 12:34

ovako ja bih doveo muniana, rojsa, veratija, falkaoa,falkaa ybm li ga sad...
falkao je igračina, jedan od najboljih napadača... imao je tešku povredu i sporije se vraća... ove igre u mančesteru su mu sigurno oborile cijenu...
rojs... svi znamo ko je i šta je rojs... međutim, isto slaba sezona je iza njega, plus dogodine neće igrati u LŠ, ali nažalost neće ni Milan. naravno da Borusija igra ne bi imali šanse da ga dovedu ovako imaju.
muniain... dečko je igračina, a koji je smisao ostanka u Bilbau? trofeja nema, velikih utakmica nema... cijena mu nije mala, ali milan mora krenuti naprijed, a to kosta..
verati je više moja želja nego realnost... teško će ga PSŠ pustati..
od ostalih volio bih vidjeti nastasića u milanu..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 23 maj 2015, 14:28

Od tih nabrojanih igraca sto bi se mogli dovesti ako se izvali para su Munianin i Falkao.. takodjer mogli bi se dovesti Pedro iz Barce, Pastore iz PSG, takodjer iz Chelsea bi se mogao dovesti Oscar, u Monaku ima par dobrih igraca,Mandzukic iz Atletika itd itd.... al kao sto celo kaze pare nisu problem para nema :D
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 maj 2015, 15:52

-------------------------Diego Lopez--------------------
-Abate(De Scigllio)---Paletta--Savic(Mangala)---Antonelli-
-----------------Kondogbia-----Witsel(Xhaka)----------------
---Menez-----Oscar(Bernard,Douglas Costa)----El Shaarawy-
-------------Falcao(ili neko drugi jeftiniji Bacca mozda)----
Na trequeristu moze jos i Mkhitaryan,Pastore,Texeira, ili Vasquez.
Coach: Ancelloti.
Savic 12 miliona, Kondogbia 20, Witsel 30 ili Xhaka 15, Oscar 20-25, i napadac 20-30 miliona. Oko 80-90 miliona uloziti i napraviti ekipu da se nosi sa Juventusom.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 23 maj 2015, 16:04

Fali tu i stoper i desni bek i krilo posto El Saravi je cesce van terena nego sto igra... npr Dani Alves (moze jos sezonu dvije odigrati ekstra a ne bi bio skup cak misli besplatno da bi se mogao dovesti) i Pedro (za 10 miliona) iz Barce..samo za stopera ne znam koga bi mogli dovesti :D al sve su ovo nase puste zelje i snovi nazalost
FORZA MILAN!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 maj 2015, 16:05

slika
Kako čitam otkaz Ancelottiju je haman oficijelan, pitanje samo vremena vjerovatno vrlo uskoro. Šta ja znam ja nešto nisam fan ovih povrataka. To je čovjek koji je odveo Milan u 3 finala u 7god ali isto tako čovjek koji je uzeo samo 1 ligu u tih 7god. Jedan je od najboljih trenera svijeta ali ako se nešto revolucinarno ne desi tj. da se odriješi kesa neće tu puno pomoći Carletto. Kako god ako dođe to će biti mega upgrejd i Milan će nakon dugo godina imati ozbiljnog trenera, jednog od najboljih na planeti. Ako je istina da će ćelo dobiti 150m eura ja odgovorno tvrdim da očekujem da Milan napadne Scudetto zato što osim Juventusa nema ozbiljne ekipe i ovi ostali su toliko loši da sa 3 top igrača komotno možeš da razmišljaš o top 3. Ali to je puno nekih faktora koji se moraju poklopiti tj. wishful thinking i zasad spadaju u domenu SF. Napominjem ćelo za 50m dovodi Ibru, Robinha, Boatenga, Cassana i još sijaset igrača tako da ako bude dobio 150m samo nebo je granica. Ali mora dobro razmisliti i biti svjestan u šta se upušta jer su ćelavci veliki prevaranti i ako ga zajebu za pare od transfera neće puno bolje proći od Pippa.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 maj 2015, 21:48

U sustini nisam ni ja za Ancelotija koliko mozda za Emerija, ali fazon je sto mi NEMAMO IZBORA, a nama hitno treba jak, kvalitetan, iskusan trener koji ce konacno razbuditi ovaj klub.
Koga mi imamo na trzistu, a da se uklapa u ovaj opis? Conte. Reprezentacija. Klopp? Vec je vjerovatno negdje angazovan, a to nece biti Milan. Emery? Covjek stvorio Sevilju, ove godine vjerovatno ulazi u LS i bio bi LUD da digne ruke od svega sto je napravio i dodje u ovakav Milan. Anceloti? Jedina realna opcija, ali ocigledno ce se morati krv propisati da se on dovese.

Evo sad citam da vjerovatno uzima godinu odmora, bas divno... :roll:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 maj 2015, 22:07

Emery nije izborio LP. Ostaje mu još finale EL a nadam se da ce izgubiti i preuzeti Milan ako već nema nista od Ancelottia.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 maj 2015, 22:44

Pa iskreno, sanse da ih Dnipro pobijedi su nekih... 20%. I to sam malo uvecao procenat, da ne ispadne da bas pretjerujem jer je ipak finale. :mrgreen:

Ja i dalje navijam i nadam se Emeriju, ali s obzirom u kakvoj smo situaciji, da nam hitno treba trener i da je neizvjesno da li cemo uopste ikoga dobrog dovesti, itekako bih ja i Ancelotija docekao rasirenih ruku.
Ne daj boze da obojicu izgubimo, a nesto imam osjecaj da hocemo jer Carlo ce tesko izabrati da vodi ovakav Milan... :yawn:

FORZA MILAN !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 24 maj 2015, 09:31

ekipu koja je dogurala do finala nikako ne treba podcjenjivati tako da ja ne bi bio ni sekunde iznenadjen ako bi Dnipro osvojio EL..sad da li ce to biti zasluzeno ili ne koga briga :D
FORZA MILAN!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 24 maj 2015, 12:06

Ovdje se masta o 150mil i Carlettu a realno Milan ga dudla na donjem dijelu tabele uz transfer budzet 5mil u najboljem slucaju. Ko da gledam, sredina avgusta, Gattuso preuzima klub i hitno se dovode has-beens raskinutih ugovora uz plate 3-4mil, takva 2-3 "velika pojacanja, sampioni" uz nekakav sljam iz Atalante, Bologne i sl.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 maj 2015, 12:59

ja bih simonea...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 24 maj 2015, 13:05

ja bi janjetine :D
FORZA MILAN!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 maj 2015, 13:23

:lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 maj 2015, 13:28

Ma ostaje Pippo :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 24 maj 2015, 13:30

FaraonTM je napisao/la:Ma ostaje Pippo :D
Šta to furaš Britosa, jel što je nabio Morattu?? :lol:
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []