RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 24 maj 2015, 05:11

esprit24 je napisao/la:Danas mi je jedan od navijaca veleza koji su bili u gradaccu rekao da su vasi igraci na odmoru jos od utakmice sa seljom? Jel bio ko od forumasa na utakmici ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

na odmoru od cega :crazy: .Oni su na odmoru od pocetka prvenstva izuzev 3 utakmice gdje su odigrali onako kako bi svaku trebali igrati
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la esprit24 » 24 maj 2015, 09:41

rodjak je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Danas mi je jedan od navijaca veleza koji su bili u gradaccu rekao da su vasi igraci na odmoru jos od utakmice sa seljom? Jel bio ko od forumasa na utakmici ?

na odmoru od cega :crazy: .Oni su na odmoru od pocetka prvenstva izuzev 3 utakmice gdje su odigrali onako kako bi svaku trebali igrati
Care nisam mislio bukvalno na odmoru, nego ljudima se ne igra vec duze vrijeme :)

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

salmy

Post Postao/la salmy » 24 maj 2015, 12:35

Jašta su, nego rahat od pameti i od svega sto je normalno, skupa sa Upravom Veleza i debilnim trenerom Djelom koji je vizionar i strateg al za Federalne lige. Yebo im ja mater od reda svima :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sto bi rekao Balasevic u jednoj pjesmi "izvinite me sto psujem" .
Ja mislim da se odavno, a ima boga mi i sigurno vise od 10-godina, da se ovakav Velez toliko izblamirao na fudbalskim terenima i da ih jedna bijedna Zvijezda , Vitez pa i Sloboda glatko uzme i pobjedi. Sad ce Mramorcani /Stara garda i ostali./garant na repliku.
Jadno da jadnije ne moze biti :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Nemojte bolan ni zadnje kolo igrat protiv Borca predajte se :guz: i idite onda svi u P.M. :arrow: :arrow: :arrow: odakle ste i dosli..............
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 maj 2015, 14:22

Navodno 15.06. Skupština kluba. Da vidimo sta ova retardirana uprava misli
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 maj 2015, 16:04

Cernica je napisao/la:Navodno 15.06. Skupština kluba. Da vidimo sta ova retardirana uprava misli
Yebo ga i te skupstine ,svaki klub nesto oko tih skupstina,te historijska ,te neko ce se spasiti a neko raspasti poslije skupstine ,a u nas bude i prodje da niko i ne zna :lol:
Ne ocekujem nista spektularno na toj skupstini...izvjestajna i ta sranya
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 24 maj 2015, 17:06

Treba stoku u rudnik bacit,jer steta ih je u Neretvu bacat zagadit ce je:evil:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 maj 2015, 17:20

sloboda72 je napisao/la:slika
DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN.
TUŽAN DAN ZA FK SLOBODA. 23. MAJ 2012, MOSTAR , FK VELEŽ - NK GOŠK 1:2 . SRAMOTNU UTAKMICU VELEŽA, KAO BAJAGI SA ČUĐENJEM,PRATE PREMIJER FEDERACIJE NERMIN NIKŠIĆ(VELEŽOV PRVI ČOVJEK) I MINISTAR U VLADI FEDERACIJE ,TUZLAK PORIJEKLOM IZ HERCEGOVINE , ENVER BIJEDIĆ( BIVŠI PREDSJEDNIK FK SLOBODA).
Divi ove žalopojke ovih seljobera. I tužne dane smo im u kalendaru postavili :urnebes: a uja retardi :njanjanja: :opaopa:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 maj 2015, 17:50

Jeli ovo kad nisu uspjeli mrtvoj Slaviji samo jedan gol uvaliti sa igracem vise :?: Ako jeste onda se grohotom smijem :urnebes:
Ali ne trebas se na ovo cuditi,ovo postavlja lik koji pisuci na ovom forumu ustvari zaradjuje za zivot.Frajer je covjek Fahre Radoncica sa zadatkom da na forumu pljuje sve politicke protivnike.Eno ga proziva gradonacelnika Tuzle zato sto neda 4 miliona km :lol: :lol: cuj trazi frajer od nekog u BIH 4 miliona a ljudi gladni hodaju i pretrazuju kontejnere.Imaju oni sad svoj trenutak istine i ja im zelim da uspiju ,ali izgleda da medju njima dosta sabotera ili mozda ipak onih koji su u pravu.Izgleda im ovaj Amerikanac ima tajni ugovor da pare koje je dao ustvari nisu nikakvo ulaganje nego pozajmica FK Sloboda.Sad su ga valjda provalili i belaj zesci.Bio ja prije 3 dana gore ,pricao mi jedan jaran

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 24 maj 2015, 17:52

Glavici iz medjugorja hoce da Blagojevic zamjeni Crnova,prica se po medjugorju :lol: :lol: :lol: :lol:
#musvdg

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 maj 2015, 17:59

Rodjenisa ma lik retardo žešći uđem tamo da mu se smijem nego cuj Ferencvaroš iz Međugorja se raspituje za Blagojevica. Haloooo mađari ne ide on nigdje yebo vas feta sir i čardaš
From father to son

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 24 maj 2015, 19:47

Cernica je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:slika
DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN.
TUŽAN DAN ZA FK SLOBODA. 23. MAJ 2012, MOSTAR , FK VELEŽ - NK GOŠK 1:2 . SRAMOTNU UTAKMICU VELEŽA, KAO BAJAGI SA ČUĐENJEM,PRATE PREMIJER FEDERACIJE NERMIN NIKŠIĆ(VELEŽOV PRVI ČOVJEK) I MINISTAR U VLADI FEDERACIJE ,TUZLAK PORIJEKLOM IZ HERCEGOVINE , ENVER BIJEDIĆ( BIVŠI PREDSJEDNIK FK SLOBODA).
Divi ove žalopojke ovih seljobera. I tužne dane smo im u kalendaru postavili :urnebes: a uja retardi :njanjanja: :opaopa:
Koji kreteni :urnebes: :urnebes: :urnebes:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 24 maj 2015, 20:48

1922VFC1981 je napisao/la:Glavici iz medjugorja hoce da Blagojevic zamjeni Crnova,prica se po medjugorju :lol: :lol: :lol: :lol:
znaci da sumiramo, skahic u slobodu, jankovic i zolj u zelju, hebibovic u sarajevo i onda za kraj kao slag na tortu blagoje u kona!!hahaha :crazy: po ovim spekulacijama ili ti ga mahalskim rekao bi covjek da je se velez ugasio a da niko nezna pa svi igraci slobodni!!!! a realnost je malo drugacija, skahic pod ugovorom jos godinu fino se razvio i nema sanse da ga igdje puste bez odstete, jankovic vezan za mostar i velez ko djete za mater, zolj kapiten, blagoje general sredine terena i upravlja svim akcijama i nema sanse da ga puste iz kluba! jedini moguci odlazak iz kluba je mozda i to ponavljam mozda hebibovic, stim da ako ode ode vani a ne u sarajevo gdje evo po sarajlijam prelazi u svakom prelaznom roku u zadnje 3 godine...raja kanite se mahlski, jedno su zelje ekipa za nasim igracima a drugo je realnost!
ako cemo po zeljama evo da i ja mahalsku izbacim, benko, stojcev, okic i ostrakovic iz sarajeva u velez! kvesic i bajic iz zelje u velez, zeba iz slobode u velez! bogami kad pogledam ova nasa pojacanja za sljedecu sezonu borit cemo se za titulu! :njanjanja: :njanjanja: :facepalm: :facepalm:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 maj 2015, 21:55

drugovi Skahic je vec u Slobodi slobodno me citirajte za mjesec dana ;)
Sloboda Tuzla

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 maj 2015, 22:01

fukaratz je napisao/la:drugovi Skahic je vec u Slobodi slobodno me citirajte za mjesec dana ;)
Ma jbg nista te ne kosta da lupas po forumu ,bolan mac vam visi iznad glave a vi nasli budalastine neke prosipati.Bori se za predsjednika ko za zivot ,inace Dita 2 :shh:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 maj 2015, 22:05

rodjenisa je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:drugovi Skahic je vec u Slobodi slobodno me citirajte za mjesec dana ;)
Ma jbg nista te ne kosta da lupas po forumu ,bolan mac vam visi iznad glave a vi nasli budalastine neke prosipati.Bori se za predsjednika ko za zivot ,inace Dita 2 :shh:
ok vrijeme ce pokazati da li lupam ;)
Sloboda Tuzla

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 maj 2015, 22:28

Nije Costacurta yebote eto vam ga. Prosjecan stoper sklon kiksu. Jedino sto zna je povuc loptu prema naprijed. Vise me raduje ostanak Škaljica nego Škahica. Sretno mu bilo
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 maj 2015, 22:31

fukaratz je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
ok vrijeme ce pokazati da li lupam ;)
Pa bolan o cemu pricas :?: Znas kako to ide u fudbalu ,dogovir se sa igracem,platis odstetu klubu s kojim igrac ima ugovor i vodi ga.Ti nama Bgm pricas kao da radite nesto revolucionarno ,sto jos niko nije uradio :o Uz sve to prije nego ga dovedete morate biti sigurni da nastavljate dalje,nemate bolan licencu za nastup u PL,dugova ko u pjesmi i nikome ne pada na pamet da to vraca i mislite da to tako ide :lol: Zato sam ti rekao da forum trpi svakave gluposti...samo udri

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 maj 2015, 22:35

:urnebes: :urnebes: mojne ga brato vise ima sutra kontrolni iz matematike :lol: aaaaaa idi uči yebo te Škahić :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 maj 2015, 22:48

Cernica je napisao/la::urnebes: :urnebes: mojne ga brato vise ima sutra kontrolni iz matematike :lol: aaaaaa idi uči yebo te Škahić :urnebes: :urnebes: :rol:
Jbt ja i zaboravio da djeca ulaze u najbitniji dio skolske godine :lol: nista onda ...oprosteno sve :mrgreen:

Nesta iz Srebrenika nam ode :plac: :plac:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 maj 2015, 23:33

Platite obeštećenje za Škahića i nek onda ide, a ako ode tek tako, bez dogovora sa Veležom, zna se šta ga čeka...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.