bordobijeli je napisao/la:ma u evropi ni to ne mora znaciti da mozemo proci ,zavisi koga dobijemo za protivnika .treba i uigrati tu odbranu ako dovedemo dva beka i stopera nije to bas samo dovedi pa sve savrseno funkcionise . ne treba ocekivati previse u evropi moja zelja je da budemo prvaci i iduce godine a da priliku dobiju andjusic,miholjevic i ostali mladi dobri igraci iz akademije ,naravno ako se ukaze prilika da prodjemo drugo predkolo da to treba iskoristiti a ako ispadnemo nije tragedijaamypitar je napisao/la:Ja sam opet misljenja da uz jednog stopera i dobra dva bocna igraca,mozemo proci (naravno uz malo srece pri zdrijebu) 1-2 kola u LŠ.Mislim da od pripremnih utakmica imamo to breme favoriti,i igranjem u LŠ mi napokon nemamo sta izgubiti.Mislim da ova ekipa kad se opusti, i uz huk sa Koseva, moze i u Evropi i ove godine najdalje od naših klubova.
U utakmici sa Slobodom, jel se mora ici u klub i uz prikaz clanske uzeti ulaznicu, ili je dovoljno samo istu pokazati i uci na Kosevo.
U potpunosti se slazem.
Prioritet u narednim godinama je dominacija tj.svake godine titula u ovoj ligi.Sto se tice Evrope mislim da ova ekipa ima kvalitet,iako smo se patili u Premijer ligi,iz nekih razno -raznih razloga.Sa par pojacanja i uz dobar zrijeb, mislim da necemo biti kanta za nabijanje.Naravno da nije sramota ispasti u prvom kolu.