InatSilanBosanski je napisao/la:Zasto ne bi u evropi mogli napravit neki dobar rezultat? Vidjeli ste kako smo primiki posljednji go u evropi.Uvijek se moze, pogotovo sa Odom majstorom.Treba da se razvije pozitivna prica oko toga, treba nas bit mininum 15000 na Kosevu protov nekog ne tako jakog protivnika.Treba nam takva atmosfera, dok se ne rijese sva sranja sa tribinama i dugovima.
Riki nek ide ako dobije jaku ponudu (800 000-1mil), zaista taj momak toliko vrijedi.Ostale omladince zadrzat, uz Koku, Ogija, kao i odbranu..Ako dovedemo Diattu i jos nekog ciljano moglabi to bit lijepa evropska prica..Uz neke sponzore, i npr eto prodaja Dzeke, diglo bi nas na jedan nivo koji bi i ostala raja prepoznala i vratila se na tribine.
Sve u svemu bit ce burno preko ljeta..
Sad Celika dobit i da se ova sezona zavrsi veoma uspjesno i onda ide totalna mobilizacija na kojoj bi klub trebao dobro poradit!!!
Jer MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Željezničar živimo !
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ma znam ,ja jesam stariji(53) kuke i redovno dolazim na jug((onaj dio kod reflektora prema ulazu) i ne obracam puno paznje na one belaje i gluposti.Ali ima dosta ljudi kojima to smeta i radi toga izbjegavaju dolazak.Zato bi ovi mladji koji su u tim grupama trebali stvarno da s9tanu vise sa nekim prepucavanjima i zaborave neke svoje nesuglasice.Ipak je Zeljo taj kojeg svi obozavamo i on je primaran u svemu.Vjerovatno bi posjeta bila i veca da se istok napravi,a licno mislim da ne bi lose bilo dok se to ne uradi,da uprava i ukaznice za sjever naplacuje po 5 KM.Imala bi isti finansijski efekat,a mnogo veci broj navijaca,a i oni koji se boje dolaska na jug mogli bi bez ikakvog straha dolaziti.Ipak je igracima draze da ih podrzava 7-8 hiljada nego 2-3 hiljade.Valjda svi shvatimo sta nam je raditi da stvari krenu u boljem pravcu.Velahalve je napisao/la:Ako mi poradimo na sebi bit cemo najvece pojačanje za naš klub, jer tribina, da ne kazem koja strana, izgleda sve jadnije i jadnije i to je ono što boli svakog manijaka!dino lj je napisao/la:Polako raja neka se zavrsi sezona pa onda polako slagati kockice,nema potrebe naglabati bezveze.Dvije sezone smo bez trofeja i sljedecu to nebi smjeli dopustiti,ipak smo mi najtrofejniji BH-a klub.Sljedeca sezona ce biti itekako zanimljiva jer ispada sest ekipa i bit ce svega.Zato polako pustimo upravu da radi,a mi poradimo na sebi,jer kao sto neko prije napisa mi smo ove godine najlosiji segment kluba,bar sto se posjete tice.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- advanced1921
- Kontakt:
Vidim gore spominje se posjeta. Lako je za nas stalne, one sto se kaze "bolesnike", treba privuci obican svijet kojem je draga plava boja... Posjete jesu porazavajuce, ali po mom misljenju ima tu vise jakih razloga...
To da je nasa liga nekvalitetnija od mnogih nije vijest od jucer. Smatram da dobar razlog (primjeti se to po ljudima) je taj sto nas narod ne vjeruje onakvim tipovima ljudi iz uprave i onakvim politikama. Jer ruku na srce, da bi znao sta se desava kod nas moras biti upucen u rad kluba svakodnevno, a imam osjecaj i da se oni samo nama obrate da valja. Marketing za siroke mase nam je 0. Ja znam ljude koji su dali bruku para Zelji, a ne idu...
Transparentnost mora biti jasna i siroko usmjerena, dalje ne smijemo imati prepotentne nastupe u medijima, zastitnicke po klub svakako, ali prepotentne ne.
Milion izjava sam procitao u fazonu "mi smo Zeljo, to ne ide tako", a onda zbog toga sto je mal grad saznas da neke stvari nisu u stilu te recenice.
Dosta jos javasluka ima, dosta to sve izgleda mutno, optimizam osjetimo samo mi koji dodjemo, a ove sire mase jos misle da se tu samo krade, peru pare i sl...
Da ne bude da pljujem po upravi, uradili su masu stvari, ali nedostaju neke malo krupnije kroz koje bi se siroj masi prokazala ta pozitivna prica.
Igramo bez generalnog sponzora, realno, milion ljudi se pita "ako su tako posteni, sto im ne da niko pare?"...
Sve ovo moze bolje, odgovornije, koliko smo se radovali statutu i onda odjednom moras cekat da super nesto sazna pa da se pocne mastat...
Zeljo nikad nije bio mahalaski klub, ali treba se stvarati ta radnicko klasna pozitivna prica, a sve je to nekako u ocima ovih malo dalje od Zelje "nekonkretno"!
Izvinjavam se na duzem postu...
To da je nasa liga nekvalitetnija od mnogih nije vijest od jucer. Smatram da dobar razlog (primjeti se to po ljudima) je taj sto nas narod ne vjeruje onakvim tipovima ljudi iz uprave i onakvim politikama. Jer ruku na srce, da bi znao sta se desava kod nas moras biti upucen u rad kluba svakodnevno, a imam osjecaj i da se oni samo nama obrate da valja. Marketing za siroke mase nam je 0. Ja znam ljude koji su dali bruku para Zelji, a ne idu...
Transparentnost mora biti jasna i siroko usmjerena, dalje ne smijemo imati prepotentne nastupe u medijima, zastitnicke po klub svakako, ali prepotentne ne.
Milion izjava sam procitao u fazonu "mi smo Zeljo, to ne ide tako", a onda zbog toga sto je mal grad saznas da neke stvari nisu u stilu te recenice.
Dosta jos javasluka ima, dosta to sve izgleda mutno, optimizam osjetimo samo mi koji dodjemo, a ove sire mase jos misle da se tu samo krade, peru pare i sl...
Da ne bude da pljujem po upravi, uradili su masu stvari, ali nedostaju neke malo krupnije kroz koje bi se siroj masi prokazala ta pozitivna prica.
Igramo bez generalnog sponzora, realno, milion ljudi se pita "ako su tako posteni, sto im ne da niko pare?"...
Sve ovo moze bolje, odgovornije, koliko smo se radovali statutu i onda odjednom moras cekat da super nesto sazna pa da se pocne mastat...
Zeljo nikad nije bio mahalaski klub, ali treba se stvarati ta radnicko klasna pozitivna prica, a sve je to nekako u ocima ovih malo dalje od Zelje "nekonkretno"!
nije to bolest rijetka...
pa prvo pretkolo bi se moralo proći ako se ne desi baš neki peh. nekoliko jakih ekipa ima, ali je amatera i poluamatera mnogo više. u drugom će dosta ovisiti o žrijebu i jako bi pomoglo da se poklopi tih par ekipa da budemo nosioci. dva vrijede više nego tri prošle godine, a tri više nego play-off. uz malo sreće i malo više pameti tu se može vrlo fino hajrovati. oda je sa vrlo ograničenim resursima digao ekipu bukvalno za 100% i treba mu vjerovati.katakomba je napisao/la:InatSilanBosanski je napisao/la:Zasto ne bi u evropi mogli napravit neki dobar rezultat? Vidjeli ste kako smo primiki posljednji go u evropi.Uvijek se moze, pogotovo sa Odom majstorom.Treba da se razvije pozitivna prica oko toga, treba nas bit mininum 15000 na Kosevu protov nekog ne tako jakog protivnika.Treba nam takva atmosfera, dok se ne rijese sva sranja sa tribinama i dugovima.
Riki nek ide ako dobije jaku ponudu (800 000-1mil), zaista taj momak toliko vrijedi.Ostale omladince zadrzat, uz Koku, Ogija, kao i odbranu..Ako dovedemo Diattu i jos nekog ciljano moglabi to bit lijepa evropska prica..Uz neke sponzore, i npr eto prodaja Dzeke, diglo bi nas na jedan nivo koji bi i ostala raja prepoznala i vratila se na tribine.
Sve u svemu bit ce burno preko ljeta..
Sad Celika dobit i da se ova sezona zavrsi veoma uspjesno i onda ide totalna mobilizacija na kojoj bi klub trebao dobro poradit!!!
Jer MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!!
a nedostatak vremena se odnosi i na odlaske. vrlo teško da će do tad doći dvije ili tri ponude koje se ne mogu odbiti.
evo zola igra lijevog beka.
- samogrbavica
- Kontakt:
na areni 1.
- samogrbavica
- Kontakt:
KHAJ PRICE
aldine ja gledam utakmicu i gledam gdje momak stoji. ustvari sad je poluvrijeme.
Zola je na štoperu u formaciji 3-5-2, igra lijevog štopera. Hajradinović je negdje gore u vrhu napada, ni on tačno ne zna šta igra.
DRUG NEBI TI PUNCA
Zola igra lijevog stopera u 3 4 3 formaciji Hajradinovic igra krilokrilo,Zola dobar pravo u defanzivi. 
- samogrbavica
- Kontakt:
Pa covjek gleda utakmicu, igra lijevog beka. Da i ja sam vidio da igra lijevog stopera.
KHAJ PRICE
i postavio link gdje piše da igra desno.
- samogrbavica
- Kontakt:
Volis se ti inace pravit da si najpametniji i da sve znas. Igra lijevog beka, udure. 
KHAJ PRICE
Aldin ispadne glup pa se izvlaci hahaha
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
fino je zola odigrao kako god okarakterisali poziciju i formaciju (vrlo čudnu). izgubili su 2-1, ali za njih je bila nebitna tekma a za anderleht bitna.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ma lijevi stoper u 3-5-2 i jeste pola tekme bek tj. Pokriva tu stranu nista fuljeno nije 
Ajde drago mi je za zolu nadam se tisuće godine da ce igrat češće
Ajde drago mi je za zolu nadam se tisuće godine da ce igrat češće
Drze sve ti je to natezanje jos, pare se navlace tj para jedva ima i to nije nikakva tajna. Pricalo se da su neki investitori zainteresovani, maltene se spominjalo 5-6 biznismena, pa neki i stranci, na kraju se sve svelo na Rastodera sa kojim se vode razgovori. I to je za sad jedini covjek koji je spreman da ulozi pare, medjutim pokusavaju da nadju nacin da se to dogovori da i klub i on budu zadovoljni. Nece covjek uvaliti se pare, a da onda uprava radi sta hoce, on hoce da ima udio u finansijama. I spreman je odmah da krene u izgradnju istoka. Da li ce se dogovoriti vidjecemo. Ovo ostalo nista, nasi se uzdaju u prodaju Dzeke, i da se uzmu pare za Bajica, u suprotnom situacija nije vesela sto se para tice. Ovaj iz Megamiska sto je usao u upravu sad je usao sa nekim malim parama, i trude se malo da uvedu reda u klubu, ali taj red bez para ne znaci puno. Ostaje da se vidi sta ce bitiadvanced1921 je napisao/la:Vidim gore spominje se posjeta. Lako je za nas stalne, one sto se kaze "bolesnike", treba privuci obican svijet kojem je draga plava boja... Posjete jesu porazavajuce, ali po mom misljenju ima tu vise jakih razloga...
otprilike tako. s tim da se i pare bez reda začas bezveze potroše i svuku u ravan...
- manijakgotti
- Kontakt:
Smrt fasizmu, Sloboda do boda 
Po meni dvije najbitnije stvari sto se tice stadiona : izgradnja istoka i promjena travnjaka, tj. da bude normalan sa finom drenazom, kao u zenici 
Željezničar živimo !
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Hilmo123, Hrasno15, Omerta1921, Sarajevskigigant1921 i 79 gostiju.