BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Kemo
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Kemo » 28 jan 2009, 12:48

za ovim momkom sto igra za liverpul cemo mi da zalimo u buducnosti

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 28 jan 2009, 13:02

Moze li mi neko objasdniti ko je ovaj Džulbić?

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 28 jan 2009, 14:31

Mirza Hordas je upitao ko su Alexandre Martinovic, Dalio Memic i Ermin Bicakcic pa evo mu odgovora...

Alexandre Martinović
Datum rodjenja 31 Maj 1985 (1985-05-31) 23
Mjesto rodjenja Montbéliard, Francuska
Drzavljanstvo Bosna i Hercegovina, Francuska
Visina 1.93 m
Trenutni klub FCV Dender
Broj 21
Klubovi
FC Sochaux-Montbéliard, Dender

Ermin Bicakcic
Datum rodjenja 24.01.1990
Godina 19
Visina 1,85
Drzavljanstvo Bosna i Hercegovina, Njemacka
Stranica http://www.erminbicakcic.com
Klub VfB Stuttgart U19
Pozicija odbrana
Ugovor do 30.06.2009

Dalio Memic
Datum rodjenja 21.03.1990
Godina 18
Visina 1,85
Drzavljanstvo - Bosna i Hercegovina
Klub Waldhof Mannheim U19
Pozicija - odbrana
Zadnja izmjena: anlayan, dana/u 28 jan 2009, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 28 jan 2009, 15:01

Beca-25 je napisao/la:Moze li mi neko objasdniti ko je ovaj Džulbić?
profulo si temu..Dzulbic definitivno sa 25 godina nije vise talenat tako da to pitanje ovdje nema sta traziti :)

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 28 jan 2009, 15:03

ljudi pogrijesili ste nije cak ni Dzulbic nego Djulbic i on ima 25 godina ne mozemo ga svrstavati medju talente kroz cijeli zivot je igrao u Australiji a sad trenutno igra u 2. Bundesligi u Ahlenu.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 28 jan 2009, 15:25

evo vam talenata...
golmani: Alexandre Martinovic ( FCV Dender EH ), Jamin Fejzic ( Braunschweig ), Asmir Begovic ( Portsmouth )
Jamin Buric ( Lech Poznan ), Rene Borkovic ( Zurich )
odbrana: Dalio Memic ( Mannheim ), Ermin Bicakcic ( VFB Stuttgart ), Nedeljko Malic ( Mattersburg ),
Haris Bukva ( SK Austria Karnten ), Damir Coric ( Herta )
vezni red: Haris Medunjanin ( Real Valladolid ), Eldar Hasanovic ( Zilina ), Zlatko Janjic ( Arminia Bielefeld ),
Marcel Avdic ( Karlsruhe ), Anel Hadzic ( Ried ), Emir Bajric ( Schalke 04 ), Mario Vrancic ( Mainz ),
Nikola Saric ( Liverpool ), Avdija Vrsajevic ( Tatran Preson ), Eldar Ikanovic ( Thun )
napad: Edin Junuzovic ( Amkar Perm ), Denni Avdic ( Elfsborg ), Marko Arnautovic ( Twente ),
Aidin Mahmutovic ( Teplice ), Said Husejinovic ( Kaiserslautern ), Emra Tahirovic ( Zurich ),
Denis Omerbegovic ( Borussia Dortmund )

ja mislim da je ovaj spisak jedan od najboljih...kada bi u buducnosti imali ovakvu reprezentaciju...sta vi mislite za spisak:?:
Zadnja izmjena: anlayan, dana/u 28 jan 2009, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 28 jan 2009, 15:30

anlayan je napisao/la:evo vam talenata...
golmani: Alexandre Martinovic ( FCV Dender EH ), Jamin Fejzic ( Braunschweig ), Asmir Begovic ( Portsmouth )
Jamin Buric ( Lech Poznan ), Rene Borkovic ( Zurich )
odbrana: Dalio Memic ( Mannheim ), Ermin Bicakcic ( VFB Stuttgart ), Nedeljko Malic ( Mattersburg ),
Haris Bukva ( SK Austria Karnten ), Damir Coric ( Herta )
vezni red: Haris Medunjanin ( Real Valladolid ), Eldar Hasanovic ( Zilina ), Zlatko Janjic ( Arminia Bielefeld ),
Marcel Avdic ( Karlsruhe ), Anel Hadzic ( Ried ), Emir Bajric ( Schalke 04 ), Mario Vrancic ( Mainz ),
Miroslav Saric ( Liverpool ), Avdija Vrsajevic ( Tatran Preson ), Eldar Ikanovic ( Thun )
napad: Edin Junuzovic ( Amkar Perm ), Denni Avdic ( Elfsborg ), Marko Arnautovic ( Twente ),
Aidin Mahmutovic ( Teplice ), Said Husejinovic ( Kaiserslautern ), Emra Tahirovic ( Zurich ),
Denis Omerbegovic ( Borussia Dortmund )

ja mislim da je ovaj spisak jedan od najboljih...kada bi u buducnosti imali ovakvu reprezentaciju...sta vi mislite za spisak:?:
Ovi igraci su definitivno izgubljeni i oni ne mogu vise igrati za nas,a za Begovica i Avdica nisam siguran..treba provjeriti.
btw. Saric iz Liverpoola se zove Nikola,koliko je meni poznato. ;)
it's football day

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 28 jan 2009, 15:36

nisu izgubljeni nisam siguran za Arnautovica, Avdica i Sarica ali ovi ostali su sigurni a i Begovica ciro zove za Belgiju...:)

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 28 jan 2009, 15:38

eee....sine ne bi ti vjerovao koliko ja samo nasih igraca znam pa ja imam samo 12 godina...ozb

3r0
Kontakt:

Post Postao/la 3r0 » 28 jan 2009, 16:34

Dečko se zove Nikola Šarić !
...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 28 jan 2009, 17:41

evo kolega je rekao da ima na ovome mom starom spisku igraca koji su izgubljeni za BiH pa sam napravio novi spisak...

Alexandre Martinovic ( FCV Dender EH ) Jasmin Fejzic ( Braunschweig ) Jasmin Buric ( Lech Poznan )
Zlatan Alomerovic ( Borussia Dortmund ) Rene Borkovic ( Zürich )

Dalio Memic ( Mannheim ) Ermin Bicakcic ( VFB Stuttgart ) Nedeljko Malic ( Mattersburg )
Haris Bukva ( SK Austria Karnten ) Damir Coric ( Herta ) Ognjen Vranjes ( Crvena Zvezda ) Damir Sovsic ( Zagreb ) Haris Mehmedagic ( Zagreb ) Miroslav Pejic ( Zagreb ) Aleksandar Kosoric ( Partizan )

Haris Medunjanin ( Real Valladolid ) Eldar Hasanovic ( Zilina ) Zlatko Janjic ( Arminia Bielefeld )
Marcel Avdic ( Karlsruhe ) Anel Hadzic ( Ried ) Emir Bajric ( Schalke 04 ) Dino Fazlic ( Werder )
Nikola Saric ( Liverpool ) Avdija Vrsajevic ( Tatran Preson ) Eldar Ikanovic ( Thun ) Mario Vrancic ( Mainz )

Edin Junuzovic ( Amkar Perm ) Haris Handzic ( Lech Poznan )
Aidin Mahmutovic ( Teplice ) Said Husejinovic ( Kaiserslautern ) Denis Pozder ( Duisburg )
Denis Omerbegovic ( Borussia Dortmund ) Sadam Mehovic ( Rot Weiss Ahlen )
Emra Tahirovic ( Zürich ), Eldin Adilovic ( Nafta ), Dalibor Pandza ( Sarajevo ), Izet Zahirovic ( Manchester UTD )
Zadnja izmjena: anlayan, dana/u 29 jan 2009, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 28 jan 2009, 18:13

RK Gradacac je napisao/la:Ma pola tih talenata je upitno. Nije isto igrat recimo za Lihtenstein ili za BiH, ipak smo mi malo visa liga ;)
FC Vaduz se takmici u prvoj ligi Svicarske, protiv Basela i ostalih ekipi..
Tako da oni fakticki nemaju puno sa Lihtenstajnskom ligom.
Mislim da zasluzuje bar poziv u juniorsku repku, jer mali je fkt. talenat veliki.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

dribler_16
Kontakt:

Post Postao/la dribler_16 » 29 jan 2009, 14:38

RK Gradacac je napisao/la:Ma pola tih talenata je upitno. Nije isto igrat recimo za Lihtenstein ili za BiH, ipak smo mi malo visa liga ;)
Pa Pjanic je igrao za Luxemburg,po tvojoj logici ni njega nismo trebali jer je igrao za "nizerazrednu" selekciju.Pa sta smo mi?
Da,da,evropska fudbalske sila za koju zele igrati svi igraci koji su osjetili njen vazduh na barem par dana...hehe,mi trebamo svakog igraca,ma kako on bio los,jer da bi postigli nesto,moramo sve iskoristit,nismo mi Brazil da bacamo igrace u bezdan.
:D :D
Ti ništa ne znaš o gradu u kome ja živim
Ti nemaš pojma o kući u kojoj ja jedem
Ti ne znaš ništa
O hladnom zdencu
Iz koga ja
Pijem!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jan 2009, 14:43

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 29 jan 2009, 14:47

Rz88 je napisao/la:ma kakvi talenti, ba ko ima para taj igra, kakvi talenti i ja sam talentovan pa radim na gradevini xd :mrgreen:
Ohladi sa postovima, živ bio.
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

3r0
Kontakt:

Post Postao/la 3r0 » 29 jan 2009, 14:51

Rz88 je napisao/la:ma kakvi talenti, ba ko ima para taj igra, kakvi talenti i ja sam talentovan pa radim na gradevini xd :mrgreen:
Neko je talentovan da radi s loptom šta hoće,a neko da miješa malter ! :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 jan 2009, 14:55

MoDern je napisao/la:
Ja tebe fakat ne kontam.Ako nemas sta pametno napisati zasto pises gluposti?!Logicno bi bilo da pises neke ''pametne '' postove kako bi forum dobio na kvaliteti i kako bi sve vise raje citalo forum sa uzivanjem.Evo pratim te u ovo pola sata nisi napisao nista pametno.Mislis ako ces imati najvise postova da ce te neko cijeniti,nije tako.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :roll: :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 29 jan 2009, 17:26

trazili ste talente....evo vam ih sad..

Alexandre Martinovic ( FCV Dender EH ) Jasmin Fejzic ( Braunschweig ) Jasmin Buric ( Lech Poznan )
Zlatan Alomerovic ( Borussia Dortmund ) Rene Borkovic ( Zürich )

Dalio Memic ( Mannheim ) Ermin Bicakcic ( VFB Stuttgart ) Nedeljko Malic ( Mattersburg )
Haris Bukva ( SK Austria Karnten ) Damir Coric ( Herta ) Ognjen Vranjes ( Crvena Zvezda ) Damir Sovsic ( Zagreb ) Haris Mehmedagic ( Zagreb ) Miroslav Pejic ( Zagreb ) Aleksandar Kosoric ( Partizan )

Haris Medunjanin ( Real Valladolid ) Eldar Hasanovic ( Zilina ) Zlatko Janjic ( Arminia Bielefeld )
Marcel Avdic ( Karlsruhe ) Anel Hadzic ( Ried ) Emir Bajric ( Schalke 04 ) Dino Fazlic ( Werder )
Nikola Saric ( Liverpool ) Avdija Vrsajevic ( Tatran Preson ) Eldar Ikanovic ( Thun ) Mario Vrancic ( Mainz )

Edin Junuzovic ( Amkar Perm ) Haris Handzic ( Lech Poznan )
Aidin Mahmutovic ( Teplice ) Said Husejinovic ( Kaiserslautern ) Denis Pozder ( Duisburg )
Denis Omerbegovic ( Borussia Dortmund ) Sadam Mehovic ( Rot Weiss Ahlen )
Emra Tahirovic ( Zürich ), Eldin Adilovic ( Nafta ), Dalibor Pandza ( Sarajevo ), Izet Zahirovic ( Manchester UTD )
Zadnja izmjena: anlayan, dana/u 29 jan 2009, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

3r0
Kontakt:

Post Postao/la 3r0 » 29 jan 2009, 19:02

A jesi naporan !
Pa dosta više tih talenata majke ti...pa u svakoj temi si barem jednom napisao taj spisak igrača i sastave repke !

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 29 jan 2009, 19:04

3r0 je napisao/la:A jesi naporan !
Pa dosta više tih talenata majke ti...pa u svakoj temi si barem jednom napisao taj spisak igrača i sastave repke !
cilj teme je takav kakav jest...a ja se bavim talentima :) nemam ja nista ni protiv tebe ni protiv nikoga drugog..;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.