http://www.****.cz/cz/sazeni/tiket/ ... =hide_code
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Samo majstori to pogadjaju haha
Cestitke
P.S toooo Bielefeld
A C A B !
Ko zna zna,bravo mi.
CLuj 0:1 verovatno ulazi u 0-2,Lugano vodi 0:1,Legia vodi 2:0,ostaje jos Mallorca da pobedi.
CLuj 0:1 verovatno ulazi u 0-2,Lugano vodi 0:1,Legia vodi 2:0,ostaje jos Mallorca da pobedi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bravo momci, bravo. Želim da tim lopovima uzmete iz džepa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Joj i meni jos samo Mallorca,posto je ovo Legia vjerovatno rijesila 
A C A B !
- Morecambe
- Kontakt:
Danas švedska liga sve dvice
,ko je skine svaka mu blanju milovala 
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja sam se odrekao Skandinavaca,Spanske II Lige,Skota i Nizozemaca 
A C A B !
- Citizen-X
- Kontakt:
Stavio sam na online kladjenju pobjedu Osasune da je izmalerisem za Maljorku 
Cim sam ulozio pade go
Svakom donijet srecu al sebi najmanje mater mu

Cim sam ulozio pade go
Svakom donijet srecu al sebi najmanje mater mu
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 19 apr 2010, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Mallorca 1:0 vodi dobro je ...zakuhalo se u poljskoj Legia 2:1 ....samo da ovako ostane i pare u djep 
A C A B !
-
jasko_juve
- Kontakt:
izvini jarane al dzepEmir_ZENICA je napisao/la:Mallorca 1:0 vodi dobro je ...zakuhalo se u poljskoj Legia 2:1 ....samo da ovako ostane i pare u djep
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Meni ga Lugano primi,al valjda ce ga dati 78.minut je.Emir_ZENICA je napisao/la:Mallorca 1:0 vodi dobro je ...zakuhalo se u poljskoj Legia 2:1 ....samo da ovako ostane i pare u djep
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
0:3 3.10bad_boy je napisao/la:KALMAR - AIK 2
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- Citizen-X
- Kontakt:
Yebo gramatiku hoce l se skupit za piva i janjeta?jasko_juve je napisao/la:izvini jarane al dzepEmir_ZENICA je napisao/la:Mallorca 1:0 vodi dobro je ...zakuhalo se u poljskoj Legia 2:1 ....samo da ovako ostane i pare u djep![]()
![]()
![]()
![]()
-
jasko_juve
- Kontakt:
mozda i hoce al nece nama garant,vec njemu..Citizen-X je napisao/la:Yebo gramatiku hoce l se skupit za piva i janjeta?jasko_juve je napisao/la:izvini jarane al dzepEmir_ZENICA je napisao/la:Mallorca 1:0 vodi dobro je ...zakuhalo se u poljskoj Legia 2:1 ....samo da ovako ostane i pare u djep![]()
![]()
![]()
![]()
-
jasko_juve
- Kontakt:
ej ljudi jest pitanje off,al interesuje me da li ko zna prenosi li ko veceras NBA playoff??imam digitalnu pa me interesuje imal gdje prenos veceras..hvala unaprijed

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Imas na "enbiej.kom" na netu ako hoces gledati..
Da li ce ova Reggina dobiti, jer ako ne dobiju odoh ja u helac, ali i oni u 3-cu ligu..
Pozz svima, i sa srecom i u drugim poluvremenima..
Eh dobro je, jos samo L.James vise koseva..
Dace Bog..
70KM okruglo..

Da li ce ova Reggina dobiti, jer ako ne dobiju odoh ja u helac, ali i oni u 3-cu ligu..
Pozz svima, i sa srecom i u drugim poluvremenima..
Eh dobro je, jos samo L.James vise koseva..
Dace Bog..
70KM okruglo..
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 19 apr 2010, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- el_fenomeno
- Kontakt:
sta mislite za sutra ovaj nba playoff ??? imal sta sigurno osim lakersa
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:
izvini jarane al dzep![]()
![]()
![]()
![]()
Moja greska,izvinjavam se
Hvala kolegi Devilu na njegovim prognozama oko Legie i Mallorce mada sam malo i Sassoulo pogledao ...ali to sam i htio..ali me on i navukao ...nisam bio siguran
A C A B !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Inter - Barcelona više od 6.5 offsidea (1.9) - Ibrahimović, Milito i Eto'o + utrčavanja Barcinih bočnih igrača i mislim da bi ovo moglo vrlo lako proći.
Detroit - Phoenix kp1(1.4) - Objektivno, red wingsi su mnogo jači i trebali bi ovo riješiti i u regularnom toku, no playoff je, svi su naoštreni pa je sigurnije da se ovako ogradim(o).
Bern - Servette 1(1.8) - ukoliko domaćini pobjede, završavaju priču(vode 3:1 u pobjedama).
Melzer - Lappenti 1 (1.4) - iskren da budem, očekivao sam manju kvotu. Vrlo je moguće da Jurgen ovo završi u 2 seta.
Kvota 6.7 - neki normalan ulog.
Inter - Barcelona 2 - Inter u posljednja 4 susreta nije zabio gol Barceloni. Messi 3 utakmice nije zabio, večeras će biti naoštren. Barce se nije naigrala protiv Espanyola, danas bi mogli sve to da završe. Inter je i u prva 2 susreta u grupi bio nadigran(da, nije tada imao Sneijdera, ali nije ni Barca imala Messija i Ibrahimovića), tako da...
Phoenix - Portland (+7.5) 2 - Portland igra življe bez Roy-a, Phoenix nije ni u prvom susretu slavio, danas će svim silama pokušati da dobiju Portlnad, a baš tu vidim prednost Blazersa. Oni su svoje napravili u prošloj utakmici, tako da...No, to ne znači da će tek tako istrčati na teren.
Lakers - Oklahoma(189.5 - over) - Bryant vs Durant. Da, prva utakmica je bila na mali broj poena, ali to je zbog toga što je promašeno mnogo otvorenih šuteva na obje strane. Danas bi mogla biti prava suprotnost. Durantula i Westbrook mogu zabiti puno, Bryant i Gasol također, nadam se malo run&gun basketu.
Montanes - Chardy 2:0 - dobra kvota na Montanesa (1.3 je obična, 1.7 je na ovaj rezultat) - Montanes izraziti "zemljaš", 3 titule koje je osvojio su bile na zemljanoj podlozi i mislim da će i danas poslati Francuza kući.
Detroit - Phoenix kp1(1.4) - Objektivno, red wingsi su mnogo jači i trebali bi ovo riješiti i u regularnom toku, no playoff je, svi su naoštreni pa je sigurnije da se ovako ogradim(o).
Bern - Servette 1(1.8) - ukoliko domaćini pobjede, završavaju priču(vode 3:1 u pobjedama).
Melzer - Lappenti 1 (1.4) - iskren da budem, očekivao sam manju kvotu. Vrlo je moguće da Jurgen ovo završi u 2 seta.
Kvota 6.7 - neki normalan ulog.
Inter - Barcelona 2 - Inter u posljednja 4 susreta nije zabio gol Barceloni. Messi 3 utakmice nije zabio, večeras će biti naoštren. Barce se nije naigrala protiv Espanyola, danas bi mogli sve to da završe. Inter je i u prva 2 susreta u grupi bio nadigran(da, nije tada imao Sneijdera, ali nije ni Barca imala Messija i Ibrahimovića), tako da...
Phoenix - Portland (+7.5) 2 - Portland igra življe bez Roy-a, Phoenix nije ni u prvom susretu slavio, danas će svim silama pokušati da dobiju Portlnad, a baš tu vidim prednost Blazersa. Oni su svoje napravili u prošloj utakmici, tako da...No, to ne znači da će tek tako istrčati na teren.
Lakers - Oklahoma(189.5 - over) - Bryant vs Durant. Da, prva utakmica je bila na mali broj poena, ali to je zbog toga što je promašeno mnogo otvorenih šuteva na obje strane. Danas bi mogla biti prava suprotnost. Durantula i Westbrook mogu zabiti puno, Bryant i Gasol također, nadam se malo run&gun basketu.
Montanes - Chardy 2:0 - dobra kvota na Montanesa (1.3 je obična, 1.7 je na ovaj rezultat) - Montanes izraziti "zemljaš", 3 titule koje je osvojio su bile na zemljanoj podlozi i mislim da će i danas poslati Francuza kući.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.