Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Janez
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Janez » 24 maj 2015, 17:45

Papastathopoulos je napisao/la:Ponizavanje Dzeke se nastavilo i danas..
Nažalost, a da je zaslužio i nije ali eto.

Koja je utakmica po redu da nema ni minute ? :roll:

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 24 maj 2015, 17:47

dzekica klupica, nije mu to susic.

evybih
Kontakt:

Post Postao/la evybih » 24 maj 2015, 17:52

nema vise ...premier lige kuknjava

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 24 maj 2015, 17:52

Ja mu nisam ni vidio lice ima mjesec ipo. Jel ziv

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 24 maj 2015, 18:00

ide ovog ljeta, odlučio je
#Salihović

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 maj 2015, 18:00

Janez je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ponizavanje Dzeke se nastavilo i danas..
Nažalost, a da je zaslužio i nije ali eto.

Koja je utakmica po redu da nema ni minute ? :roll:
Peta...a u zadnjih 7 utakmica odigrao citavu minutu :thumbdown:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 maj 2015, 18:03

Ako ostane u Cityju apsolutno me više ne zanima hoće li igrat ili ne. Što da se ja nerviram ako njega boli briga? Svakako da ću pratit njegove igre i navijat sa istim žarom kao do sad ali ako igra igra ako ne boli me briga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 24 maj 2015, 18:07

Ne znam šta bi ga moglo natjerati da ostane, razmislite malo. Mislim da je i on svjestan da mu treba novi izazov.
Bit će ovo dugo ljeto sa svakodnevnim špekulacijama o njegovom novom klubu. Ali, izdržali smo već takvih ljeta sa mnogim našim igračima, a ove godine mi čak neće biti ni muka od toga. Samo da ode u novi klub...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 maj 2015, 18:13

Do sad je bilo logike da ostane, cak je bilo i racionalano, ali nakon ove polusezone, ako ostane, ne treba ga zvati u reprezetaciju dok se ne izbori za startnu postavu. Mislim da je, ipak, definitivno zavrsio sa MC.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 maj 2015, 18:17

Do sada je vec imao prilicno krivih odluka u zadnjih par godina. Ako je ponuda Liverpoola realna i ako mu je trener u stanju da ponudi veliku minutazu bar u prvoj polusezoni odnosno ako uspije nekako da upari njega i Sturridga u prvih 11. Trebao bi da maksimalno isforsira taj transfer jer u Cityu ce biti uvijek samo pomocni napadac Agueru posebno poslje ove sezone. Jos mu odlaze Yaya, Milner i Nasri. A Liverpool ce uvijek biti gigant koji ce igrati ligu prvaka ili ligu evrope i imati znacajnu ulogu u Engleskoj ligi.

Ako zeli ponovo da bude veliki igrac i zvijezda neka ide iz Citya. Juventus isto nije losa varijanta samo tamo ce se boriti sa Moratom za prvih 11 sto nece biti nimalo lako kao sto nije bile ni Llorenteu. Samo i to je bolje nego City po meni. Dortmund, Wolfsburg i Inter su sve manje i manje realni.

U svakon slucaju kod izbora novog kluba trebao bi da pod jedan gleda kakva ce biti njegova uloga ( status ) u timu pa tek onda finansijski dio. Jer ako ponovi jos jednu ovakvu sezonu u Cityu pitanje je dali ce ga ijedan veci kljub zeljeti vise da angazuje.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 maj 2015, 18:24

Po mom misljenjum Juventus je idealan tim za Dzeku. Italija je sporija, vise bi mu lezalo, igrao bi CL, a sto se konkurencije tice, mislim da bi bio medju top 5 strijelaca, ipak je Engleska dosta kvalitetnija.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 24 maj 2015, 18:25

Ajax je napisao/la:Do sada je vec imao prilicno krivih odluka u zadnjih par godina. Ako je ponuda Liverpoola realna i ako mu je trener u stanju da ponudi veliku minutazu bar u prvoj polusezoni odnosno ako uspije nekako da upari njega i Sturridga u prvih 11. Trebao bi da maksimalno isforsira taj transfer jer u Cityu ce biti uvijek samo pomocni napadac Agueru posebno poslje ove sezone. Jos mu odlaze Yaya, Milner i Nasri. A Liverpool ce uvijek biti gigant koji ce igrati ligu prvaka ili ligu evrope i imati znacajnu ulogu u Engleskoj ligi.

Ako zeli ponovo da bude veliki igrac i zvijezda neka ide iz Citya. Juventus isto nije losa varijanta samo tamo ce se boriti sa Moratom za prvih 11 sto nece biti nimalo lako kao sto nije bile ni Llorenteu. Samo i to je bolje nego City po meni. Dortmund, Wolfsburg i Inter su sve manje i manje realni.

U svakon slucaju kod izbora novog kluba trebao bi da pod jedan gleda kakva ce biti njegova uloga ( status ) u timu pa tek onda finansijski dio. Jer ako ponovi jos jednu ovakvu sezonu u Cityu pitanje je dali ce ga ijedan veci kljub zeljeti vise da angazuje.
Ajax se vratio, Ajax se vratio.... :opaopa: :wave:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 maj 2015, 18:32

Morata bi imao na pocetku malu prednost u odnosu na njega posebno zbog ovih odlicnih partija u ligi prvaka protiv Real Madrida ali i prije. Prednost Morate je da je brzi igrac od Dzeke i da moze vise pretrcati. Dzeko bi ga jedino mogao izbaciti sa velikom kolicinom golova i ako bi se bolje nadopunjavao sa Tevezom. U svakom slucaju toliko sebicnih (sa)igraca kao u Citiyu nebi imao nigdje.
Po meni mu je najbolji trenutni izbor Liverpool ili Dortmund a ostanak u Cityu skoro pa najgori. Ovi ostali Engleski najjaci klubovi nisu realni odnosno tamo nebi imao neku bitniju ulogu. I za Pjanica bi Liverpool bio odlican ako bi Barcelona odustala od njega. Svakako im treba nasljednik za Gerrarda a i Dzeki bi koristio kao nekad Misimovic.
BaDa12 je napisao/la:Ajax se vratio, Ajax se vratio.... :opaopa: :wave:
:wave: :wave:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 maj 2015, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 24 maj 2015, 18:33

Uh sad ce da krene Dzeko transfer manija ... Forumski menadžeri sa svojim strucnim savjetima dje da ide Njemacka ,Italija ili Turska. :kafa: :facepalm:
Arsenal All The Way !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 maj 2015, 18:57

Juventus ima Teveza i Moratu kojima je manje-vise zagarantovana prva postava, a dolazi i onaj mali Dybala za kojeg ce platiti masne novce tako da su sanse da Dzeko dodje u Juventus skoro pa nikakve.
Imaju jos Inter i Milan kojima ce vjerovatno trebati spic ovo ljeto (ako prodaju Icardija), ali cisto sumnjam da ce dzekica pristati igrati za manje pare i u klubovima koji ni naredne sezone nece vidjeti Evropu.

Ostaje jedino Njemacka, mozda Dortmund, Wolsfsburg, ali ne znam kakva je kod njih situacija i da li su vec kaparisali napadace. Ne bi bio los Salke ili Leverkuzen ako se pruzi prilika.

Od Engleske, ne znam, ako postoji sansa da predje u Liverpul, ja bih presao, ali pitanje da li ga uopste zele i da li bi Siti dopustio da im igrac predje u konkurentski klub. Ostale klubove gdje bi mogao preci - ne vidim, a ostajanje u Sitiju ne bi trebalo biti ni opcija, a bas imam neki osjecaj da ce to uraditi kad dodje novi trener. :crazy:
U tom slucaju, nije me vise briga za njega jer ako njemu ne smeta grijanje klupe, meni jos manje.

Odlaskom u Tursku bi sahranio svoju karijeru.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 24 maj 2015, 20:17

Ako ode Immobile, Dortmund bio bio sjajan izbor za Edina, samo što oni nisu izborili Evro-kupove
kroz prvenstvo, a kroz Kup mogu samo do LE.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 maj 2015, 20:43

Barcod je napisao/la:Uh sad ce da krene Dzeko transfer manija ... Forumski menadžeri sa svojim strucnim savjetima dje da ide Njemacka ,Italija ili Turska. :kafa: :facepalm:
Pa forum služi da bi se iznijelo mišljenje o nečemu, diskutovalo itd, da je slušao neke forumske menadžere ne bi ostao u Citiju i odigrao možda najgoru sezonu u karijeri. Samo 6 postignutih golova i pola utakmica presjedio na klupi.

Barcod
Kontakt:

Re: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la Barcod » 24 maj 2015, 22:48

Sheyi je napisao/la:
Barcod je napisao/la:Uh sad ce da krene Dzeko transfer manija ... Forumski menadžeri sa svojim strucnim savjetima dje da ide Njemacka ,Italija ili Turska. :kafa: :facepalm:
Pa forum služi da bi se iznijelo mišljenje o nečemu, diskutovalo itd, da je slušao neke forumske menadžere ne bi ostao u Citiju i odigrao možda najgoru sezonu u karijeri. Samo 6 postignutih golova i pola utakmica presjedio na klupi.
Poenta je price da se njemu zivo ebe za komentare doticnih ,a za forum se slazem i treba da se pise samo sto ovdje svako djete moze napisat sta oce (cast izuzetcima).
Komentar je upucen vise na one sto u zivotu nisu 20 marki zaradili a doticnog sele tamo vamo.
Dzekici se ebe milioni na racunu to je poenta ....smarate s njim

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal All The Way !

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 24 maj 2015, 22:51

Ako kaze da ostaje u Citiju i da je zadovoljan, ne treba ga vise ni pratiti...
nije to bolest rijetka...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 maj 2015, 23:28

advanced1921 je napisao/la:Ako kaze da ostaje u Citiju i da je zadovoljan, ne treba ga vise ni pratiti...
Nemas sta pratiti, sve i da hoces.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.