FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Jajalo Fiorentinu lupa...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Partizan nije dobra opcija iz milion razloga. Ali mislim da da bi mi ipak imali koliko toliko neke sanse protiv njih, za razliku od ovih drugih (izuzmemo li ove Albance) Samo da pobjedimo Slobodu a dalje ja se ne nadam nekim rezultatima u Europi, naravno da treba igrati ali i svaki castan poraz je za mene dobar. SLOBODA SLOBODA SLOBODA jos samo jedna pobjeda i poslije vise nista nece biti kao prije 

Znam, ja sam naveo sve klubove koji su nosioci u LpMortemHz je napisao/la:Necemo moci izvuci skandinavce Simon i ostale zbog regionalne podjele
Bordobijeli,da samo to otprilike s tim da ce Ludogorets mozda uci a Maribor naprimjer izbace...uefa to mora vidjeti dan ili par sati prije izvlacenja ali otprilike ti je to da se mozes ravnati

@uNbx

Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
ja sam uvijek oprezan al slobodu dobijamo tu nema price ,sto se tice evrope ma moze se ne treba puno ocekivati al vjerujem a mozemo iznenaditi .narocito ako bude prva u gostima pa zasto neponoviti genk ili atromitos malo cvrsce se postavit lake u evropi igramo u gostima a onda u revansu je sve moguce al sto kazete da mi proslavimo titulu pa cemo o evropi . zna li se kakv ce biti program za subotu je li na stadionu ili u titovoj ko ce pjavati i tak toobiteljskicovjek je napisao/la:Partizan nije dobra opcija iz milion razloga. Ali mislim da da bi mi ipak imali koliko toliko neke sanse protiv njih, za razliku od ovih drugih (izuzmemo li ove Albance) Samo da pobjedimo Slobodu a dalje ja se ne nadam nekim rezultatima u Europi, naravno da treba igrati ali i svaki castan poraz je za mene dobar. SLOBODA SLOBODA SLOBODA jos samo jedna pobjeda i poslije vise nista nece biti kao prije

-
- Kontakt:
Dolazil Tan ?? Bas me zanima ??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DaHeraklitMracni je napisao/la:Dolazil Tan ?? Bas me zanima ??
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
TITULA !!!!!
Obavezno na ljeto kupiti stopera za prvih 11 i zadnjeg veznog koji je us to jos jak na lopti. Sve ostalo je odlicno i ne treba nista mijenjati osim u slucaju prodaje nekog od bitnih igraca. Steta da Sarajevu fali tih 100 poena sa kojima bi bili nositelji u drugom krugu a ovako bice to tezak ispit.

Obavezno na ljeto kupiti stopera za prvih 11 i zadnjeg veznog koji je us to jos jak na lopti. Sve ostalo je odlicno i ne treba nista mijenjati osim u slucaju prodaje nekog od bitnih igraca. Steta da Sarajevu fali tih 100 poena sa kojima bi bili nositelji u drugom krugu a ovako bice to tezak ispit.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Na stadionu ce biti nesto to je sigurno ali sigurno je i to da ce u gradu biti ludnica poslije toga aBd. 85-e se islo na Bascarsiju pred Carsijsku dzamiju i sebilj, ko da jucer bilo. 2007-vjecna, 2015 ko zna, ali ja osobno bih isao i na Trebevic i Jahorinu i Bjelasnicu i u pm pjeske samo da slavimo 

jedva cekam sezona da pocne.
Videoton bi svakako bio puno bolji izbor od Partizana ili Dinama. Sa njima treba igrati u trecem kolu bez pritiska. A prolazak bar jednog kola bi trebao biti neki minimalni cilj.AdiFKS je napisao/la:Videoton. Da pokazemo plavim komsinicama kako se to radi.
-
- Kontakt:
ma problem je sto igramo odma drugo pretkolo i nismo nositelji a ako prodjemo to drugo ppretkolo to bi bio veliki uspjeh posto igras trece pretkolo LP i ako izgubis ides u baraz za evropa ligu ,al opet kazem bit ce tesko al treba se boriti ne stvarati nikakv pritisak i imperativAjax je napisao/la:Videoton bi svakako bio puno bolji izbor od Partizana ili Dinama. Sa njima treba igrati u trecem kolu bez pritiska. A prolazak bar jednog kola bi trebao biti neki minimalni cilj.AdiFKS je napisao/la:Videoton. Da pokazemo plavim komsinicama kako se to radi.

Na željinoj temi sam pročitao kako se fale da postavljaju rekord kako nemaju poraza čitavu polusezonu. Kulturno sam citirao post i rekao da još nikad niko nije završio ligu sa dva poraza, a aBd mi upravo postavljamo taj rekord.
Čudio sam se da niko nije odgovorio na taj post, da bi sad vidjeo da je taj post obrisan
Jel to zabranjeno pisati na temi željezničmara ili šta ?!?!
Čudio sam se da niko nije odgovorio na taj post, da bi sad vidjeo da je taj post obrisan

U novi boj ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne ove godineAjax je napisao/la:Videoton bi svakako bio puno bolji izbor od Partizana ili Dinama. Sa njima treba igrati u trecem kolu bez pritiska. A prolazak bar jednog kola bi trebao biti neki minimalni cilj.AdiFKS je napisao/la:Videoton. Da pokazemo plavim komsinicama kako se to radi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste,otvori opste diskusije pa im tamo pisihz033 je napisao/la:Na željinoj temi sam pročitao kako se fale da postavljaju rekord kako nemaju poraza čitavu polusezonu. Kulturno sam citirao post i rekao da još nikad niko nije završio ligu sa dva poraza, a aBd mi upravo postavljamo taj rekord.
Čudio sam se da niko nije odgovorio na taj post, da bi sad vidjeo da je taj post obrisan![]()
@ajax
Dobro nam došao nazad. Nije te dugo bilo!?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobro nam došao nazad. Nije te dugo bilo!?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bojim se da bi svi ovi bolji klubovi kao sto su Partizan, DInamo i slicni iskoristili Kovacevicevo neiskustvo. On jeste mozda dobar za Premijer ligu samo daleko je on po meni od Tatomirovica i to se jednostavno vidi. Potreban je jos jedan stoper klase Tatomirovica posebno ako se bude igralo sa Cimijem i Radovcem kao par zadnjih veznih. Jer tada ce biti stoperski par jos vise na udaru nesto kao protiv Borussie M. sto je bilo. Ujedno to je jedini veci minus koji vidim u momcadi Sarajeva. Taj drugi stoper i defanzivno jak zadnji vezni. Dupovac mi je izgledao cak bolji nego neke sadasnje varijante. Mozda Zahirovic nebi bio los kao zadnji vezni a ima i par stopera zanimljivih svakako.bordobijeli je napisao/la:ma problem je sto igramo odma drugo pretkolo i nismo nositelji a ako prodjemo to drugo ppretkolo to bi bio veliki uspjeh posto igras trece pretkolo LP i ako izgubis ides u baraz za evropa ligu ,al opet kazem bit ce tesko al treba se boriti ne stvarati nikakv pritisak i imperativ![]()
Hvala Hilmo bilo je puno obaveza.

ljudi ne serite ima i sloboda manite se lige prvaka moramo odigrat nece oni skinuti gace zapamtite
Samo Sarajevo
Ja sam misljenja da Kova vrlo brzo moze doseci, pa i presisati Tatka, samo ga treba forsirati sto vise. O Marku ne treba uopste trositi rijeci. 
Zao mi je sto Dzenan nije ubacio Andjusica da debituje danas, kad je vec sve bilo gotovo...

Zao mi je sto Dzenan nije ubacio Andjusica da debituje danas, kad je vec sve bilo gotovo...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 45 gostiju.