Mislim da Martic nije nastupao ni za jednu reprezentaciju, tako da je "cist". Za nas mu je potrebno drzavljanstvo i pasos, za Hrvate moze odmah nastupiti.dubrovnik je napisao/la:Ako je ovo istina i Kovac to uspije napraviti treba nekom nogu u guzicu zabiti. Toliko se komplicira sa tim procedurama i mulja dok se igrac pozove da to nema nigdje na bijelom svijetu. Pa mora i za Hrvatsku Martic mijenjati SD ali cini mi se da to svi savezi odrade profesionalnije i brze nego ova gomila nistarija koje sjede u nasem savezu. Vrlo moguc scenario, Srna je ozlijedjen a i Vrsaljko ove sezone vise ne igra nego igra radi ozlijeda. Ako se ovo obistini bit ce steta jer nam valja Avdiju i dalje gledati u repki. Bruka.edinjo-bih je napisao/la:Izgleda da ce se "veliki prijatelj" i radi gost naseg saveza tj niko kovac sledece sedmice naci sa marticem, jer ga planira da pozove za sledecu kvalifikacionu utakmicu.
Mislim da bi mu to bila greska, u Hrvatskoj su mu konkurencija Srna, Vrsaljko, koji je kvalitetniji i mladji, pa onda Jedvaj i Vida koji mogu igrati desnog beka prilicno dobro...nece se tu naigrati, moze bitri zakrpa na jednom okupljanju kada su prva dvojica povrijedjeni i kapak.
Kod nas bi, s druge strane, brzo mogao biti standardni prvotimac.
Nesto ne vjerujem da je ova informacoja istina,svejedno, s formom i minutazom koju trenutno nema, pitanje je ima li mjesta i kod nas.