svašta se može naučit' na ovom forumu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
nisam znao da ekipa koja je jača, sigurno pobjeđuje!
Tacno.Chinaglia je napisao/la:nisam znao da ekipa koja je jača, sigurno pobjeđuje!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hoces da kazes da je velez jaci öd slobode trenutno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Velez sa igrom i zainteresovanosti kao protiv Sarajeva ili Širokog bi vam s pola snage tricu zavalio. Ovo sto ste nas dobili neki dan je samo plod nekih gluparija od strane pojedinaca koji foliraju povrede i glume majmune. Kakva Sloboda rang Travnika i Obarskesolinas je napisao/la:Hoces da kazes da je velez jaci öd slobode trenutno
From father to son
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kakvo epsko neartikulisano arlaukanje u Ugljeviku 
Bas me zanima kakva je bila izjava onog debelog gmaza, trenera Radnika. Kad se samo sjetim kako je plakao sto Kalassi nije dobio crveni a bilo cisto simuliranje. 
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEDukeOfWellington je napisao/la:Kakvo epsko neartikulisano arlaukanje u Ugljeviku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I kako da ga covjek ne voli.Cernica je napisao/la:Velez sa igrom i zainteresovanosti kao protiv Sarajeva ili Širokog bi vam s pola snage tricu zavalio. Ovo sto ste nas dobili neki dan je samo plod nekih gluparija od strane pojedinaca koji foliraju povrede i glume majmune. Kakva Sloboda rang Travnika i Obarskesolinas je napisao/la:Hoces da kazes da je velez jaci öd slobode trenutno
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
@Batva nije valjda da ste tako nisko pali pa spominjete pobjedu kontra desetkovanog i nezainteresovanog Veleza prije 2 kola.Bas vas drzi ,svaka cast ,doduse ipak ste od 1919 godine prvi put pobjedili Velez u Mostaru i treba to proslaviti 
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebate malo pogledati navijaci ekipa sa historijom ove lakrdije u korist Mladosti i Radnika i zapitati se jel opet zelite da ispadne Sloboda, Celik ili neko drugi narednih godina ili ovih 5-6. Sve dok je njih liga ce biti ovakva kakva je..
naravno da žele, njima je mržnja ispred svegatuzlak1987 je napisao/la:Trebate malo pogledati navijaci ekipa sa historijom ove lakrdije u korist Mladosti i Radnika i zapitati se jel opet zelite da ispadne Sloboda, Celik ili neko drugi narednih godina ili ovih 5-6. Sve dok je njih liga ce biti ovakva kakva je..
Brato ja znam da ste vi dobri što se tiče historije, imate dobar arhiv, ali zadnji put smo prvenstvenu pobjedu Mostaru slavili 1995. godine.rodjenisa je napisao/la:@Batva nije valjda da ste tako nisko pali pa spominjete pobjedu kontra desetkovanog i nezainteresovanog Veleza prije 2 kola.Bas vas drzi ,svaka cast ,doduse ipak ste od 1919 godine prvi put pobjedili Velez u Mostaru i treba to proslaviti
S druge strane, od nezavisnosti naše domovine vi nas u prvenstvu niste nikad dobili na Tušnju.
Ovo radi nogometni savez oni delegiraju sudije kasnije ih operu i to je to. Dok god je ovoga nema nista od naseg fudbala.Na ovo bi se trebali zaliti svi klubovi u ligi a ne samo Celik.tuzlak1987 je napisao/la:Trebate malo pogledati navijaci ekipa sa historijom ove lakrdije u korist Mladosti i Radnika i zapitati se jel opet zelite da ispadne Sloboda, Celik ili neko drugi narednih godina ili ovih 5-6. Sve dok je njih liga ce biti ovakva kakva je..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
eno bogami prepisase od kolege sa foruma one kombinacije
krv ti J*** i skolu novinarsku
cernica
jest upravu si ti...velez je sa pola snage mogo i biti sampion..al ta ce ba djaba se trositi,neka se ganja ova sirotinja,sarajevo,zeljo,listica,
vi nas kompletno samo magarcite,mi svi mislimo da smo bolji,a vi se u sebi smijete,ono koji smo debili..
mislim da je jedno 8 + bodova velez imao prednost na polusezoni nad nama,sad nam guzicu ljubite na tabeli...ali znamo mi da ste vi to namjerno.
da mi mislimo da smo bolji,a sitne duse,neznamo da je to samo vasa taktika

krv ti J*** i skolu novinarsku
cernica
jest upravu si ti...velez je sa pola snage mogo i biti sampion..al ta ce ba djaba se trositi,neka se ganja ova sirotinja,sarajevo,zeljo,listica,
vi nas kompletno samo magarcite,mi svi mislimo da smo bolji,a vi se u sebi smijete,ono koji smo debili..
mislim da je jedno 8 + bodova velez imao prednost na polusezoni nad nama,sad nam guzicu ljubite na tabeli...ali znamo mi da ste vi to namjerno.
da mi mislimo da smo bolji,a sitne duse,neznamo da je to samo vasa taktika
"Modra boja,na bijelome platnu,
- tuzlak1987
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Ovo radi nogometni savez oni delegiraju sudije kasnije ih operu i to je to. Dok god je ovoga nema nista od naseg fudbala.Na ovo bi se trebali zaliti svi klubovi u ligi a ne samo Celik.tuzlak1987 je napisao/la:Trebate malo pogledati navijaci ekipa sa historijom ove lakrdije u korist Mladosti i Radnika i zapitati se jel opet zelite da ispadne Sloboda, Celik ili neko drugi narednih godina ili ovih 5-6. Sve dok je njih liga ce biti ovakva kakva je..
Pa delegira uvijek nekoj ovoj ekipi sa strane, nece sigurno Celiku, Velezu, Slobodi ili trecem u ovim zadnjim kolima. A oni se nece buniti, sudija ce negdje biti dobar novcano i td.
Evo vidjelo je se sada iz aviona da se islo kolo prije kraja izbaciti Vitez i Zvjezda. Zasto? Moze meni onaj iz Obarske pricati nema mutnih radnji ali kada ti imas domacinsko sudjenje u Tuzli koja ima cetvrtu posjetu i klub sa kakvom takvom historijom u ex yu i BiH onda pricas suplju..
Ove ostale naredne godine ljudi tamburajte od starta ako Boga znate, da se rijesimo ovih problema u zadnjim kolima pa im tada ova seljadija sa vrha saveza nece moci izdelegirat koliko ce im trebat...
koja lakrdija pa nije ni vidio kad je opucao ovaj penal ispred njega bio igrac radnikavivaILchelik je napisao/la:[youtube][/youtube]
Samo Sarajevo
Eno Coraco ti je odgovorio, a jos da napomenem kako i nama nije igrao Zeba, dobro procitaj Z E B A, a rezervista Ahmetovic vas pobijedio. Mislim, bespotrebno pravdanje loseg rezultata, odnosno mnozina - losih rezultata.rodjenisa je napisao/la:@Batva nije valjda da ste tako nisko pali pa spominjete pobjedu kontra desetkovanog i nezainteresovanog Veleza prije 2 kola.Bas vas drzi ,svaka cast ,doduse ipak ste od 1919 godine prvi put pobjedili Velez u Mostaru i treba to proslaviti
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
eo sad gledam ovaj penal u onoj selendri ugljeviku....tragikomedija...vidjet cete veceras sta je gospodin sudija uradio da pogura drugi klub iz bijeljine...j e b e m li ti fudbal i majku i ko ga izmisli i donese u Bosnu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Po tvojim najavama davno bi ispali,a zavrsila 'mrtva' Sloboda ispred Veleza.Nemoj laprdat previse.Cernica je napisao/la:Velez sa igrom i zainteresovanosti kao protiv Sarajeva ili Širokog bi vam s pola snage tricu zavalio. Ovo sto ste nas dobili neki dan je samo plod nekih gluparija od strane pojedinaca koji foliraju povrede i glume majmune. Kakva Sloboda rang Travnika i Obarskesolinas je napisao/la:Hoces da kazes da je velez jaci öd slobode trenutno
Nad tobom sunce najljepše sja
Sve je to tako drug ali isto tako je sve to NISTA.Nista vrijedno paznje i jednih i drugih,sad smo haman na aparatima i ako neko slucajno malo skloni dovod zraka mrtvi smo.To je nasa realnost ,sta ces se bolan radovati onakvoj pobjedi .Prvi sam vam na temu dosao i cestitao ,red je ali vam nista realno ne pokazuje.Imate sad pitare da se izmjerite,ako mislite da ste se izdigli...probajte i uvjerice te seCoraco je napisao/la:Brato ja znam da ste vi dobri što se tiče historije, imate dobar arhiv, ali zadnji put smo prvenstvenu pobjedu Mostaru slavili 1995. godine.rodjenisa je napisao/la:@Batva nije valjda da ste tako nisko pali pa spominjete pobjedu kontra desetkovanog i nezainteresovanog Veleza prije 2 kola.Bas vas drzi ,svaka cast ,doduse ipak ste od 1919 godine prvi put pobjedili Velez u Mostaru i treba to proslaviti
S druge strane, od nezavisnosti naše domovine vi nas u prvenstvu niste nikad dobili na Tušnju.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.