cestitam eto na ovoj tituli, kad se samo sjetim pisanja prije par mjeseci, sezona bez poraza, setanje ligom, 5-6 primljenih golova i trebate zivotom slavit taj bod vise od

Zelis li mozda bas ti da budes taj koji ce preuzeti ovu nagradu?Elegant je napisao/la:Vi ste sila sa svim novcima i pojcanjima opet ste JEDVA prvi, Zeljo bod iza vas !
Da vam nije Tana i njegovih para za pojacanja, sudije i premiranje drugih timova bili bi vi 3-4 ja smijem ruku u vatru stavit za to !
Elegant je inace clan Medenog Meseca.Elegant je napisao/la:Vi ste sila sa svim novcima i pojcanjima opet ste JEDVA prvi, Zeljo bod iza vas !
Da vam nije Tana i njegovih para za pojacanja, sudije i premiranje drugih timova bili bi vi 3-4 ja smijem ruku u vatru stavit za to !
A ko se izborio za investicije i Tanove milione ? Navijac Sarajeva.Elegant je napisao/la:Vi ste sila sa svim novcima i pojcanjima opet ste JEDVA prvi, Zeljo bod iza vas !
Neko za to jeste zalsuzan sto je doveo Tana, a ja kazem da pored svega toga opet JEDVA ste prvi !HZ_ilidzaa je napisao/la:A ko se izborio za investicije i Tanove milione ? Navijac Sarajeva.Elegant je napisao/la:Vi ste sila sa svim novcima i pojcanjima opet ste JEDVA prvi, Zeljo bod iza vas !
A najgore isti kao i mi, iz ofsajda uzeli Drinu i Mladost, nas optuzivali da nam Vitez skida gace a Mladost im sa juniorima dosla jos im iz ofsajda priznali gol, protiv Sirokog im golman nosao loptu rukama van 16m i dobio zuti karton, seru da se igraci sklanjaju ispred nas kao sad Ahmetovic a Celikova dva igraca zadnju dobili crveni karton. kuknjava kuknjava Kukaju da smo mi ostetili Celik za ofsajd na Kosevu a na Grbavici Celik zakinut za cist penal kuknjava kuknjava kuknjava Jos pokusali prodati ublehu da igraju sa nekakvom djecom a na derbi dosli sa djecom Djelmicem, Antolovicem, Kosoricem, Zeljkovicem, Hasanovicem, Kokotom, Turkovicem i ostalimaOrton je napisao/la:Da nam nije ovog i onog![]()
Glavna odlika hejtera iz coska i koji cekaju onu Ako bog da.
Kako nema informacije? Dao im je informaciju da su oni svakako pobjednici.amidzaTan je napisao/la:Ja mislim da je malim plavim najpametnije da pitaju supera@ kako dalje?
Zasto to super@ nema informacije o sponzoru ili investiotrima?
A ne tako davno cesto ih je spominjao kao i vi ostali strumfovi, gorila vam je tema o STATUTU kao da niko skole nema ni dva razreda osnovne, a sada se hvalite cinjenicom kako ste samo jedan bod iza nas nedohvatljivih
Interesantno je to kako vam se prioriteti mijenjaju iz dana u dan, i steta je sto ce vas sve manje biti ovdje kao sto je i na tribini vasoj iz dana u dan, pa ce tako i nama biti manje interesantno ovdje na forumu. Ali nema veze svi mi imamo nase plave pacijente u stvarnom zivotu i tu nam ne mozete pobjeci
amypitar je napisao/la:super zvani 100%..
Reci mu @amy kraljuamypitar je napisao/la:amypitar je napisao/la:super zvani 100%..
Evo najavio je prodaju Bajica.Neke astronomske cifre se spominju,a momku plata ne prelazi 1.000 km.
Konstantno vrtis jednu te istu pricu a mi ti stalno govorimo drugo tj. cinjenicu,dokaze...pa dokle viseElegant je napisao/la:Vi ste sila sa svim novcima i pojcanjima opet ste JEDVA prvi, Zeljo bod iza vas !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.