12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Engleska:
Begovic od prve minute.
Dzeko i Besic na klupi.
Italija:
Zukanovic od prve minute, igrao nesto vise od 50 minuta.
Djuric usao sa klupe i igrao pola sata.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Begovic od prve minute.
Dzeko i Besic na klupi.
Italija:
Zukanovic od prve minute, igrao nesto vise od 50 minuta.
Djuric usao sa klupe i igrao pola sata.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Samo da mi pobjedimo ovu utakmiu, kakva nam je forma igraca bice jako tesko.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jako tesko, Papetu ce ponovo ispuniti zelju; "volio bih da nas napadnu". Nema apsolutno nijedan realan argument koji ide u korist nase pobjede izuzev prednosti domaceg terena, no znamo i to kako je izgledalo protiv prejakog Kipra... Tako da ismijavanja Izraela i tvrdnje poput "imamo Dzeku,Pjanica" i sl. su ciste gluposti koje samo prolaze na CM/FM igricama...Elegant je napisao/la:Samo da mi pobjedimo ovu utakmiu, kakva nam je forma igraca bice jako tesko.
Sve mirise na bye bye EURO vec u junu

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Koji argument ima Izrael da nas pobijedi?Zenga je napisao/la:Jako tesko, Papetu ce ponovo ispuniti zelju; "volio bih da nas napadnu". Nema apsolutno nijedan realan argument koji ide u korist nase pobjede izuzev prednosti domaceg terena, no znamo i to kako je izgledalo protiv prejakog Kipra... Tako da ismijavanja Izraela i tvrdnje poput "imamo Dzeku,Pjanica" i sl. su ciste gluposti koje samo prolaze na CM/FM igricama...Elegant je napisao/la:Samo da mi pobjedimo ovu utakmiu, kakva nam je forma igraca bice jako tesko.
Zasluzeno, odigrao je odlicnu polusezonu.newton_heath_lyr je napisao/la:Ermin Zec dobio poziv za mec protiv Izraela.
Kad Mesa objavljuje spisak?
-
................BegovicZenga je napisao/la: Jako tesko, Papetu ce ponovo ispuniti zelju; "volio bih da nas napadnu". Nema apsolutno nijedan realan argument koji ide u korist nase pobjede izuzev prednosti domaceg terena, no znamo i to kako je izgledalo protiv prejakog Kipra... Tako da ismijavanja Izraela i tvrdnje poput "imamo Dzeku,Pjanica" i sl. su ciste gluposti koje samo prolaze na CM/FM igricama...
Vranjes...Spahic...Sunjic...Zukanovic
.................Hadzic
Visca......Pjanic.....Stilic...Lulic
.................Zec
Dodaj Kolasinca, Cocalica, Sunjica, Mujdzu koji se vracaju u formu i igraju redovno
Dakle , ako sastavimo reprezentaciju od igraca koji su standardni i dobroj formi citave sezone, opet imamo tim jaci tim od Izraela.
Imaju jednog igraca u Spaniji (Almeria) i jednog u CSKA, ostalo su izraelska, belgijska, svicarska liga, cak im ponajbolji igrac, Rafaelov iz Briza, nema pravo nastupa protiv nas.
Mislim da pretjerujes, imamo puno kvalitetniju ekipu, problem je (bio) u glavi, ako se to prevazidje, pobijedicemo bez problema.
O stanju za vrijeme Susica ne treba ni diskutovati, izgubili smo od Kipra u Zenici

Igrao u klubu ili bio na klupi,bilo kakva formacija bez Džeke je nepotpuna i 30% slabija.To što ne igra u klubu nikako ne smije biti razlog da ne igra za repku(naravno ako je zdrav),i često može iz igrača izvući i više motovicaije i zalaganja na terenu.Mujdža zdrav,vratio se i igra,Kolašinac takođe,Pjana dobar,Lulić baš dobar,Izet po malo i igrao što je bolje nego nikako,ne trebamo to baš gledati toliko crno...nije baš sjajno ali je puno bilje nego što smo možda i mislili da će biti....treba biti realan i reći da nismo apsolutni favoriti ali nije ni kontra nas Njemačka i Holandija,trebamo uzetu ulogu favorita,pobjediti Izraelce i nastavak slijedi,ja čak misli da će to biti neka haj da kažemo Chelsijeva pobjeda gdje ćemo se možda i patiti ali na kraju kada se sve sabere hladnokrvno uzeti 2-0 pa možda i više...
Ko je u najlosijoj formi od Dzeke, Vede, Djurica ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne zna se.Elegant je napisao/la:Ko je u najlosijoj formi od Dzeke, Vede, Djurica ?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Kad zaigraju vidjecemo..Elegant je napisao/la:Ko je u najlosijoj formi od Dzeke, Vede, Djurica ?
Kakav Izrael ljudi moji koga se imamo tu bojati. Nisam ja za prepotenciju ili ponizavanje nikoga pa tako ni Izraela. Tesko je bilo igrati u prvom dijelu kvalifikacija kad nas je trener minirao na sve moguce nacine a sada ja nisam niti malo uplasen. Dapace nekako sam siguran u pobjedu a treba i biti posten pa reci. Ako ne dobijemo Izrael u Zenici i to sa hendikepom sto bi rekli nasi kladionicari kojeg vraga cemo raditi na EP.
Begovic
Mujdza Spahic Zukanovic Kolasinac
Besic Pjanic
Hajrovic Vrancic(tesko moguce ali ipak Milicevic) Lulic
Dzeko
Kakav Izrael, kakvi bakraci?
Begovic
Besic Pjanic
Dzeko
U zadnja 2 mjeseca Djuric najvise igrao, Ibisevic nikako, a Dzeko odigrao Avdijinu minuticu.Elegant je napisao/la:Ko je u najlosijoj formi od Dzeke, Vede, Djurica ?
Tako je druze Dubrovnik, kvalitet je apsolutno na nasoj strani, samo ekipu treba posloziti. Mene jedino malo brine fizicka sprema jer su prvenstva kod vecine reprezentativaca evo zavrsena, a izraelska liga traje do 30. maja odakle im i dolaze igraci. Pripreme ce trajati duze i nadam se da ce fizicki biti spremni. Protiv Izraela se moze sastaviti odlicna ekipadubrovnik je napisao/la:Kakav Izrael ljudi moji koga se imamo tu bojati. Nisam ja za prepotenciju ili ponizavanje nikoga pa tako ni Izraela. Tesko je bilo igrati u prvom dijelu kvalifikacija kad nas je trener minirao na sve moguce nacine a sada ja nisam niti malo uplasen. Dapace nekako sam siguran u pobjedu a treba i biti posten pa reci. Ako ne dobijemo Izrael u Zenici i to sa hendikepom sto bi rekli nasi kladionicari kojeg vraga cemo raditi na EP.
Begovic
Besic Pjanic
Dzeko
-
Ma slazem se , bilo bi glupo igrati bez najboljeg igraca, Dzeke.aqarius je napisao/la:Igrao u klubu ili bio na klupi,bilo kakva formacija bez Džeke je nepotpuna i 30% slabija.To što ne igra u klubu nikako ne smije biti razlog da ne igra za repku(naravno ako je zdrav),i često može iz igrača izvući i više motovicaije i zalaganja na terenu.Mujdža zdrav,vratio se i igra,Kolašinac takođe,Pjana dobar,Lulić baš dobar,Izet po malo i igrao što je bolje nego nikako,ne trebamo to baš gledati toliko crno...nije baš sjajno ali je puno bilje nego što smo možda i mislili da će biti....treba biti realan i reći da nismo apsolutni favoriti ali nije ni kontra nas Njemačka i Holandija,trebamo uzetu ulogu favorita,pobjediti Izraelce i nastavak slijedi,ja čak misli da će to biti neka haj da kažemo Chelsijeva pobjeda gdje ćemo se možda i patiti ali na kraju kada se sve sabere hladnokrvno uzeti 2-0 pa možda i više...
Pokusavam odgovoriti na tvrdnju da smo u losoj formi, da su nam igraci nestandardni i da su nam sanse male protiv Izraela. Dakle, cak i ako izostavimo nestandardne, opet smo, realno, jaci od Izraela.
Ma ovdje BiH nema sta da trazi, ova utakmica ce zavrsiti nesto slicno kao ona sa Slovackom, 0:1 ili 0:2 za Izrael. Oni ce igrati bunkera citav mec i jako vjesto ce iskoristit nestrpljenje igraca. Jos pogotovo uzme li se u obzir forma igraca, katastrofa! 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Koja si ti pojava? Vec drugi put pises istu stvar ovdje, a na temama ostalih nasih igraca pljujes protiv njih.Jelena je napisao/la:Ma ovdje BiH nema sta da trazi, ova utakmica ce zavrsiti nesto slicno kao ona sa Slovackom, 0:1 ili 0:2 za Izrael. Oni ce igrati bunkera citav mec i jako vjesto ce iskoristit nestrpljenje igraca. Jos pogotovo uzme li se u obzir forma igraca, katastrofa!
Don't believe the hype.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Joj ljudi, pa kad cete vise skontati da ne odgovarate ovakvim trolerima, pa pogotovo kad je neko ovako ofiran pa ne zna ni sakriti...zar se ne mozete suzdrzati ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jelena je fina cura i samo trazi paznju od nas ovdje. Treba joj s vremena na vrijeme i odgovoriti da nam ne pobjegne. Ima ona nekakvu misiju zacrtanu u svojoj glavi a mi bi joj kao gentlemen-i ako nista drugo trebali stvoriti dojam da uspijeva. Zato samo naprijed Jelena pa mozda ovdje pronadjes nesto sto nece biti samo sirova snaga.
Jelena draga, pa ti bi im bila dobra da poprave formu.. vjeruj miJelena je napisao/la:Ma ovdje BiH nema sta da trazi, ova utakmica ce zavrsiti nesto slicno kao ona sa Slovackom, 0:1 ili 0:2 za Izrael. Oni ce igrati bunkera citav mec i jako vjesto ce iskoristit nestrpljenje igraca. Jos pogotovo uzme li se u obzir forma igraca, katastrofa!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.