Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
@jovanmaksimovic zar ne ostaje Zvijezda i u slucaju da Vitez pobjedi,a Slavija odigra nerijeseno ili pobjedi,naravno uz pobjedu Zvijezde.
Nad tobom sunce najljepše sja
vec smo klepili zelji bod,velezu tri,kraj je sezone,momci su zasluzili odmor,odigrali su dobru polusezonu.nemoramo mi klepiti sarajvo da bi dokazali bilo sta bilo kome.tabela proljetnog dijela dovoljno govori..i gol razlika...uporedi zadnjih 8 nasih,i vasih utakmica,i gol razliku..bice ti jasno..rodjenisa je napisao/la:Sve je to tako drug ali isto tako je sve to NISTA.Nista vrijedno paznje i jednih i drugih,sad smo haman na aparatima i ako neko slucajno malo skloni dovod zraka mrtvi smo.To je nasa realnost ,sta ces se bolan radovati onakvoj pobjedi .Prvi sam vam na temu dosao i cestitao ,red je ali vam nista realno ne pokazuje.Imate sad pitare da se izmjerite,ako mislite da ste se izdigli...probajte i uvjerice te seCoraco je napisao/la:Brato ja znam da ste vi dobri što se tiče historije, imate dobar arhiv, ali zadnji put smo prvenstvenu pobjedu Mostaru slavili 1995. godine.rodjenisa je napisao/la:@Batva nije valjda da ste tako nisko pali pa spominjete pobjedu kontra desetkovanog i nezainteresovanog Veleza prije 2 kola.Bas vas drzi ,svaka cast ,doduse ipak ste od 1919 godine prvi put pobjedili Velez u Mostaru i treba to proslaviti
S druge strane, od nezavisnosti naše domovine vi nas u prvenstvu niste nikad dobili na Tušnju.
sretno i velezu akobogda da se izdigne,i da igramo prave derbije akb
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
u pravu si, hvala na ispravcipinoglavi je napisao/la:@jovanmaksimovic zar ne ostaje Zvijezda i u slucaju da Vitez pobjedi,a Slavija odigra nerijeseno ili pobjedi,naravno uz pobjedu Zvijezde.
*komentar je ispravljen
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 24 maj 2015, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Joj Bubanje, kaze ja ne znam ni kako se zove sudija i onda nakon 30 sekundi govori nije mi jasno zasto je sudija Bjelica ponistio gol. 
1946
Djeluje da je fin neki čovjekHead je napisao/la:Joj Bubanje, kaze ja ne znam ni kako se zove sudija i onda nakon 30 sekundi govori nije mi jasno zasto je sudija Bjelica ponistio gol.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa vidiš da samo zna kako se preziva, ne i kako se zove.
I onda Ibro Hasanbegovic na OBN prica o integritetu Sudijske organizacijekanarinac je napisao/la:koja lakrdija pa nije ni vidio kad je opucao ovaj penal ispred njega bio igrac radnikavivaILchelik je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
tuzlanska Sloboda
@solinas neznam jesi li pratio ali ima vise od mjesec dana kako sam na ovoj temi pokusao pokrenuti raspravu oko proljetne Slobode.Pohvalio rezultate ,igru ,organizaciju itd.Znaci jasno je ko dan da ste odlicni ovog proljeca ali moras shvatiti da je bilo ekipa koje su pale u tom djelu,pale radi neostvarenih ambicija (nas odvratni mentalitet) i pobjeda protiv nas onakvih nije nikome nikakvo mjerilo,zato sam ti rekao ako se zelis izmjeriti imate sjajnu priliku,ali nije Sarajevo za zayebanciju,ljudi ce igrati maximalno i mislim da ce vas pregaziti .Jos jednom da naglasim ,mi smo ocajni i niko od nas nije zadovoljan ucinkom u ovoj sezoni
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Mislim da pricao o asistentu za situaciju kod drugog gola Mladostu.Sheyi je napisao/la:Djeluje da je fin neki čovjekHead je napisao/la:Joj Bubanje, kaze ja ne znam ni kako se zove sudija i onda nakon 30 sekundi govori nije mi jasno zasto je sudija Bjelica ponistio gol.
Al to je generalno uvijek tako, treneri kad im greska ide u korist obda kazu da sudac nije imao losu namjeru
tuzlanska Sloboda
Svejedno mi je, onako sam napisao statistički. Baš prije utakmice sam gledao ovu statistiku, pa se sjeti.rodjenisa je napisao/la:Sve je to tako drug ali isto tako je sve to NISTA.Nista vrijedno paznje i jednih i drugih,sad smo haman na aparatima i ako neko slucajno malo skloni dovod zraka mrtvi smo.To je nasa realnost ,sta ces se bolan radovati onakvoj pobjedi .Prvi sam vam na temu dosao i cestitao ,red je ali vam nista realno ne pokazuje.Imate sad pitare da se izmjerite,ako mislite da ste se izdigli...probajte i uvjerice te seCoraco je napisao/la:Brato ja znam da ste vi dobri što se tiče historije, imate dobar arhiv, ali zadnji put smo prvenstvenu pobjedu Mostaru slavili 1995. godine.rodjenisa je napisao/la:@Batva nije valjda da ste tako nisko pali pa spominjete pobjedu kontra desetkovanog i nezainteresovanog Veleza prije 2 kola.Bas vas drzi ,svaka cast ,doduse ipak ste od 1919 godine prvi put pobjedili Velez u Mostaru i treba to proslaviti
S druge strane, od nezavisnosti naše domovine vi nas u prvenstvu niste nikad dobili na Tušnju.
Mah ne vjerujem u nešto više od X protiv pita, obzirom da smo kartonirani tj. bez oba zadnja vezna i eto džokera Ahmetovića. Jedino od Zebe neki slobodnjak očekivati
ps. ima li još neko da na ovom videu iz Ugljevika se ne čuje zvuk
Jesam ja, ti si regulararodjenisa je napisao/la:@solinas neznam jesi li pratio ali ima vise od mjesec dana kako sam na ovoj temi pokusao pokrenuti raspravu oko proljetne Slobode.
tuzlanska Sloboda
Btw, neka me neko ispravi, ali jel ono Paradzik sudio i prosle sezone zadnje kolo Rudar Prijedor-Zeljo, kada je napravio cirkus od utakmice
tuzlanska Sloboda
Kakvo je ovo kašljanje hahhahhahhhahahahahahahahahahahhahahahaha
Sheyi je napisao/la:Kakvo je ovo kašljanje hahhahhahhhahahahahahahahahahahhahahahaha
penal za slaviju
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Alergija bajoSheyi je napisao/la:Kakvo je ovo kašljanje hahhahhahhhahahahahahahahahahahhahahahaha
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Only on BHTSheyi je napisao/la:Kakvo je ovo kašljanje hahhahhahhhahahahahahahahahahahhahahahaha
tuzlanska Sloboda
ništa me ne zna nasmijati kao ova emisija, hvala BHT

GroznoMCMXLVI je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Kakvo je ovo kašljanje hahhahhahhhahahahahahahahahahahhahahahaha![]()
![]()
penal za slaviju
tuzlanska Sloboda
Jel se samo meni cini da ova tekma u BL nije trebala ovako zavrsiti
tuzlanska Sloboda
Jeste on je sudio, sudio je još mnogo utakmica gdje je Želju toliko oštetio nekim odlukama koje su u rangu ovog penala za Radnik, da je to za rubriku vjerovali ili ne. I sudije su ljudi, razumijem da se mogu dešavati greške ali Jakupovic, Burekovic, Paradžik, Bjelica nisu dorasli ovom rangu takmicenja, dodao bih ovdje i Skakica koji je ranije bio kriminalan, a sad se popravlja malo, ne šilji više ni za koga toliko ofirno. Nije mi jasno šta oni na tim seminarima uce te sudije, zar nemamo neke druge kandidate među tim sudijama pa da i njih vidimo na djelu, pun mi je qrac i Paradžika i Burekovića i Jakupovića itd.. A što se tice pomoćnih sudija trebamo se mi navijači svih klubova solidarisati i kupiti im dioptrijske naocale ako ne vide. Gledam snimak sa utakmice Sloboda vs Mladost i sudija ne vidi da je igrač Mladosti 2 metra u ofsajdu i nakon toga Mladost zabija golzlajci je napisao/la:Btw, neka me neko ispravi, ali jel ono Paradzik sudio i prosle sezone zadnje kolo Rudar Prijedor-Zeljo, kada je napravio cirkus od utakmice
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.