Zelja se posvetio muzickoj karijeri.DANTES je napisao/la:ko predaje, da nije Želimir?
Brajović iz Foče, od ove godine počeo.
Moderator/ica: insider
Zelja se posvetio muzickoj karijeri.DANTES je napisao/la:ko predaje, da nije Želimir?
Malović, Miloš. Do prošle godine asistent na faksu. Grupa im je "Kulturni centar". Želimir je prepametan lik, ali ipak za moj ukus isuviše filozofski nastrojen.DANTES je napisao/la:jaooo onaj maljević je li i on sa njim? kako se ono zove grupa?
Kod: Označi sve
forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=9934&p=4250625 Potrudicu se da pronadjem ovu knjigu, zaintrigiralo me moram priznati. Nesto u pozitivnom kontekstu , a nesto ne. Na primer, ovo oko uklanjanja Dobrice CosicaJamesJoyce je napisao/la:Naisao sam na jednu zanimljivu knjigu, citljivu, moja preporuka siroj forumskoj javnosti ako je negdje vide, neka kupe:
http://www.superknjizara.hr/?page=knjig ... jiga=19335
Hvala na trudu, procitao sam.High je napisao/la:Uslikao sam je, evo, da biste mogli pročitati. Pripovijetka je bila u listu ''Brazda'' (1948), baš kao i sve ostale pripovijetke koje su bile angažirane i koje nisu imale toliko artističkog u sebi (za razliku od naredne poetike koja je to sve porušila i koja je tražila umjetničku vrijednost). Glasnik tog ''rušenja'' angažiranog i najavljivanja umjetničkog bio je časopis ''Život'', a preduvjet za to bio je Krležin referat na Kongresu u Ljubljani 1952. godine. Evo vam prilike da vidite rigidno angažiranog Ivu Andrića iz spomenutog lista ''Brazda'' :
Hvala na preporuci i linku. Nisam čitala ranije, ide download. Večeras bih mogla.High je napisao/la:Uslikao sam je, evo, da biste mogli pročitati. Pripovijetka je bila u listu ''Brazda'' (1948), baš kao i sve ostale pripovijetke koje su bile angažirane i koje nisu imale toliko artističkog u sebi (za razliku od naredne poetike koja je to sve porušila i koja je tražila umjetničku vrijednost). Glasnik te naredne poetike ostavljanja angažiranog i najavljivanja umjetničkog bio je časopis ''Život'' (1952), a preduvjet za to bio je, naravno, Krležin referat na Kongresu u Ljubljani iste godine. Evo vam prilike da vidite rigidno angažiranog Ivu Andrića iz spomenutog lista ''Brazda'' koji je upotpunosti bio u službi socrealizma:
Trenutno korisnika/ca: PSV, trunks1946 i 6 gostiju.